VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Glupost dana!!!
staro
  (#1 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 05:53
Pol: Muško
Glupost dana!!! - 29.09.2006, 03:23

Ako ste culi neku glupost danas podelite je sa nama
Sinisa Mihajlovic
Kada je Groso dobio crveni karton,Uli Henes je dosao do nase klupe i onda je poceo da vice,da preti,da nam govori "fak of","fak of".I meni je tu pukao film,nisam mogao vise!Ja u sustini i ne volim Nemce,kad ih cujem tako da se ljute,pa pocnu da vicu na nemackom,odmah mi na pamet padne Drugi svetski rat...Zamalo da ga udavim!

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Glupost dana!!!
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Glupost dana!!! - 29.09.2006, 03:38

Gde se ove godine održava Cannes film festival?

Christina Aguilera

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
Uriel
Spremač šupe
Uriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimumUriel je dostigao maksimum

Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 13:00
Godine: 42
Odgovor: Glupost dana!!! - 29.09.2006, 17:51

Ko uveče leže sa buljom što svrbi,
zorom se budi sa prstom što smrdi.

(stara kineska poslovica)

staro
  (#4 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Odgovor: Glupost dana!!! - 03.10.2006, 16:23

Rezultati me ne zabrinjavaju,jer smo u Evropi,a to je najvaznije!
Zarko Zecevic

staro
  (#5 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger

Odgovor: Glupost dana!!! - 24.10.2006, 06:34

Dule Vujosevic
"Biraj Dule,titulu prvaka drzave ili prolaz u drugi krug Evrolige",bez mnogo razmisljanja odgovorio bih,"Drazi mi je jos jedan domaci trofej"

staro
  (#6 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger

Odgovor: Glupost dana!!! - 08.12.2006, 07:04

"U svakom slucaju,mi smo dali i strategiju i ono sto je osnova za vizuelni identitet,i,naravno,ja mislim da CNN zna bolje ko smo mi nego sto mi znamo.Tako da nije problem da pripreme to sto treba".
Bojan Dimitrijevic-ministar trgovine,turizma i usluga

Tesko nama kad si nam ti ministar,bitango!!!

staro
  (#7 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: 23.11.2008 21:01
Godine: 28
Odgovor: Glupost dana!!! - 08.12.2006, 15:24

Citat:
Captain Jack kaže: Pogledaj poruku
"U svakom slucaju,mi smo dali i strategiju i ono sto je osnova za vizuelni identitet,i,naravno,ja mislim da CNN zna bolje ko smo mi nego sto mi znamo.Tako da nije problem da pripreme to sto treba".
Bojan Dimitrijevic-ministar trgovine,turizma i usluga

Tesko nama kad si nam ti ministar,bitango!!!
-Kapetane, nemoj tako, celavi i nije tol'ko los. Izjava stoji u potpunosti, razmisli malo.

staro
  (#8 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 09:53
Godine: 29
Odgovor: Glupost dana!!! - 03.09.2007, 10:29

Amerikanka Kathy Evans je doživjela opće poniženje pred prijateljima i obitelji nakon što je u njujorškom popularnom TV showu 'Tko želi biti milijunaš' oborila rekord u ljudskoj gluposti.
Kako? Majka dvoje djece, 32-godišnja Kathy, zapela je već na prvom pitanju, za 100 dolara, koje je glasilo:

Što je od sljedećeg najveće?
A. kikiriki
B. slon
C. Mjesec
D. Hej, koga ti to zoveš velikim?

Kathy je ubrzo šokirala publiku kad je priznala da je ovo prilično teško pitanje na koje ne zna odgovor! Hmm... Ops, ovo je teško, priznala je: Mislim, sigurna sam da sam već čula za neke od ovih stvari, no nemam pojma koliko su velike.

Zatim je iskoristila prvog džokera 'pola-pola' i maknuti su joj odgovori A i D, pa su joj na raspolaganju ostali slon i Mjesec. Suočena s krajnje lakim pitanjem, Kathy je i dalje ostala bez rješenja! Oh, maknuli su mi dva odgovora između kojih sam se dvoumila, izjadala se, bilo bi najbolje da iskoristim džokera 'zovi' i nazovem svoju prijateljicu za pomoć.

Nakon što su je spojili s prijateljicom, službenicom Betsy, Kathy joj je uzbuđeno rekla: Bok Betsy! Kako si? Ovdje Kathy! Ja sam na telki!, a zatim: OK, imam jedno važno pitanje: Što je od ovoga veće – slon ili Mjesec? Požuri, imamo još 15 sekundi!

Betsy joj je odmah rekla da je točan odgovor C, Mjesec, no Kathy se preostalih nekoliko sekundi s njom raspravljala oko toga u nevjerici. Nakon razgovora je izjavila da nije sigurna može li vjerovati Betsy, jer ona i nije baš najpametnija, pa će biti najbolje da iskoristi trećeg džokera – 'pitaj publiku'.

Iznenađena publika izglasala je 98 posto odgovora C (Mjesec), na što je Kathy zaključila: Vau, čini se da su svi protiv mog mišljenja. No, ponekad se jednostavno moramo voditi svojim instinktima. Zato ću reći kao konačan odgovor B, slon.

Kad su joj rekli da je točan odgovor C, Mjesec, ostala je u čudu!
(tportal)

staro
  (#9 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Glupost dana!!! - 08.09.2007, 04:53

Dragana Marković Palma:

"Meni nije svir'o i pev'o jedino Betoven i Šopen jer sam bio mali. Ne postoji estradni umetnik, narodni ili zabavni, koji mi nije pev'o... Kad su oni bili popularni, da sam bio ovih godina, možda bi ih doveo ovde na noge da mi sviraju ili pevaju."

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#10 (permalink))
starsica
zaba Mrazica :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 15:09
Godine: 21
Lokacija: zivim na zici u sredini, a skacem sa druge na cetvrtu.. :)
Odgovor: Glupost dana!!! - 10.09.2007, 02:24

Citat:
little fairy kaže: Pogledaj poruku
Amerikanka Kathy Evans je doživjela opće poniženje pred prijateljima i obitelji nakon što je u njujorškom popularnom TV showu 'Tko želi biti milijunaš' oborila rekord u ljudskoj gluposti.
Kako? Majka dvoje djece, 32-godišnja Kathy, zapela je već na prvom pitanju, za 100 dolara, koje je glasilo:

Što je od sljedećeg najveće?
A. kikiriki
B. slon
C. Mjesec
D. Hej, koga ti to zoveš velikim?

Kathy je ubrzo šokirala publiku kad je priznala da je ovo prilično teško pitanje na koje ne zna odgovor! Hmm... Ops, ovo je teško, priznala je: Mislim, sigurna sam da sam već čula za neke od ovih stvari, no nemam pojma koliko su velike.

Zatim je iskoristila prvog džokera 'pola-pola' i maknuti su joj odgovori A i D, pa su joj na raspolaganju ostali slon i Mjesec. Suočena s krajnje lakim pitanjem, Kathy je i dalje ostala bez rješenja! Oh, maknuli su mi dva odgovora između kojih sam se dvoumila, izjadala se, bilo bi najbolje da iskoristim džokera 'zovi' i nazovem svoju prijateljicu za pomoć.

Nakon što su je spojili s prijateljicom, službenicom Betsy, Kathy joj je uzbuđeno rekla: Bok Betsy! Kako si? Ovdje Kathy! Ja sam na telki!, a zatim: OK, imam jedno važno pitanje: Što je od ovoga veće – slon ili Mjesec? Požuri, imamo još 15 sekundi!

Betsy joj je odmah rekla da je točan odgovor C, Mjesec, no Kathy se preostalih nekoliko sekundi s njom raspravljala oko toga u nevjerici. Nakon razgovora je izjavila da nije sigurna može li vjerovati Betsy, jer ona i nije baš najpametnija, pa će biti najbolje da iskoristi trećeg džokera – 'pitaj publiku'.

Iznenađena publika izglasala je 98 posto odgovora C (Mjesec), na što je Kathy zaključila: Vau, čini se da su svi protiv mog mišljenja. No, ponekad se jednostavno moramo voditi svojim instinktima. Zato ću reći kao konačan odgovor B, slon.

Kad su joj rekli da je točan odgovor C, Mjesec, ostala je u čudu!
(tportal)

e ovo mi je ulepsalo narednih nedelju dana

Aj popela se zaba na banderu..
i jako joj je lepo kad je gore..

</