VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Paparazzo fotografije
staro
  (#41 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Paparazzo fotografije - 21.09.2006, 22:00

Hmmm nashe Yaje se przzi na zzemske?

I mi isto

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#42 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Paparazzo fotografije - 22.09.2006, 11:00

Negde na putu za Novi Sad...

Posle blažeg povetarca kojem je bio izložen više od 4 sekunde, 'Lebac snimljen na svom priručnom klozetu za poneti...

Roadshitter (u sebi): Od kako sam se vratio sa mora, nigde ne idem bez svoje školjke... nikad se ne zna da li i kakav vetar duva...

Smart ass... - prim.aut.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#43 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Godine: 15
Odgovor: Paparazzo fotografije - 22.09.2006, 16:52

Citat:
HLEBmaster kaže:

U BIOSKOPIMA SHIROM KRALJEVA!
'lebac, the best ever

Gosti 'lebove picerije, jutros su imali sta da vide

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#44 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: Paparazzo fotografije - 22.09.2006, 18:43

Citat:
SQUAW kaže:
Negde na putu za Novi Sad...

Posle blažeg povetarca kojem je bio izložen više od 4 sekunde, 'Lebac snimljen na svom priručnom klozetu za poneti...

Roadshitter (u sebi): Od kako sam se vratio sa mora, nigde ne idem bez svoje školjke... nikad se ne zna da li i kakav vetar duva...

Smart ass... - prim.aut.
A-HA! Daklem klevetama se bavimo!? Ja sam duboko razochharan.. moram da priznam da kada sam video ovo i kada sam saznao kakvi vetrovi ovde duvaju, da sam se usrao...

Ovo je tako ochigledna montazza da je i vrapcima na bankinama jasno.

Opshte je poznato da je moja mobilna WC sholja plave boje a ne bele (1), kako se to ovde prikazuje..

Nosim u glavnom bele pantalone (2)

A uz to znatno sam shiri u rameniima od dotchnog (3)..al to sad nije bitno..

Vlado, svaka chast na istinitom obaveshtavanju. Upravo sam stuko dva parcheta sharana tovljenika od 3.5 kile. Mislim sharan je od 3.5 kila a ne parchad..

Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 22.09.2006 u 18:50.

staro
  (#45 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Paparazzo fotografije - 22.09.2006, 19:17

Valter, snimljen letos na radnom zadatku

-Ajmo ljudi, josh 40 tona pa nestalo!

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#46 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Paparazzo fotografije - 22.09.2006, 19:45

Natty dread uhvacena microcamerom smeshtenom u njen monitor

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#47 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Paparazzo fotografije - 24.09.2006, 16:55

Evo SQUAW resio sam si sve probleme, spojio lepo i korisno .. kad se pichi za NS nema prekidanja putovanja i bezrazlozznih stajanja

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#48 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Odgovor: Paparazzo fotografije - 25.09.2006, 14:12

HLEBmaster na radnom mestu...

staro
  (#49 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 23:48
Odgovor: Paparazzo fotografije - 25.09.2006, 14:15

HLEBmaster uslikan na moru...

staro
  (#50 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum