VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Paparazzo fotografije
staro
  (#3081 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Pol: Žensko
Godine: 46
Odgovor: Paparazzo fotografije - 29.07.2008, 00:26

Odgovor: Kolike su vam uši?.. - 27.07.2008, 21:49

gerbes: meni su mi ko slončetu dambu...kad je porastao...
(prilozena fotografija - gerbes kao beba)

Žene imaju problem za svako rešenje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#3082 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 14:05
Godine: 32
Odgovor: Paparazzo fotografije - 29.07.2008, 07:37

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku

:
...dal sam jebO (da oprostite) il sam trebO ?
- a šta ćeš kad je čovek neobavešten

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

staro
  (#3083 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.12.2008 05:53
Pol: Muško
Odgovor: Paparazzo fotografije - 29.07.2008, 08:52

Starsicaodgovara na temi Fast food
"nesto to ja bas ne varim.. prvo sto ne volim da bacham pare na to, kad isto mogu kuci da spremim, a drugo, od kako ne jedem meso, ni ne zalazim u hamburgerije i tako to
prosle nedelje, kad sam bila sa dustvom an bazenu, ogladneli nesto i ovi moji nahrupili u neki kiosk sa brzom hranom.. prvo, pljeskavica velicine moje pesnice je 200 dinara, a od toga obicno dete ne moze da se najede"

Starsica-Daj mi dva vruca kucheta,majonez i senf pod obavezno,moze i kechap i daj mi tri big meka...bem' ti firmu kad prodaje big meke,eh da ima big tvrdi,red bi vam bio do bazena...vi drushtvo sta ce te..shta ste zanemeli,ajde da klopamo pa da pichimo na bazen

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#3084 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
Odgovor: Paparazzo fotografije - 29.07.2008, 20:18

Да, пратим састав и потезе нове владе... и још не могу да дођем себи... а с флета прелазим на дајал ап, поскупело... мада размишљам да ли да користим интернет више, свако мало ме зове овај Вукадиновић из БИА да попричамо о мејловима које сам слао пријатељима...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#3085 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
Odgovor: Paparazzo fotografije - 29.07.2008, 20:23

Разбили Југославију... Словенија, Хрватска, Босна, Косово... Црна Гора се отцепила... убијени, осакаћени, протерани, попљачкани, животи у гетима, убијање на рате, искорењивање... злочинци се ослобађају, Радована хапсе... а Леб мисли да је то за спрдњу...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#3086 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Odgovor: Paparazzo fotografije - 29.07.2008, 21:40

Разбили Југославију... Словенија, Хрватска, Босна, Косово... Црна Гора се отцепила... убијени, осакаћени, протерани, попљачкани, животи у гетима, убијање на рате, искорењивање... злочинци се ослобађају, Радована хапсе... i Yossa je ubedjen da je u pravu

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3087 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Odgovor: Paparazzo fotografije - 29.07.2008, 21:50

-Ej gde su ona lepa vremena kada sam tu i tamo davao stranachke konferencije koje je posechivalo preko 4 meni poznata medija i neshto moje uze rodbine, gde sam i zaradio deformitet kichme... pre nego me Zoran uvuche u celu ovu halabuku... nisam imao ove shto me zajebavaju, niti ove shto me brane po svaku cenu... mir, tishina, neodgovornost i neobaveshtenost ... divota...

-Stani malo... pa to vreme tek dolazi

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3088 (permalink))
Isahara
Rosa Salvaje
Isahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimumIsahara je dostigao maksimum

Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: juče 13:02
Odgovor: Paparazzo fotografije - 31.07.2008, 23:05

believerka u noći kada je postala Roki Balboa

We all need mirrors to remind ourselves who we are. I'm no different.
Guy Pearce as Leonard Shelby (Memento)

staro
  (#3089 (permalink))
believer
Veteran
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Godine: 42
Odgovor: Paparazzo fotografije - 31.07.2008, 23:31

Citat:
Isahara kaže: Pogledaj poruku

believerka u noći kada je postala Roki Balboa

znaci......padoh sa stolice......bas ovako je izgledalo te kobne veceri....

ploviti se mora i bez broda