VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Paparazzo fotografije
staro
  (#3061 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Paparazzo fotografije - 24.07.2008, 00:03

Citat:
Neron kaže:
I za koji se 'rac raspisujete ovde...

SQUAW: A šta ti radiš inače na forumima, bereš cveće i voziš bicikl? Ostavi narod neka piše i komentariše šta hoće, a ti odmaraj pošto si već tri posta naređao tamo gde ne želiš da učestvuješ. Večito ti bre smeta što se "toliko" o "nečemu" piše. Forumi inače tome i služe, već sam ti na nekoliko tema to napisala. Ne guši diskusiju i pusti druge da kažu šta imaju da kažu.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#3062 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 21:41
Godine: 32
Odgovor: Paparazzo fotografije - 24.07.2008, 00:18

Ovih dana intenzivno na TV: Jeste vidla sam ga dvaput i da vi kazzem kad sam pogleala ovako na televiziju juche, ja sam se fApirala... Jest.. ko bi reko.. ja glancam stepenice a Radovan prodje, a ja sve mislim Rade Sherbedzija il onaj iz Nevernih beba,..pa ode po jogurt..Fit... Eee da sam znala da je on sve bi drugachje bilo... A jest sad kad ve pogledam, na teveu te reklame i i usporedim.. jest stvarno biJo jogurrt Fit

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3063 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Paparazzo fotografije - 24.07.2008, 01:00

Yossa: Polako... Aha... idemo prvo na ovu temu...
citatcitatcitat citat CITAT citat citatcitat citat citat citatcitat...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3064 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 08:36
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Paparazzo fotografije - 24.07.2008, 01:20

Yossa: E... da vidimo šta je danas rekao Koštunica...

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3065 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 03.09.2008 07:32
Odgovor: Paparazzo fotografije - 24.07.2008, 06:49

Kako je,u stvari,sve pocelo...

Dulic-Slusaj,moramo da prekinemo sednicu,dobio sam vazno obavestenje...baba ne zna da prdne!
Krkobabic-Opa...kakvo iznenadjenje...oduvek sam mislio da je sa nama zbog moje malenkosti kad ono pupsssssssss...

Not all treasure is silver and gold, mate.

staro
  (#3066 (permalink))
alokin74
samo vas posmatram
alokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimumalokin74 je dostigao maksimum

Član od: 04.04.2007.
Poslednji login: danas 23:52
Godine: 34
Odgovor: Paparazzo fotografije - 26.07.2008, 00:05

no comment

Evo mene, evo vas, rat ...

staro
  (#3067 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Odgovor: Paparazzo fotografije - 26.07.2008, 12:32

Никако да нађем Лебмастера на листи највећих репутација, пре је био уочљивији....

...a u mraku sobe miris kose njene lebdi svuda oko mene...

staro
  (#3068 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Odgovor: Paparazzo fotografije - 26.07.2008, 12:36

Свба: Гледај шта су згубидани и пичкице урадили од Београда, погледај само ову слику на Б92 на шта личи наш град после патриотског протеста...

staro
  (#3069 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista

Odgovor: Paparazzo fotografije - 26.07.2008, 12:38

Свба (иза Гаврила): Не лудаче, уби људе... како си дозволио да те испровоцирају, срам те било, само су ти окупирали земљу...

staro
  (#3070 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: