VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Paparazzo fotografije
staro
  (#2981 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 08:26
Pol: Žensko
Odgovor: Paparazzo fotografije - 19.05.2008, 07:24

Zagovornik Velike Madjarske:"Lepotice moja, napravicemo chudo! Necemo dobiti more, ali pescane plaze uz Dunav uskoro ce biti Madjarkopakabane"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#2982 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Odgovor: Paparazzo fotografije - 22.05.2008, 17:10

Vojvodinacafe Forum->Drugacija tema od drugih->

...mnogo mi je zanimljivije da probam da sam sebi popusim...nekako...mislim da bih to sam najbolje uradio...i vec treniram...joga,tai chi,gimnastika...mozda krenem i na balet,pa napravim spagu...
...btw...kad se razgibam,razmislicu o gutanju...

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#2983 (permalink))
biterlemon
narcis
biterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimumbiterlemon je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 16:57
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: Paparazzo fotografije - 22.05.2008, 17:29

Baba vredna, danas je ocistila furunu!

Come on you boy child,
You winner and loser,
Come on you miner for truth and delusion, and shine!

staro
  (#2984 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Pol: Muško
Godine: 31
Odgovor: Paparazzo fotografije - 24.05.2008, 12:53

'Lebac i kad mesi... mesi ono što voli... i daje na konačnu proveru i ocenu kvaliteta, postojanosti, mirisa, ukusa...

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

staro
  (#2985 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: danas 09:32
Godine: 29
Odgovor: Paparazzo fotografije - 31.05.2008, 23:08

Angus na Traču: -volim i ja mace

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#2986 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: juče 02:19
Godine: 46
Odgovor: Paparazzo fotografije - 04.06.2008, 02:03

Baba na polaganju vozackog ispita: "Gospodjo, molim vas, prilagodite brzinu uslovima saobracaja"
- Baba: "Ti ovo zoves saobracaj!!! Jel sam ja to kakvu rodu obisla?"

Žene imaju problem za svako rešenje

staro
  (#2987 (permalink))
_baba_
_BLU_

Odgovor: Paparazzo fotografije - 04.06.2008, 02:29

ZOE:"Jedan od mackica se uvukao u to krzno, da ja to nisam primetila Uzela sam krzno da ga vratim na pod i..... ups istresem mace iz krzna Tako je jadnicak brecio o pod, da me je srce zabolelo Srecom nista mu nije bilo... Sad jos samo da pronadjem psa Jer ja toliko volim zivotinje da su one postale deo mene...A jadnicka nema ceo dan"

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#2988 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Odgovor: Paparazzo fotografije - 04.06.2008, 22:59

hrabri pripadnici vatrogasne brigade "28" posle gasenja Babine gibanice! Fotoreporterima koji su se nasli na licu mesta, nije najjasnije zasto i kako su vatrogasci izasli iz babinog stana polu nagi!
Istraga je u toku!

staro
  (#2989 (permalink))
ZOE
uvek ista

Odgovor: Paparazzo fotografije - 04.06.2008, 23:09

Baba: "Zoeeeeee!!!! Sklanjaj ovu tvoju dzukelu od mene..... Zoeeeeee!!!!!!! Chibeeee, chibe bre...bez od mene, krava te ubola"!

staro
  (#2990 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 16:36
Odgovor: Paparazzo fotografije - 05.06.2008, 00:32

женска доминација на ВЦ на делу...
форум је мало учмао, па уносе живост