VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Paparazzo fotografije
staro
  (#2491 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
Pol: Muško
Odgovor: Paparazzo fotografije - 15.01.2008, 02:41

Na nedavno održanom konkursu za brzu poštansku torbicu pobedio je ovaj neponovljivi dizajn i kreacija mlađanog talenta sa severa Bačke.

Tom prilikom je autor rada izjavio: ''Torbicu sam davno zamislio ali sam je dugo testirao, počevši još od malih nogu i tek kada sam se lično uverio u njenu efikasnost, predao sam projekat na konkurs.''

design by biterlemon

PS.
Preporučujemo poštarima da dok je nose pevaju poznatu pesmicu, koju su zajednički smislili i objavili Vuk Stefanović Karadžić i Bora Đorđević:
''Ja sam mali brzi poštar qrac mi je mlogo oštar, predrasude nemam glupe volem picu a volem i dupe.''

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#2492 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 13:04
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Paparazzo fotografije - 15.01.2008, 03:09

Citat:
duga12 kaže: Pogledaj poruku
zmax se maskirala..jer pretravljena beži...
Ne koristim travu,hvala lepo.

duga12 pretravljena stoji i vuče da se ne ugasi.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#2493 (permalink))
duga12
dugica
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 14:43
Godine: 31
Odgovor: Paparazzo fotografije - 15.01.2008, 03:16

..e stigla sam je...njena poslednja želja je bila da zovemo popa,venci se ne prilažu

treći oblačić levo...dugica

staro
  (#2494 (permalink))
zmax
"strašan" zmaj
zmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimumzmax je dostigao maksimum

Član od: 29.06.2007.
Poslednji login: 08.11.2008 13:04
Godine: 35
Odgovor: Paparazzo fotografije - 15.01.2008, 03:19

duga12 traži savet u Svetu kompjutera.

Ko je mene poznavao, ni pakao mu neće teško pasti.

staro
  (#2495 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 13:24
Odgovor: Paparazzo fotografije - 15.01.2008, 14:47

VojvodinaCafe Forum > Društvo > Posao
Internet pristup na poslu

Ajde dobro... dosta je bilo jadikovki
sad si i na poslu povezana

staro
  (#2496 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: danas 01:27
Godine: 34
Odgovor: Paparazzo fotografije - 15.01.2008, 19:16

Hmmmm, a pivo pakuju u flaše od dva litra

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

staro
  (#2497 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 02:09
Godine: 32
Odgovor: Paparazzo fotografije - 16.01.2008, 01:46

Necro: "A ako moja tetka u Kanadi ovlasti mog shuraka u Australiji da preko nechaka uplati preko PayPala ? Je l onda dolazite na SOS pozive?"

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#2498 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 02:09
Godine: 32
Odgovor: Paparazzo fotografije - 16.01.2008, 01:57

Posledice moderatnichkog chishchenja na drugim forumima

-Vidi!Vcafe! A nigde modova !!! Joouuriiishh!!

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 16.01.2008 u 02:11.

staro
  (#2499 (permalink))
yossarian
Zli klerofašista
yossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimumyossarian je dostigao maksimum

Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 15:39
Odgovor: Paparazzo fotografije - 16.01.2008, 02:01

Супермишица, обучена у риот геар: Ајде багро над баграма, разлаз, нашли сте да ми причате о додирима између две жене на теми о хомосексуализму...

...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...

staro
  (#2500 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
 <