|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Paparazzo fotografije |
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Paparazzo fotografije -
26.08.2007, 23:09
![]() -Prichali su na televiziju to da nashe malo nekom znachi mlogo i da ima te umanitarne akcije, pa sam doshla da dam taj pritisak ... Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
28.08.2007, 22:02
BEOGRAD, 28. avgust 2007.
Ministar bez portfelja zadužen za sprovođenje Nacionalnog investicionog plana Dragan Ðilas obišao je Zlatiborski okrug (FoNet) ![]() -Jesam li ja vama rekao da sam se, kao mali igrao ovde u rudniku .... i kad izadjem, a ruke do lakata crne..? (hint: )Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
|
28.08.2007, 23:31
VITMOR LEJK, 28. avgust 2007.
Pomračenje meseca u Mičigenu (FoNet) ![]() A gore: ![]() Veljko Yarich: E, josh pola pa sam zavrshio pomrachivanje... Mislim da se sad mozze rechi da sam bash sve radio ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Zli klerofašista
Član od: 18.02.2007.
Poslednji login: danas 12:48
|
29.08.2007, 12:52
Citat:
![]() ...prošlo je dvan'est sati mala, čarolije su nestale...
|
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
|
29.08.2007, 18:37
![]() S velikom tugom obaveštavamo sve članove foruma, rodbinu i prijatelje da je naša voljena SQUAW iznenada preminula od smeha u trideset drugoj godini života nakon čitanja teme "Napišite neku komičnu laž o osobi iznad vas".
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
|
29.08.2007, 21:02
Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|