VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava

Humor i zabava Vicevi, aforizmi, smešne sličice i sve ostalo što će vam nabaciti osmeh na lice

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Paparazzo fotografije
staro
  (#111 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Pol: Žensko
Godine: 17
Odgovor: Paparazzo fotografije - 05.10.2006, 18:38

Daj bre Squaw, majku mu, pa dokle ces vise da me jases?! Da me nisi mozda pomesala sa nekim, a?

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#112 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 17
Odgovor: Paparazzo fotografije - 05.10.2006, 18:42

Sansi u zestokoj borbi za mir

Moja vrata su uvek otvorena... Neka ti ne bude neugodno izaci.

staro
  (#113 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:20
Godine: 33
Odgovor: Paparazzo fotografije - 05.10.2006, 20:07

- Moj naklon dame i GOSPODo u ovaj kasni sat... Dozvolite da vam se predstavim Ili nije potrebno?
Kolega: Kolega, ovo čak ni Kelti nisu nosili, to je van moje expertize

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

Poruku je izmenio SQUAW, 05.10.2006 u 20:14.

staro
  (#114 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 14:47
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Paparazzo fotografije - 05.10.2006, 20:21

Citat:
SQUAW kaže:
- Moj naklon dame i GOSPODo u ovaj kasni sat... Dozvolite da vam se predstavim Ili nije potrebno?
Kolega: Kolega, ovo čak ni Kelti nisu nosili, to je van moje expertize

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#115 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Odgovor: Paparazzo fotografije - 06.10.2006, 00:08

Gdin Sveznadar : Chek, chek ..dvostruke negacije.. nikad nisam o tome razmishljao ..

Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#116 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 19:52
Odgovor: Paparazzo fotografije - 06.10.2006, 17:29

Muski deo VC uhvacen na delu

Not all treasure is silver and gold, mate.

Poruku je izmenio Lady S, 06.10.2006 u 17:47. Razlog: Obratite pažnju na dimenzije slika!

staro
  (#117 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Paparazzo fotografije - 06.10.2006, 18:40

Citat:
Captain Jack kaže:

Muski deo VC uhvacen na delu
A pre degustacije...

Pobednici na takmičenju za najkazandžiju Vcafea, Swba, Kapetan i 'Lebac (s leva na desno).

staro
  (#118 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Paparazzo fotografije - 06.10.2006, 21:48

Pera sa Jupitera u poseti Vcafeu...
- Samo u prolazu... da ostavim jedan cvet za moju SansRomantic... U prolazu? Kako u prolazu kada sam tu više od trenutka... a trenutak, šta je trenutak? Nije li to juče, danas, sutra... Da li postoji trenutak i da li ja mogu biti u prolazu? I ko to može da dokaže? Ja sam ljubav i spremam se da napunim šarana. I feel U

staro
  (#119 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile

Odgovor: Paparazzo fotografije - 06.10.2006, 21:51

JeshaPera Jupiterijanac - guru predaje veronauku :

- Jaa, ti przzim moOOOOOoooOOOOozaak! Ako je to istina, too shto ti mislish da je ti je dole, ja kazzem - "pu...ovo slano neshto!"- I feeelUjem sharana...

Za 'leba i uz 'leba..;

Poruku je izmenio HLEBmaster, 06.10.2006 u 21:56.

staro
  (#120 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum