VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ...
staro
  (#21 (permalink))
mrvacha
Brbljivica
mrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostalemrvacha je uzor za ostale

Član od: 11.02.2007.
Poslednji login: 04.07.2008 16:26
Pol: Žensko
Godine: 24
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 12.08.2007, 14:23

Volim nekad maznut kriglu za pivo, kasicicu ili pepeljaru.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 16:27
Godine: 29
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 21.08.2007, 06:40

Joj.. Nije meni gušt u kojem kraju skupljat inventar

Nego, kad se sjetim Austrije i autoceste i onih 'restorančića' na njima.. E tamo sam skoro (imam samo 4 a ne 6) skupila cijeli set malih šalica za kavu. Jbg, kad su preslatke

A tu.. Eh sad.. Ne smijem nigdje ići s mamom jer moja mater pati za onim staklenkama za sol i papar. I za čaše. I za pepeljare. Samo čekam da prijeđe na tanjure i noževe/vilice. Ne bi me čudilo

staro
  (#23 (permalink))
duga12
Rainbow
duga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimumduga12 je dostigao maksimum

Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 01:29
Godine: 31
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 05.01.2008, 01:08

..."sakupljam" pepeljare...ako bas ne mogu da odolim..zamolim nekoga iz mog drustva da je"sakupi"za mene...inace u mom domu ih ima toliko,da ne znam vise gde da ih redjam..kad ih volim,sta cu....male,velike,staklene,bronzane,keramicke,kr istalne,sarene,jednobojne,pepeljarice

http://www.vojvodinacafe.com/forum/image.php?type=sigpic&userid=14584&dateline=120166  0282

staro
  (#24 (permalink))
Mish
Delete Woman
Mish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimumMish je dostigao maksimum

Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 12:17
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 05.01.2008, 05:32

Htedoh biti poštena. U češkoj pivnici sam lepo pitala postoji li mogućnost da kupim kriglu. Običnu staklenu kriglu, doduše sa logom njihovog piva. Kažu, , i odrape mi cenu, nekih 15 evrića.
Otišla sam bez krigle, sa svojih 15 evrića u džepu, i sa šest podmetača za čaše (mislim, da ukompletiram, jelte) sa istim logom koji je bio i na krigli.

... Ko nije drvo razumeo prvo, pa tek onda sadio, taj nije ništa uradio... I, shvatiće, kad-tad, da ne zna šta je hlad....

staro
  (#25 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 04:05
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 23.01.2008, 09:43

Pre neki dan sam "pozajmila" milje iz jedne kafane. Htela sam da ga poklonim jednoj lepotinji ali sam zaboravila
Cim uzmem mustru, vraticu ga. A mozda i necu

дo TokиJa

staro
  (#26 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 16:55
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 25.01.2008, 19:45

Jeeebte, stvarno samo zzene kradu po kafanama! A oduvek sam se pito otkud mojoj kevi karirani stolnjaci i roze limena pixla...

Aj ukradite josh po neku stolicu, pa da se nadjemo negde na ledini i sastavimo puzzle kafanu?

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#27 (permalink))
_baba_
Matori Predator
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 04:05
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 25.01.2008, 20:43

Citat:
HLEBmaster kaže: Pogledaj poruku

Aj ukradite josh po neku stolicu
Vec jesam. 4 stolice, reziserske, sklapaju se, plavo platno, reklama za pivo na naslonu...al' sam se zayeb'o, samo 2 mogu da stanu na moju terasu.

дo TokиJa

staro
  (#28 (permalink))
Neuhvatljiva_
don't touch
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 20:18
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 25.01.2008, 20:48

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Pre neki dan sam "pozajmila" milje iz jedne kafane.
Kad si ovo ćornula, nisam ni primetila

staro
  (#29 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 10:34
Godine: 33
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 25.01.2008, 20:49

Citat:
_baba_ kaže: Pogledaj poruku
Vec jesam. 4 stolice, reziserske, sklapaju se, plavo platno, reklama za pivo na naslonu...al' sam se zayeb'o, samo 2 mogu da stanu na moju terasu.

E imam i ja jednu takvu 'kradenu

staro
  (#30 (permalink))
believer
clan TNT grupe
believer je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimumbeliever je dostigao maksimum

Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: juče 12:23
Godine: 42
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 25.01.2008, 20:50