VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Skupljanje kafanskog inventara ...
staro
  (#1 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Pol: Žensko
Godine: 27
Skupljanje kafanskog inventara ... - 02.06.2006, 18:09

Evo,kao i uvek,ja previse pricam i iskrena sam,pa tako i sad
Uz rizik da me lise sas slobodu ,moram da kazem da ja imam hobi-skupljam case od pivo..gde god da idem,moram da se vratim sa shtek casa,krigli i sl....jednom na rendgenu na aerodromu me gledase belo jerbo mi kufer bio puno casa ... al' ja slozila neku andjeosku facu,pa su se smilovali kukavci...a mozda i mislili da sam neki ludjak,pa im bi zao .. ..
Preferiram da pitam konobara....je'l slobodna ova casa ..sto cesto upali,posto je opste poznata stvar da su to reklamne stvari koji svaki lokal dobija uz odredjenu kolicinu narucenog pica..(da,da tako ja sebe tesim svaku noc da mogu da zaspim ).Medjutim kad ne dadnu,onda dodjem sa nekom bagrom istih afiniteta,pa mi napravimo situaciju 'guzva ne zna se kuj pije a kuj placa' iliti,sto vise nas oko stola,bolja kamuflaza ..
I tako,evo ne znam di cu s njima,al' sta cu kad volem,tuzite me iliti so su mi

p.s.-U nasem drustvu su jos mlogo popularne i pepeljare,meniji,postolja za menije i slicno ...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ...
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 01:27
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 02.06.2006, 19:43

Hehe, bogme, kod mene necesh na kafu ikad nikad, dok ne fiksiram sve stvari po kuci za pod ili zidove

Nemam takvu naviku, mada mi je simpatichno skupljanje suvenira.

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 02.06.2006, 19:48

gde me nadje!!!

ja imam obicaj da maznjavam pepeljare onomad sam maznjavala i kashike, ono ako su neke fora ili nesto slicno.. imala sam i nekoliko sholja.. i brdo razno raznih chasha.. ali nista od toga staklenog ne potraje.. svaka mi se do sad razbila... posto ja nisam cvecka kao ti.. pa ja nikad nijesam pitala jel mogu da uzmem.. ja se samo posluzim
pepeljare su mi sve i imam isto ko i ti.. iz svakog grada po jednu.. smao mi sad mali problem, zbog ovih zabrana pusenja

staro
  (#4 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 02.06.2006, 21:10

Mis'im lebac..nisam lopov... ...posebna je to kategorija kad se iz kafanu ponese nesto za suvenirche

Jao yige sestro slatka,rauzmem te skroz ... ja delim nas na ljude case i ljude pepeljare...niko nema da vole oba ..al veruj mi ja sve koje sam pitala mi se rascopale,pa moram od sad ki ti,cisto da oteram maler

staro
  (#5 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 02.06.2006, 21:12

Sedeli mi jednom u gradu i cugali pivo iz nekih mLooogo dobrih casa... i konstatujem ja (kao i obicno ) kako "bas takvu nemam" al' nisam htela da je maznem, bila mi frka da me ne provale (a kako tamo samo sto jos nisam postala inventar, verujem da bi mi je i dali da sam trazila ). Pre nego sto smo krenuli kuci, odem ja do wc-a... vracam se i uzimam neki svoj mali ranac koji sam tada vukla sa sobom i zabacim ga na ledja... Kaze mi drug: Eeeej, lakse malo sa tim! Skontam da mi je 'ladno ubacio casu u ranac i jos me isteruje da pozurim napolje dok nisu primetili
Pepeljaru sam maznula samo jednu, i to neku koja mi se jaaako svidela a u sustini nije nista posebno, obicna crna sestougaona, garant svi znate na kakvu mislim

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 02.06.2006, 21:40

Kapiram vas skroz al' ja nešto nisam imala potrebu to da radim iz prostog razloga što mi je pola društva što šankerisalo, što konobarisalo, što menadžerisalo po kafićima, neki još uvek, a neki i u predstavništvima tih istih firmi koje snabdevaju kafiće. Tako da sam uvek imala i piksle i čaše i šoljice za kafu, kapućino itd i ne samo to, već i onaj ostali materijal koji se deli na promocijama... majice, kačkete, priveske, upaljače, kišobrane, zvečke i štasvene i onda je to ubilo čar u svemu tome što vi pričate. Više mi nisu interesantne ni čaše ni piksle

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#7 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 09:47
Godine: 34
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 05.06.2006, 11:15

poslednje sto sam "pozajmila" je komplet od 5 casa za crno vino(svaki moj komplet ima 5 umesto 6 komada), prelepe su, podsecaju na "dobra stara vremena"

staro
  (#8 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 05.06.2006, 12:18

ja obavezno maznjavam pepeljare ako mi djeluju interesantno. jednom dok sam konobarisala, bilo je bas lijepih pepeljara u lokalu gdje sam radila, i ja naravno maznem dvije (jednu crvenu i jednu zelenu). eh, onda je pola studentskog doma vidjelo te moje pepeljare, pa su ih u mojoj smjeni redovno maznjavali.

nattydread is coming to dinner

staro
  (#9 (permalink))
Sonja
Poznata faca

Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 05.06.2006, 13:01

Au Goga pa ti i kompletiras! ...a ja mislila ja "najgori" slucaj
Moj poslednji plen je casa od 0.5 Jelen pivo...tacnije,to je moj plen dobijen na zenski sarm ... sretnem ja druga ispred kafica u L. Teleckog (novi novosaCki korzo ... ),pre nekih mesec dana..izgrlismo se mi tu,izljubismo,kako se dugo nismo videli..i ja sve hocu da se skoncentrisem na njegovu pricu,al' 'oces...on drzi ogromnu gorepomenutu casu u kojoj jos ima vise od pola piva...i tako ,malo malo pa mu kazem,ijaaao sto ti lepa casa.... .. epilog je bio njegovo pijenje piva do iznemoglosti,kako su me moji gonili da krenemo dalje u promenadu ... kako bi mi dao casu!Bogo moj,mislila sam da ce kap da ga lupi.Sva sreca sve se dobro zavrsio i sada evo pijuckam sokic iz 'bizgovke',sto bi rekao moj drug,od 0.5!

Poruku je izmenio Sonja, 05.06.2006 u 13:20.

staro
  (#10 (permalink))
bobby
Početnik
bobby će uskoro postati poznat članbobby će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2006.
Poslednji login: 28.07.2007 23:16
Pol: Muško
Godine: 55
Odgovor: Skupljanje kafanskog inventara ... - 05.06.2006, 21:31

izvin'te, kada je razmena kaf. inventara, mislim na duplikate