|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Skupljanje sličica |
|
Odgovor: Skupljanje sličica |
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Skupljanje sličica -
29.04.2006, 21:17
Citat:
The česma! ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: danas 10:29
Godine: 34
|
ja sam obozavala pcelicu maju, pa sam kao fanatik jedino njene slicice skupljala, pa mi ni jedan album nije bio dovoljan, pa sam imala dva, naravno popunjena. poslije su dosli strumfovi, pa snorkijevci...pa poslije period posta
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
|
11.06.2006, 17:10
Skupili smo i izlepili ceo GERMANY 2006, ne fali nam nijedna
I onaj sa karikaturama ![]()
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 02.03.2008.
Poslednji login: 03.03.2008 14:38
Pol: Muško
Godine: 41
|
02.03.2008, 23:48
Cisto da se nadovezem na temu skupljanja slicica, imam klinca od 8 godina, a od pre par godina sam opet poceo sa skupljanjem (zajedno sa njim) albuma Zivotinjsko carstvo, Pcelica Maja, Nodi, Miki i Paja, Vini Pu... Tragajacu za ostalim zaljubljenicima a zeleci da menjam duplikate slicica naleteo sam na sajt za kolekcionare raznih profila na adresi www.kolekcionar.com , a ono sto je meni bilo interesantno jeste da razni korisnici tamo nude i albume koje sam ja nekada skupljao kada sam bio klinac, Svetska i Evropska prvenstva od Minhena 74, pa albume Sisari, Praistorijske zivotinje i mnogi drugi... Sajt je besplatan za koriscenje pa ako imate neke viskove ili trazite nesto sto vam treba relativno lako mozete da stupite sa ponudjacima albuma i slicica u kontakt... Srecno
![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|