|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Lego kockice |
|
Odgovor: Lego kockice |
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 10.01.2008.
Poslednji login: 24.06.2008 16:33
Pol: Muško
Godine: 14
|
Odgovor: Lego kockice -
29.01.2008, 13:42
Meni su lego kockice bile kool al ono uvjek u sad su!!!Mislim ne igram se sa njima al jos volim da vidim kako se djeca igraju...
Prije dok sam ja isao u vrtic krao sam te lego kockice i nosio ih kuci dxa se igram!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :la la:![]() ![]() ![]() ![]() :mikrotalasn a:![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :kr ava:![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 01:03
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Lego kockice -
29.01.2008, 15:24
Citat:
Imala sam neku ogromnu plastičnu žutu kantu sa poklopcem i tu šareniš, pa udri! Onda mi kasnije nisu više bile toliko interesantne dok mlađi bata nije dobio zamak sa gusarima i blagom i konjima i ne znam šta sve... e i tad mi nije bilo zanimljivo da se igram sa tim složenim, već samo da složim jednom kompletan i to je to, onda magija nestane. Taj zamak je imao kovčeg sa blagom i unutra male lego zlatnike. E sad se ne sećam da l' sam ja ložila batu ili on mene da za te zlatnike stvarno možeš da kupiš nešto u Legolendu ili Diznilendu, gde već beše... a možda smo to i negde čuli ili pročitali tj možda je istina ![]() I lego tehniks je do jaja. Imali smo neko vozilo sa dizalicom, sećam se, i njega sam složila Onda su batama kupovali još svašta od njih, al' ja sam tad imala neka preča posla pa nisam vodila evidenciju više ![]() I onda smo nekom detetu to sve poklonili. Sećam se i da me nerviralo kad ne mogu da odvojim dve kockice kad se 'nako prilepe neviđeno, a iz starijeg su nekog kompleta. Više volim puzzle Nisam se nijednom uhvatila da slažem detetove kockice, čini mi se.
|
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Lego kockice |