VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Skupljanje sličica
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Skupljanje sličica - 29.04.2006, 01:22

Koje ste sve sličice do sada skupljali?

Valjda ću se svih setiti: Italija '90, Euro '92, Nindža kornjače, Hi-Men, Rekordi, Paja Patak, Životinjsko carstvo, Psi, Konji, Automobili... Ima ih još sigurno, ali trenutno ne mogu da se setim.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Skupljanje sličica
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 16:08
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Skupljanje sličica - 29.04.2006, 02:10

Imaš slajbe za menjažu?

Ejjj danas kupujem Malom Od 'Ladnog Oružja ove fudbalere sad aktuelne (i regularac i onaj sa karikaturama) i stanem na neku trafiku vidim nema te kutije koja meni treba, nego stoji neka žuta Pitam ženu ima li Paninijeve (opšte poznata firma svakom ko je u životu video bar jednu sličicu a trafikaneri su ih videli mLoooogoooo) fudbalere, a ona kaže "E neeee, nemam te Banini, imam samo ove žute!"

Elem, kod nas je opet aktuelna menjaža kod česme na Terazijama subotom i nedeljom!

Bate i ja smo skupljali svašta! Sara Kej, Plavokapica, Indijanci i kauboji, Španija '82, Mexico '86, Italija '90, Životinjsko carstvo, Tarzan, Štrumpfovi, Miki Maus, Bruce Lee ........... jooooj samo kad se setim tapkeeeee pa one što su krš staviš kao talon pa nikad ne izvučeš sličicu broj jedan ehhhhhhhhhhh Ma, detinjstvo rules breeeeeeeee kako sam volela taj bašmebrigizam!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
Phoenix
Iskusni forumdžija
Phoenix će uskoro postati poznat članPhoenix će uskoro postati poznat član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 05.05.2006 02:02
Odgovor: Skupljanje sličica - 29.04.2006, 11:58

Citat:
Kunic kaže:
Koje ste sve sličice do sada skupljali?
Pa, ovako: Angelina Jolie, Leticia Casta, Monica Bellucci... A, Salma Hayek nije htela da mi da...

Ja, samo fudbalske...

E, indijanko, nemo' bre da mi spominješ Terazije... pa, tu sam odrast'o... A, tapkanje... Svi su voleli da tapkaju sa mnom...

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Skupljanje sličica - 29.04.2006, 21:17

Citat:
Phoenix kaže:
E, indijanko, nemo' bre da mi spominješ Terazije... pa, tu sam odrast'o... A, tapkanje... Svi su voleli da tapkaju sa mnom...
Bila u prolazu pa specijalno za 'Tičicu odškljocah ove sa današnje menjaže. The česma!

staro
  (#5 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Godine: 34
Odgovor: Skupljanje sličica - 05.05.2006, 13:17

ja sam obozavala pcelicu maju, pa sam kao fanatik jedino njene slicice skupljala, pa mi ni jedan album nije bio dovoljan, pa sam imala dva, naravno popunjena. poslije su dosli strumfovi, pa snorkijevci...pa poslije period posta

staro
  (#6 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Skupljanje sličica - 11.06.2006, 17:10

Skupili smo i izlepili ceo GERMANY 2006, ne fali nam nijedna I onaj sa karikaturama

staro
  (#7 (permalink))
Mirakulica
Novi član
Mirakulica je na dobrom putu

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: 05.05.2007 11:29
Odgovor: Skupljanje sličica - 24.11.2006, 23:57

Skupljam "Životinjsko carstvo"

staro
  (#8 (permalink))
BaneK
v.d. moderator
BaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimumBaneK je dostigao maksimum

Član od: 23.11.2006.
Poslednji login: juče 16:11
Godine: 31
Odgovor: Skupljanje sličica - 22.01.2007, 15:06

Citat:
Mirakulica kaže: Pogledaj poruku
Skupljam "Životinjsko carstvo"
Odlično, da znam pa da se menjamo

Festina lente

staro
  (#9 (permalink))
skyblue
Novi član
skyblue je na dobrom putu

Član od: 02.03.2008.
Poslednji login: 03.03.2008 14:38
Godine: 41
Odgovor: Skupljanje sličica - 02.03.2008, 23:48

Cisto da se nadovezem na temu skupljanja slicica, imam klinca od 8 godina, a od pre par godina sam opet poceo sa skupljanjem (zajedno sa njim) albuma Zivotinjsko carstvo, Pcelica Maja, Nodi, Miki i Paja, Vini Pu... Tragajacu za ostalim zaljubljenicima a zeleci da menjam duplikate slicica naleteo sam na sajt za kolekcionare raznih profila na adresi www.kolekcionar.com , a ono sto je meni bilo interesantno jeste da razni korisnici tamo nude i albume koje sam ja nekada skupljao kada sam bio klinac, Svetska i Evropska prvenstva od Minhena 74, pa albume Sisari, Praistorijske zivotinje i mnogi drugi... Sajt je besplatan za koriscenje pa ako imate neke viskove ili trazite nesto sto vam treba relativno lako mozete da stupite sa ponudjacima albuma i slicica u kontakt... Srecno

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen