VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Za spretne ruke - bez po muke
staro
  (#21 (permalink))
Adora
Dr.Haus
Adora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom SuncaAdora obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 22.03.2007.
Poslednji login: 07.07.2008 12:37
Pol: Žensko
Godine: 35
Odgovor: Za spretne ruke - bez po muke - 02.04.2008, 16:58

Nešto nam se redakcija „Za spretne ruke -bez po muke" ulenjila,verovatno trenutno nešto veoma interesantno radi i zaboravila je na svoje verne čitaoce,pa ću ja u medjuvremenu da preuzmem kontrolu i dam po neki „beskoristan“ savet.

Širila sam veš i uprla pogled u bezgranično blistavo plavetnilo, kad mi je u trenutku moje lucidnosti pala na pamet ideja kako da zabavim svoju decu koju je inače vrlo teško zabaviti, a da zato nije potrebno brdo para.
Negde visoko na nebu,skoro da se nije ni videla, letela je jedna obična kesa tregeruša...
Pošto je puštanje zmaja veoma interesantna veština,a za to vam je uglavnom potreban neki kvalitetniji zmaj,jer u suprotnom ako kupite jeftinog kod kineza budite uvereni da se vaš zmaj neće vinuti u nebesa nego će iznova i iznova zabijati nos tačno ispred vaših nogu.
Ee! Za ovog zmaja vam nisu potrebne velike pare,a skoro ništa vam nije potrebno osim jedne PVC kese lagane, one koju dobijete besplatno u prodavnici svako jutro kad kupujete hleb i mleko i par metara šivaćeg konca.

Znači: uzmemo kesu i vežemo konac na ručku i to je to.Potrebno je samo još da napolju duva vetar i doživljaj je potpun. Čak vam neće ni biti žao ako sahranite zmaja na komšijsko drvo ili antenu, već ćete pohrliti unutra po još jednu kesu i lako napraviti još jednog i još jednog.....
Posebno ćete se obradovati kad uvidite da vam nije potreban ogroman prostor da bi aterirali ovog zmaja i da može da se vine veoma visoko.
A ako još imate i goste sa sitnom decom,za njih će to biti posebna zabava.
Jedino što ćete kasnije shvatiti da ste potrošili tuce ili dva PVC kesa i sve to za dobrobit dece.Naravno to tuce kesa će ostati na vrlo vidnom i neuhvatljivom mestu kao što je to orah u vašem dvorištu i komšijske antene i još mesec dana ćete izbegavati komšiju na ulici,osim ako komšija nije ljubitelj feng šupi stila i taj detalj će mu u mnogome upotpuniti izgled kuće.
Ako ste još i kreativni,možete kesu tj. zmaja ukrasiti raznim trakicama ili ga obojiti kako vi želite.

Prijatna vam zabava u puštanju „zmajokesa"!

Sa poštovanjem Adora

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam > Za spretne ruke - bez po muke
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Tinejdžerske muke makilli Tinejdžerski kafić 5 27.01.2008 20:05
Za čistu savest perite ruke Goga Psihologija 4 23.01.2008 23:33
Colonia Crazy Angel Domaći spotovi i tekstovi 87 07.05.2007 03:30
Arthur Rimbaud blueella Poezija 16 13.01.2007 18:04