VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Rubikova kocka
staro
  (#1 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Pol: Muško
Godine: 31
Rubikova kocka - 15.10.2006, 01:35

Secate li se rubikove kocke ? One sa 6 boja sto smo ih vrteli u nedogled pokusavajuci da je slozimo . Jel neko od vas nekad uspeo da je slozi ?

Ja licno nisam nikad. I priznacu kad sam je prvi put dobio uopste nisam shvatao sta je poenta, sta to ima u nekoj kocki na kojoj provo izmesas sve boje da bi se posle mucio da je slozis ..... ali posle je nisam ispustao iz ruku....a tek sto sam se nervirao kad posle bezbroj pokusaja nikako ne uspevam da je slozim , uvek su mi ostajale dve boje ne slozene

Possibility of dream come true makes life worth living.....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Rubikova kocka
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:08
Pol: Žensko
Odgovor: Rubikova kocka - 15.10.2006, 06:03

imala sam i ja Rubrikovu kocku samo ne secam se da sam ikad uspela da je slozim do kraja.. jedno vreme nam je to bila glavna preokupacija.. nisam je vec dugo imala u rukama.. sad negde skuplja prashinu u bakinom ormanu..

moomoo meee juuooo

staro
  (#3 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 07:58
Godine: 27
Odgovor: Rubikova kocka - 15.10.2006, 06:16

Ja jos uvijek imam jednu stigla direkt sa Nou Campa, Barsin grb na njoj
Znaci mini izdanje Rubikonove kocke (3x3 velicina polja), i neko mi je nekada bez mog znanja pomjesao boje i davno sam odustao od pokusavanja da ih ponovo vratim u normalu

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#4 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 15:45
Godine: 33
Odgovor: Rubikova kocka - 15.10.2006, 10:23

imala sam i ja...obožavala sam je...umela sam celu da sklopim...

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 03:09
Odgovor: Rubikova kocka - 15.10.2006, 13:13

Bila sam opsednuta kockom i vrtela je kad god nisam imala šta pametnije da radim... a i kad sam imala. Mene je i opuštala i nervirala u isto vreme. Nije se dala. A onda sam, posle nekoliko godina, one dve koje nisam uspela da uklopim - uklopila vrlo jednostavno, gestom koji je i mene samu iznenadio. Odlepila sam nalepnice i zamenila im mesta Čarolija je nestala. A ja je više nikad u životu dotakla nisam. Niti ću.

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Poslednji login: danas 03:08
Odgovor: Rubikova kocka - 15.10.2006, 17:50

Citat:
SQUAW kaže:
Odlepila sam nalepnice i zamenila im mesta
to sam i ja uradila... xaxaaaa..

moomoo meee juuooo

staro
  (#7 (permalink))
Bishop
Iskusni forumdžija
Bishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom SuncaBishop obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 07.07.2006.
Poslednji login: 04.11.2007 15:32
Odgovor: Rubikova kocka - 15.10.2006, 20:20

Citat:
Najgora kaže:
imala sam i ja...obožavala sam je...umela sam celu da sklopim...

Majstore .... stvarno si najgora , znas li da ta kocka ima 43,252,003,274,489,856,000 kombinacija ....

Ja sam je nedavno ponovo kupio , slucajno kupujuci nesto drugo .... cim sam je ugledao morao sam opet da je imam .....

Ali ne lezi vraze , ovaj put imam net pa cu da skontam kako se resava ... nasao sam negde razlicite formule kako se resava pa cu mozda i da probam neku cim me prodje frka da joj pomesam boje

Possibility of dream come true makes life worth living.....

staro
  (#8 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Odgovor: Rubikova kocka - 16.10.2006, 19:15

Bre, ja sam uspevala da je slozim Provalila sam neki sistem i njakala sam je do besvesti Al' sad kad bi mi pala saka, osecam da bih slom zivaca dobila, a ne bih uspela da je slozim.

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#9 (permalink))
Najgora
Nepopravljiva
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 15:45
Odgovor: Rubikova kocka - 16.10.2006, 19:25

Citat:
Bishop kaže:
Majstore .... stvarno si najgora , znas li da ta kocka ima 43,252,003,274,489,856,000 kombinacija ....
...fora je da sklopiš prvo one u sredini koliko se sećam...i da slažeš sve boje odjednom ...a ima još nekih mLogo jakih fora...rasklopiš je i sastaviš ...ili sad kad je sklopljena nemoj ni da je diraš

staro
  (#10 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: danas 02:09
Godine: 32
Odgovor: Rubikova kocka - 16.10.2006, 19:27

Citat:
Najgora kaže:
.ili sad kad je sklopljena nemoj ni da je diraš
Neverovatno, ali ovo skoro uvek pali!

Ono sa rasklapanjem manje vishe..

A kako mislish da slozish prvo one u sredini? Mislish na srednje redove?

Ko tebe kame