|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Puzle |
|
Odgovor: Puzle |
|
|
|
|
|
|
I'm a dreamer
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: juče 11:37
Pol: Žensko
|
Odgovor: Puzle -
31.03.2007, 23:29
Oh obožavam puzle...Posledju koju smo složili ja i mladji sin mog dragog je od 1000 komada jugi-jo ili kako se već zove
... Sve u svemu pomučili smo se prilično...![]()
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 18.08.2008 04:50
Godine: 25
|
21.04.2007, 23:16
moja tetka je slozila na desetine slika... i to bash ogromnih, tipa 50x70...
bash lepo izgledaju... ja nemam zivaca za to... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 03:46
Pol: Muško
|
18.05.2007, 23:48
Čuj dal sam imao živaca, imam ih i sad.
Fali mi vremena, a bogme zahtevaju i prostora ja sam bio skroman, počeo sam sa onim od po hiljadu komada, koliko smo ih složili brat, sestra, i ja - nemamo pojma, puno u svakom slućaju i sad imam u kući dve još zapakovane od po 1000 kom. Stoje već tako dve godine, nema se vremena, uvek ima nešto preče. Sve bih ih dao nekom na poklon, al nije u redu, jer sam ih i ja dobio na poklon. A najveća koju sam sam samcijat složio je imala tričavih 3000 kom, maltene se nisam posvađao sa bratom kad je hteo da mi pomogne Eh da je vremena, mene to tako opušta sećam se, vratim se iz škole, napolju kiša rominja ja sednem za sto, pustim Žan Mišel Žara, pa slaži Ruuuučaak - viče me majka Evo, sad ću samo još ovo malo da složim Ma ohladi se i ručak i kiša prestane da pada prestanem kad drugovi dođu po mene da izađem u grad ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: juče 13:22
Godine: 29
|
07.09.2007, 08:15
Mene jako opuštaju i volim da ih slažem. Naravno, ne bilo kakve već one, mojem oku, ugodne. Pejzaže obožavam kao i neke građevine karakteristične za pojedine države/gradove
![]() Nažalost, nemam vremena a jedna veeeeeeelika me čeka. Samo mene da ju složim.. ![]() |
|
|
|