|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Puzle |
|
|
|
Sciurus vulgaris
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 13:30
Pol: Žensko
|
Odgovor: Puzle -
05.11.2007, 10:24
Mnogo sam volela da ih slažem, a volim i sada... Poslednje sam doduše složila pre skoro godinu dana...
"Have you got eyes that can see into the future?" ![]() ![]() Slika koju vidite predstavlja Olimpijske igre u prošlosti i to nije slika koju treba da složite, ali pruža vam neke nagoveštaje o tome kako ona izgleda. Potrebno je da zamislite šta je donela budućnost... ![]() |
|
|
|
|
|
... baba Ruija @
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
|
08.12.2007, 00:43
ee secam se mojih prvih puzli ko klinka.. bili su Miki, Paja i Shilja.. svaki za sebe.. nisu imale mnogo komada.. mozhda nekih 2oo-tinjak i kusur.. znam da se Paja shatro spleo o cev za vodu.. Shilja je pecao iz vlastitog sheshira.. a Miki
ne secam se bash njega, neshto ga nisam gotivila previshe ![]() to sam non stop slagala.. pa bi rasturila.. pa ponovo slagala.. pa rasturila.. ap slagalaaa.. znala sam vec na zhmireci da ih slozhim.. a onda su odluchili da mi kupe komplikovaniju sliku ![]() |
|
|
|
|
|
is not here anymore.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: 10.07.2008 13:05
Godine: 29
|
08.12.2007, 12:01
Citat:
Nemoj prodat. To ja smatram 'remek djelom' koje će krasit zid. Samo kad bih ja imala vremena da nastavim slagati i ove ostale koje imam ali eto, ispada da vremena imam sve manje i manje. Al' u svakom slučaju, ja prodala ne bih. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Puzle |