VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Rubikova kocka
staro
  (#31 (permalink))
pero_M
Poznata faca
pero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen članpero_M je savršen član

Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Pol: Muško
Godine: 47
Odgovor: Rubikova kocka - 06.08.2007, 20:02

Eh, dje me nadje...

Bio sam mlad kad je bila u trendu. Ko od sale sam resio 4 strane al one 2 nikako. Onda je jedan drugar nabavio neke "poteze" pa smo je onda rasturali. Takmicili smo se ko ce pre da je slozi. Kad znas sistem onda nije vise problem, a ni izazov.
E sad, jedan drugar nas je lepo izradio, valjda zato sto on to nije mogao da ukapira. Uzeo krelac kocku, odlepio i zamenio mesta dve boje na susednim sredinama kocke, pa izmesao kocku i da vidis igranke. Niko je vise nije mogao sastaviti. Dok smo mi otkrili ..... Posle smo ga hteli ubiti

Nije sve crno, nadje se i poneka plavusa

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#32 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Odgovor: Rubikova kocka - 11.08.2007, 21:17

Citat:
pero_M kaže: Pogledaj poruku
Eh, dje me nadje... ..
... Niko je vise nije mogao sastaviti. Dok smo mi otkrili ..... Posle smo ga hteli ubiti
Ma to se napraviš Englez kad otkriješ, krišom vratiš nalepnice i onda mu lupiš opkladu
Ih kako meni nije pokušao nešto takvo da podmetne al' bi nagazio na minu

staro
  (#33 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 13:36
Pol: Žensko
Odgovor: Rubikova kocka - 04.09.2007, 20:28

Ja dobila večeras onu 4x4!!!

staro
  (#34 (permalink))
starsica
bataci za dz :)
starsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimumstarsica je dostigao maksimum

Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:14
Godine: 20
Odgovor: Rubikova kocka - 05.09.2007, 02:03

ja sam znala da sklopim samo jednu stranu..

krek, krek.. ne gudra..

staro
  (#35 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:37
Godine: 33
Odgovor: Rubikova kocka - 20.09.2007, 19:43

Sledećeg meseca u Budimpešti je takmičenje u brzom slaganju kocke, sa više od 300 učesnika iz 32 zemlje. Francuz Thibaut Jacquinot drži rekord. Slaže je za 9,86 sekundi

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#36 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Rubikova kocka - 20.09.2007, 20:57

Citat:
SQUAW kaže: Pogledaj poruku
Sledećeg meseca u Budimpešti je takmičenje u brzom slaganju kocke, sa više od 300 učesnika iz 32 zemlje. Francuz Thibaut Jacquinot drži rekord. Slaže je za 9,86 sekundi
pa ima fora na koju se uvek slozi,
znala sam je i ja...kako god da je razhebesh uvek ce se slozi...
znaci samo je fora koliko ko moze brzo da vrtiiii...

Ubica mekog srca.

staro
  (#37 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Odgovor: Rubikova kocka - 20.09.2007, 21:16

Citat:
Kill Bill kaže: Pogledaj poruku
pa ima fora na koju se uvek slozi
To sam skontala, iako nikad nisam znala foru, ali mi je manje od 10 sekundi i dalje opasno brzo odatle i smajli:

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#38 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Odgovor: Rubikova kocka - 20.09.2007, 22:03

Što se mene tiče:
i onaj ko uspe da složi 5 stranica kocke je majstor

CLICK

za on-line Rubik's Cube
Pritisnuti R za slaganje
Prutisnuti S za mešanje kocke

... pa vežbajte... ostalo je još mesec dana

staro
  (#39 (permalink))
veverica
Sciurus vulgaris
veverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimumveverica je dostigao maksimum

Član od: 02.07.2007.
Poslednji login: danas 13:36
Odgovor: Rubikova kocka - 20.09.2007, 22:10

Meni je ovaj metod simpa:

http://www.lar5.com/cube/index.html

Uz minimalan trud, kocka složena za neka 2-3 minuta u proseku. Pristojno vreme za obične smrtnike.

P.S. Ja uspela...

Poruku je izmenio veverica, 20.09.2007 u 22:28.

staro
  (#40 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja

Odgovor: Rubikova kocka - 20.09.2007, 22:31