|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Rubikova kocka |
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 01:26
Pol: Žensko
Godine: 46
|
Odgovor: Rubikova kocka -
19.05.2007, 00:59
Ovo sam gledala na jednom kanadskom kanalu, a posto vidim da si zagrejan za Rubikovu kocku, mislim da bi dobro prosao na takmicenju koje se upravo zavrsilo u Kanadi.
Ako te interesuje, pogledaj http://www.winnipegfreepress.com/can...-4577832c.html Svete, kad umrem, sačuvaj u svojoj tišini samo jednu reč za mene: "voleo sam" (Tagore)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hitchhiker's Guide
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: 24.06.2008 02:38
Pol: Muško
|
Odgovor: Rubikova kocka -
11.07.2007, 16:00
Citat:
... pa može se gledati i iz te perspektiveneko u vidi samo zabavu ![]() dok ga drugi, baš i ne shvataju tako ![]() Arhimed je rekao "Noli turbare circulos meos" rimskom vojniku... verovatno samo zato što su u pitanju bili "obični krugovi" ![]() ![]() |
|
|
|
|