VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Treba mi kroj?
staro
  (#1 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 15:50
Pol: Žensko
Godine: 25
Treba mi kroj? - 09.11.2006, 18:22

Da li neko slucajno zna ili ima kroj za sivenje ovce?

Ja hocu da sasijem jednu ovcu-jastuk, imam materijal i volju i masinu za sivenje i sad nesto smisljam kako to da realizujem. Imam vec ideju i predstavu kako cu ali eto mozda ima neko bolju ideju.

goldie

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Treba mi kroj?
staro
  (#2 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Treba mi kroj? - 09.11.2006, 18:39

tutorial
probaj ovde, mozda mozes naci nesto

電子男の子

staro
  (#3 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 03:30
Odgovor: Treba mi kroj? - 09.11.2006, 19:01

Pa samo nacrtas na platnu koje si odabrala prednju i straznju stranu,ostavis dovoljno prostora da kad se sasije ima mesta da se ugura spuzva,stavi par rajfeslusa da ti je lakse vaditi odnosno trpati spuzvu...
E da,obavezno ispuni spuzvom jastuk

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:09
Godine: 33
Odgovor: Treba mi kroj? - 09.11.2006, 19:15

Biće i interesantnija ako je nacrtaš i iskrojiš sama Napravi joj velike uši i jezik da joj viri napolju i oči ovakve

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Odgovor: Treba mi kroj? - 09.11.2006, 22:01

@SQUAW
Ocu ja take oci i jezik. Ja sam inace zamislila da ovca ima male kratke noge i da je debela jako.

@Lillith

Rajsferslus obavezno.

@eboye
hvala

goldie

staro
  (#6 (permalink))
Lillith
moonlight shadow
Lillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimumLillith je dostigao maksimum

Član od: 13.10.2006.
Poslednji login: juče 03:30
Odgovor: Treba mi kroj? - 09.11.2006, 22:13

Pa i treba tako,ja bih ti savetovala da kupis skicn papir,imas ga u knjizarama,ali nemoj da ti uvale onaj pravi arhitektonski vec onaj za krojace,videces vec i da crtas po njemu dok ne nacrtas pravi...

Nek ti rajfeslus bude dugacak i ispod trbuha....
Posto je to jastuk,mogla bi ovca da gleda smo u jednu stranu,tako bi ti bilo lakse da napravis glavu,tj da je bukvalno izvezes nego da se mucis sa oblikovanjem...
A runo bi mogla da napravis ako znas da heklas ali i ne moras...

A za one oci samo dva crna dugmeta razlicitih velicina

''Though nothing can bring back the hour of splendor in the grass, glory in the flower, we will grieve not, rather find strength in what remains behind.''

William Wordsworth

staro
  (#7 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 03:09
Godine: 33
Odgovor: Treba mi kroj? - 09.11.2006, 22:31

E, a ne znam zašto sam ja u glavi imala odmah jastuk na kojem bi spavala pre nego neki ukrasni...

Runo može i bez heklanja Ovo mi sinulo trenutno... Napraviš krpice od platna npr širine do 2 cm i dužine do 10 otprilike... sastaviš početak i kraj i prišivaš te loknice za debelu Jes' da bi bilo posla, al' tako našuškana može ludo da izgleda

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#8 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Treba mi kroj? - 10.11.2006, 00:26

he he, inspirisala vas moja tema. Smislila sam kako cu runo, tacnije nabavila sam ga, moram sutra da kupim rajsferslus, oci cu nabaviti lako, jedino nemam to cime cu je napuniti. Bice jednostavna ovcica, gledace samo pravo, a kad bude gotova slikacu je pa cu je okaciti da vidite.

goldie

staro
  (#9 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Treba mi kroj? - 16.11.2006, 00:12

he he, ovca je gotova.

Ali nemam trenutno fotoaparat tu da je slikam. Ima i okice.

A cim mi brat vrati aparat , postavicu slike.

goldie

staro
  (#10 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: Treba mi kroj? - 21.11.2006, 00:49

Evo moja ovca hoce da vas pozdravi.

goldie