VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kuhinja
staro
  (#11 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: juče 23:29
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kuhinja - 02.03.2008, 21:11

Citat:
Neuhvatljiva_ kaže: Pogledaj poruku
Ej ja sam ti to vidjala u knjizarama...

Ali sad se neke firme i posebno time bave (naravno sa drugacijim i kvalitetnijim folijama)...Imas razne dezene pa ti oni pod presom tu foliju stavljaju Mogu ti reci prilicno je skupo...ali su dezeni fantasticni...
Kojim knjižarama? Znaš li koje su to firme?
Pretpostavila sam da je skupo pa sam mislila da ubacim samo na jedan element
Videla si negde ovu foliju sa stripom?

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
kataklinger
Iskusni forumdžija
kataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat člankataklinger će uskoro postati poznat član

Član od: 17.04.2007.
Poslednji login: danas 13:52
Godine: 23
Odgovor: Kuhinja - 02.03.2008, 21:31

imas li neki zanimljiv link za dnevni boravak?

.... da li sam ja to video cica macu

staro
  (#13 (permalink))
Najgora
Dama Pik
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Odgovor: Kuhinja - 02.03.2008, 21:45

Ja sam ove kuhinje i još mnogo drugih izgooglala

staro
  (#14 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 15:34
Odgovor: Kuhinja - 04.03.2008, 12:03

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Kojim knjižarama? Znaš li koje su to firme?
Pretpostavila sam da je skupo pa sam mislila da ubacim samo na jedan element
Videla si negde ovu foliju sa stripom?
Znam za jednu u NS...nalazi se na Novom naselju kod Samsung shopa ...Sad ne mogu da se setim kako se zove firma (javicu ti... )
Samo ima jedan problem, tesko da ces ti tu moci da kupis ''mali deo'' ...To ti se prodaje na tablu...
Sto se tice knjizara, ebes ga ima u Glavnoj ulici u Zemunu par knjizara, recimo Varijant ona ima dosta (ili je imala ) tih lepljivih folija

staro
  (#15 (permalink))
Najgora
Dama Pik

Odgovor: Kuhinja - 04.03.2008, 23:10

Znaš šta je problem kod tih folija iz knjižare? mehurići ako se ne zalepe kako treba pojaviće se "jastučići"
zato kontam da je bolje da kupim i tablu ako treba naravno ukoliko ne košta kao p'o kuhinje

staro
  (#16 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 15:34
Odgovor: Kuhinja - 05.03.2008, 09:35

Da tu si u pravu ...al ja sam ih iglicom busila pa ispadne dobro...
Sve u svemu, bolje tabla

staro
  (#17 (permalink))
maleni
Iskusni forumdžija
maleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamantmaleni je dijamant

Član od: 17.01.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 20:01
Pol: Muško
Odgovor: Kuhinja - 11.03.2008, 22:35

Dame, folije imate naruciti u firmama koje se bave reklamama i prave nalepnice za iste. Preporucujem Grafix iz BG u zgradi Bigz-a(meni su radili i reklamu i imaju odlicnih folija).Normalno, prvo se savetujte. Postoje vrste folija po kvalitetu (ako mnogo brisete, moze da izbledi) a i postavljanje bolje prepustite profesionalcima zbog tih mehurica (naravno uz prikladnu svoticu novce). Pronadjite bilo kakav motiv i oni ce ga vam izraditi. Ivice bi najbolje bilo zastiti "u" alu. profilom jer svako ostecenje u principu krece od ivice... I za to se bolje posavetujte sa profesionalcem jer su ti profili idealne sirine univer ploce (predpostavljam materijal na koji bi se lepila folija) te svako debljanje ploce moze da napravi problem... Srecan rad...

Back in red!

staro
  (#18 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 13:42
Godine: 28
Odgovor: Kuhinja - 14.07.2008, 14:14

Citat:
Najgora kaže: Pogledaj poruku
Znaš šta je problem kod tih folija iz knjižare? mehurići ako se ne zalepe kako treba pojaviće se "jastučići"
zato kontam da je bolje da kupim i tablu ako treba naravno ukoliko ne košta kao p'o kuhinje
Spijunirala sam jednog stampara dok je lepio folije na izlog prodavnice u kojoj sam radila, i resenje je krajnje jednostavno

Poprskajte prozor razredjenim sretstvom za pranje prozora, zalepite vrh folije i dalje istiskujte tecnost i lepite foliju postepeno gurajuci lenjirom ka dole.Polako da vam se ne bi cela folija setala po povrsini na koju je lepite. Kada zalepite celu foliju predjite jos koji put lenjirom i suvom krpom, da istisnete vazduh koji se mozda jos ponegde zadrzao i obrisete visak tecnosti i Voula! Savrseno zalepljena folija....
Isprobano vise puta...
A da, kod providnih folija ostanu "oblaci" par dana dok se ne osusi voda ispod folije.

" Samo onaj ko u teskobi strepi, mir svoj nalazi, samo onaj ko u donji svet silazi,
voljenu spasava, samo onaj ko noz vadi Isaka dobija."
Soren Kierkegaard

Odgovor

« Bojanka | Tapete »

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen