VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Puzle
staro
  (#1 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija ~
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 22:38
Pol: Žensko
Puzle - 17.10.2006, 05:26

imala sam period kad sam satima znala lezati na podu i slagati puzle.. najvishe sto sam slozila je bilo 3ooo komada.. sestra i ja slagale to mesec dana.. bila neka priroda, pa svi delovi bili isti posle sam ja htela da rasturimo, pa da slazemo ponovo al' ona nije htela, nego dala to staviti u staklo

jeste li imali zivaca za slaganje puzli i koliko ste voleli da ih slazete??

moomoo meee juuooo

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Puzle
staro
  (#2 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Puzle - 17.10.2006, 10:34

Puzzle? Od malih nogu Pa najdraže su mi bile one Unicefove, te su me kupile. Ne sećam se od koliko su bile komada ( mislim 200 ), ali se sećam i danas svake slike... sad mi žao što sam ih pogubila

Ne da sam ležala na podu nego mi je otpadao i vrat i kičma, i još mi ćale pravio okvire da bi mogla lepo da stavim na sto i da slažem... jerbo je baba pizdela kad joj zavrnem tepih i napravim rusvaj u sobi, a oni moraju da preskaču da bi legli Udruženim snagama smo slagali, porodično i kad ko stigne. Sećam se da sam one komplikovane i one koje su imale puno delova volela da odvojim po kesicama krajeve i boje... i kao otprilike levu i desnu stranu.

Složili smo jednu od 3000 komada, batina devojka, ćale i ja I to ja izabrala... jednostavnu neki pejsaž jesenji, pa još jezero, iznad planina, a sve se to ogleda u vodi... pa ne znaš da l' je gore ili dole trebalo nam je pola godine A ovu smo počeli i nikad nismo završili (isto je od 3000):

Neke imam u kutijama i dalje, nisam ih uramila, ali sam planirala da uramim jednu, da vidim kako izgleda, čak sam i kupila hamer da je polepim i odnesem na ramljenje, ali rasturena je pri nekom krečenju i sad bih morala ponovo da je slažem... To je bio Boschov "Garden of earthly delights" od 1000

Imam i sad jednu još neraspakovanu. Neki kit, kako izranja iz okeana... Misssss'im sve je plavo i isto. Nebo i okean na više od 3/4 slike

A videla sam nekog jednoroga Ravensburgerovog od 5000 komada, al' nisam smela da ga kupim da ne zastranim

Znam neke koji bi radije pojeli te kartončiće nego ih slagali, al' mene to opušta neviđeno a specijalno je pomoglo u ona dva meseca pred porođaj kad više nisam znala kako da se spakujem za spavanje od stomaka. Noći nisu bile tako duge

Viva la puzzle!

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Puzle - 17.10.2006, 20:39

Ne verovali ili da, nikad nisam ni kupila ni dobila puzle, samim tim ni slagala. Zasto? Nem' pojma

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
sofy
Novi član
sofy je na dobrom putu

Član od: 11.06.2006.
Poslednji login: 06.11.2008 02:17
Godine: 29
Odgovor: Puzle - 18.12.2006, 00:27

vec 2 meseca slazem jednu od 1000 komada...neka tuzna jesen...sve mi je isto,a ja bash neshto nemam vremena..uglavnom uvece...ili kad mi dodje drushtvance na kaficu oni se odmah bace na patos i na slaganje...mene opushta slaganje....imam drugaricu iz osnovne shkole kupuje puzzle za rodjendan....josh uvek imam par neotpakovanih...

Sofija...

staro
  (#5 (permalink))
jokasta
Novi član
jokasta je na dobrom putu

Član od: 11.03.2007.
Poslednji login: 23.11.2007 21:09
Godine: 26
Odgovor: Puzle - 19.03.2007, 01:28

Slaganje puzli je specifican vid opustanja i ne bih ga menjala nizasta
Otimam sad od dece od prijatelja,po komsiluku posto one koje imam sam vec slagala bezbroj puta...

Citat:
imala sam period kad sam satima znala lezati na podu i slagati puzle.. najvishe sto sam slozila je bilo 3ooo komada.. sestra i ja slagale to mesec dana.. bila neka priroda, pa svi delovi bili isti posle sam ja htela da rasturimo, pa da slazemo ponovo al' ona nije htela, nego dala to staviti u staklo
Sto mi to zvuci poznato

Manijak sam za puzle,najgore je sto ne umem da stanem...pa da nastavim sutra,k'o normalan svet...no dobro

staro
  (#6 (permalink))
Neuhvatljiva_
I'm a dreamer
Neuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimumNeuhvatljiva_ je dostigao maksimum

Član od: 09.01.2007.
Poslednji login: danas 08:39
Odgovor: Puzle - 31.03.2007, 23:29

Oh obožavam puzle...Posledju koju smo složili ja i mladji sin mog dragog je od 1000 komada jugi-jo ili kako se već zove ... Sve u svemu pomučili smo se prilično...

staro
  (#7 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Puzle - 21.04.2007, 23:16

moja tetka je slozila na desetine slika... i to bash ogromnih, tipa 50x70...

bash lepo izgledaju...

ja nemam zivaca za to...

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#8 (permalink))
Arthur Dent
Hitchhiker's Guide
Arthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimumArthur Dent je dostigao maksimum

Član od: 17.05.2007.
Poslednji login: danas 16:55
Pol: Muško
Odgovor: Puzle - 18.05.2007, 23:48

Citat:
yige_gui kaže: Pogledaj poruku
jeste li imali zivaca za slaganje puzli i koliko ste voleli da ih slazete??
Čuj dal sam imao živaca, imam ih i sad.
Fali mi vremena, a bogme zahtevaju i prostora

ja sam bio skroman, počeo sam sa onim od po hiljadu komada,
koliko smo ih složili brat, sestra, i ja - nemamo pojma, puno u svakom slućaju
i sad imam u kući dve još zapakovane od po 1000 kom.
Stoje već tako dve godine, nema se vremena, uvek ima nešto preče.
Sve bih ih dao nekom na poklon, al nije u redu, jer sam ih i ja dobio na poklon.

A najveća koju sam sam samcijat složio je imala tričavih 3000 kom,
maltene se nisam posvađao sa bratom kad je hteo da mi pomogne

Eh da je vremena, mene to tako opušta
sećam se, vratim se iz škole, napolju kiša rominja
ja sednem za sto, pustim Žan Mišel Žara, pa slaži

Ruuuučaak - viče me majka
Evo, sad ću samo još ovo malo da složim
Ma ohladi se i ručak i kiša prestane da pada
prestanem kad drugovi dođu po mene da izađem u grad

staro
  (#9 (permalink))
little fairy
is not here anymore.
little fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimumlittle fairy je dostigao maksimum

Član od: 13.08.2007.
Poslednji login: danas 09:53
Godine: 29
Odgovor: Puzle - 07.09.2007, 08:15

Mene jako opuštaju i volim da ih slažem. Naravno, ne bilo kakve već one, mojem oku, ugodne. Pejzaže obožavam kao i neke građevine karakteristične za pojedine države/gradove

Nažalost, nemam vremena a jedna veeeeeeelika me čeka. Samo mene da ju složim..

staro
  (#10 (permalink))
anjich
Tweety
anjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen člananjich je savršen član

Član od: 19.09.2007.
Poslednji login: juče 20:44
Godine: 21
Odgovor: Puzle - 18.10.2007, 15:27

zanimljivo, interesantno, opustajuce...

smesi se... sutra ce biti gore

Odgovor