VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Da li imate hobi?
staro
  (#1 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
Da li imate hobi? - 21.03.2006, 02:53

Kada sam bio mali, skupljao sam slicice Italija '90, Euro '92 (za sledece veliko takmicenje sam bio mator ), Rekorde, Nindza Kornjace... A sada skupljam tikete na kojima sam puko zbog jedne utakmice. Imam vec lepu kolekciju. Da li vi imate neki hobi? :smile:

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Da li imate hobi?
staro
  (#2 (permalink))
yige_gui
... baba Ruija @
yige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimumyige_gui je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 05:39
Pol: Žensko
Odgovor: Da li imate hobi? - 21.03.2006, 18:03

davnih dana sam zbilja svasta skupljala.. naljepnice, igrachke iz kinder jaja, ultra debele kemijske, klikere (kojih imam poprilican broj) markice.. lishce u jesen .. bilo je tu i masuuu gluposti.. tipa kamenchica, shkoljkice s mora.. chepovi sa nekih zurki.. znachke, ciju sam povecu kolekciju dobila od caleta.. mada, te znacke me nesto nisu dugo drzale..

to je od prilike ono sto mi prvo pada na pamet.. mada, sigurna sam, bilo je tu jos mnostvo drugih stvari.. od cega je vecina svega toga zavrsila jednog kishovitog dana u ~ djubru!
danas mi ne pada na pamet da nesto skupljam.. to samo skuplja prasinu i zauzima mesto

moomoo meee juuooo

staro
  (#3 (permalink))
game_enginer
Početnik
game_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat člangame_enginer će uskoro postati poznat član

Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 20.08.2007 02:14
Godine: 26
Odgovor: Da li imate hobi? - 22.03.2006, 04:35

hm... stari novac... ako se secam dobro... najstarija je bila neka forinta iz 1700 i kusur... jedina sto sam ikada skupio je bio hi-man album sa slicicama.

Sada samo skupljam nove delove za moj PC, ima neko neki deo za moju kolekciju, fali mi neka dobra graficka

staro
  (#4 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:37
Godine: 33
Odgovor: Da li imate hobi? - 22.03.2006, 16:34

Kad sam bila mala skupljala sam svasta. Znacke, olovke, klikere, papirne lutke iz zabavnika, a albume i slicice - pa to je bila bruka. Mislim da ne postoji album od, recimo 1980 godine do 1990 godine, a da ga mi nismo izlepili (mislim i na batu)... Saru Kej necu zaboraviti nikad... kad krene menjaza, a neko te ucenjuje da ce da ti da slicicu broj 128 u zamenu za 5 slicica, jel ta vredi nevidjeno... a onda ti razmisljas, razmisljas, pa kazes - Necu , 'ajmo tapke... ne bi li uspeo da osvojis 128-icu za dz...

Pre cetiri godine sam skupljala simpsonove i menjala se sa decom za slicice, samo psssst. :mig:

Ali ono sto mi je bilo najdraze su salvete. E njih sam imala punu kutiju. Dedini, babini, tatini, mamini prijatelji nisu se vracali iz inostranstva a da mi ne donesu po neki primerak. O ovim koje su imale da se kupe ovde, da ne pricam. Imala sam stvarno zavidnu kolekciju. Onda, kao, kad je sve to prestalo i ja, kao, porasla, odnesem moju kutiju kod druge babe - kod nje je bio magacin. Prodju tu jos neke godine, ja devojka, dosla kod babe na rucak, ona postavila sto, ima nas tu nekoliko i ja pogledam - a svako ispod pribora ima razlicitu salvetu. Neko Gustava, neko Miki Mausa, neko karte i flash royal, neko konja... Ta zena je uvek bila ekonomicna.

Sada skupljam razglednice, knjige i fotografije. I svašta još nešto wadim

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#5 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Godine: 31
Odgovor: Da li imate hobi? - 23.03.2006, 00:32

Dok sam bila balavica, skupljala sam salvete. Onda sam u neko doba presla na one kesice secera koje u kaficima dobijes za kafu... desi mi se da i dan-danas iz navike ponesem neki sa sobom

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#6 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Godine: 42
Odgovor: Da li imate hobi? - 24.03.2006, 01:13

Najstarije chega se secam su slicice za album SuperZOO i zivotinjsko carstvo, kao i slichice pasa sa kutija shibica. Sav se raznezhim kad se setim tog davnog i bezbriznog doba detinjstva

staro
  (#7 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Da li imate hobi? - 24.03.2006, 01:42

Citat:
gogothegreat kaže:
slicice za album zivotinjsko carstvo
Jaoooo daaaa. Em cokoladica, em slicica. Kad god su me vodili u vrtic, kupovali su mi tu cokoladicu. I onda dodjem kuci, pa je zalepim u album lepkom, jer nisu bile samolepljive.

Citat:
gogothegreat kaže:
Sav se raznezhim kad se setim tog davnog i bezbriznog doba detinjstva
Evo, sada sam se i ja raznezio. Bila su to vremena...

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

staro
  (#8 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 06:10
Godine: 27
Odgovor: Da li imate hobi? - 26.03.2006, 09:49

Jel se sjeca ko onih turbo zvaka... e ja sam imao par kolekcija slicica iz istih
onda me jedno vreme zaokupljale kutije od cigareta (i to pre no sto posatdoh pusac )

jao pa chunga-lunga, pa onda milion onih slicica iz crtaca, fudbalera... ma skupljao sam svakakve gluposti... e da i privjeske za kljuceve

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.

staro
  (#9 (permalink))
pokemoni
Novi član
pokemoni će uskoro postati poznat član

Član od: 24.03.2006.
Poslednji login: 05.04.2008 23:04
Odgovor: Da li imate hobi? - 27.03.2006, 22:04

Pa malo i pokemon da se pohvali!Salim se,trenutno mi najvise oduzima vremena akvaristika.Lep hobi ali zahteva i dosta truda.Dosta vremena provodim i u automobilizmu,necu precizirati bas o cemu je tacno rec da ne bude neka reklama.

staro
  (#10 (permalink))
Juice
Početnik
Juice je na dobrom putu

Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 17.07.2007 23:45
Odgovor: Da li imate hobi? - 30.03.2006, 19:23

Nekada sam sakupljala sve sto je imalo ikakvog smisla, ali covek vremenom prestane da se bavi takvim stvarima. Sada skupljam samo napustene kucice po ulici, a ni njih ne mogu da povedem sa sobom.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu