|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila... |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li imate hobi? |
|
Odgovor: Da li imate hobi? |
|
|
|
|
|
|
|
|
typingerrormaker :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: danas 06:10
Pol: Muško
Godine: 27
|
Odgovor: Da li imate hobi? -
26.03.2006, 09:49
Jel se sjeca ko onih turbo zvaka... e ja sam imao par kolekcija slicica iz istih
onda me jedno vreme zaokupljale kutije od cigareta (i to pre no sto posatdoh pusac )jao pa chunga-lunga, pa onda milion onih slicica iz crtaca, fudbalera... ma skupljao sam svakakve gluposti... e da i privjeske za kljuceve ![]() |
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 24.03.2006.
Poslednji login: 05.04.2008 23:04
Pol: Muško
|
27.03.2006, 22:04
Pa malo i pokemon da se pohvali!Salim se,trenutno mi najvise oduzima vremena akvaristika.Lep hobi ali zahteva i dosta truda.Dosta vremena provodim i u automobilizmu,necu precizirati bas o cemu je tacno rec da ne bude neka reklama.
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 22.03.2006.
Poslednji login: 17.07.2007 23:45
Pol: Žensko
|
30.03.2006, 19:23
Nekada sam sakupljala sve sto je imalo ikakvog smisla, ali covek vremenom prestane da se bavi takvim stvarima. Sada skupljam samo napustene kucice po ulici, a ni njih ne mogu da povedem sa sobom.
|
|
|
|