VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Lifestyle > Hobi - Uradi sam

Hobi - Uradi sam Filatelija, numizmatika, akvaristika, majstorije po kući, oko automobila...

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Da li imate hobi?
staro
  (#21 (permalink))
bebagm
Početnik
bebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebebebagm ima spektakularnu auru oko sebe

Član od: 27.05.2006.
Poslednji login: 02.12.2007 19:26
Pol: Žensko
Godine: 27
Odgovor: Da li imate hobi? - 14.08.2006, 11:59

Moj deda je umro isti dan i isti sat kad sam se ja rodila, pa volim da se zezam da je njegov duh usao u mene. Za njega kazu da je znao da napravi sve sto okom vidi pa sam se tu i ja pronasla! Moj hobi je pravljenje stvarcica od testa tj. brasna i vode. Gledala sam davno na tv-u sta sve od toga moze da se napravi i dobila ideju da i ja pokusam nesto da stvorim i gle cuda- funkcionise! Tako je iz moje radionice izaslo ogledalo, ram za slike, sat, prozorcic i sve to sadrzi poneki cvetic od testa koji je moj fetis, da tako kazem, jer je neizostavni deo svakog rada. A imam i poseban buketic cveca od testa nakacen na slamcice, ma svasta moz da se napravi samo treba imati vremena i maste.
Primetila sam da znam i volim da pravim torte u raznim oblicima, za sad imam napravljenog samo medu, al cim budem imala sledece babine spremila sam kalup za jagnjence pa ce vidimo kako ce to da ispadne.
A sto volim eksere da zakucavam to je strasno, al ozbiljno , samo sto nemam bas cesto priliku za to. Koristim svaku mogucu situaciju kad imam da ja to obavim. Ima tu jos svakakvih majstorija koje ja volim al ne bi vise o tome. . .

Trebalo je da skrenem levo kod Albukerkija!!!

Poruku je izmenio bebagm, 14.08.2006 u 13:52.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
greco
forever man
greco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen člangreco je savršen član

Član od: 06.04.2006.
Poslednji login: 02.07.2008 13:08
Pol: Muško
Godine: 24
Odgovor: Da li imate hobi? - 08.09.2006, 17:57

Citat:
Kunic kaže:
Jaoooo daaaa. Em cokoladica, em slicica. Kad god su me vodili u vrtic, kupovali su mi tu cokoladicu. I onda dodjem kuci, pa je zalepim u album lepkom, jer nisu bile samolepljive.
Ja sam i "Kras" paket dobio 90. godine, posto sam ispunio album.
Pa onda klikeri, autici...samo cu uzdahnuti.

staro
  (#23 (permalink))
Najgora
Neprskana!
Najgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimumNajgora je dostigao maksimum

Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: danas 02:06
Godine: 33
Odgovor: Da li imate hobi? - 20.09.2006, 23:03

Jedino se sećam sličica štrumfova. Tad su bili IN. Skupljala sam salvete i značke, njih imam još uvek.
Sada skupljam izlomljene delove igračaka po kući, pa ako neko hoće da se menja nek se javi...

staro
  (#24 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen članSavannah je savršen član

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.06.2008 17:16
Godine: 30
Odgovor: Da li imate hobi? - 27.10.2006, 20:19

moj hobi je u isto vreme i moja profesija

Nikada na ovome svijetu mrznja nece pobijediti mrznju.
Mrznju moze pobijediti samo ljubav.

Gautama Siddharta Buddha

staro
  (#25 (permalink))
Kill Bill
Beatrix Kido
Kill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimumKill Bill je dostigao maksimum

Član od: 27.11.2006.
Poslednji login: 01.05.2008 23:58
Odgovor: Da li imate hobi? - 02.12.2006, 18:26

kao mala volela sam da se druzim sa raznim bubicama ali mami se to nije dopadalo pa mi je uzimala moje prijatelje te sam ih krila pod dzemperom da ih ona ne bi pronasla...

Zatim sam redovno skupljala izvakane zvake u teglicama...
Tegle su mi josh koristile i za cuvanje zivih zabica...

Imala sam i razne vrapcice koji su umirali ko ludi... ... ne znam zasto... Mozda im se nije svidjala kesa iz Meka za dnevni boravak...

Ubica mekog srca.

staro
  (#26 (permalink))
PropelerZviz
a bio je cool tip
PropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen članPropelerZviz je savršen član

Član od: 03.11.2006.
Poslednji login: juče 22:11
Godine: 28
Odgovor: Da li imate hobi? - 07.12.2006, 03:47

Imam negde par kila markica. Albume sa slicicama su nam roknuli u djubre misleci da nismo vezani za patuljke ..aaaaa necu ih nikad prezaliti...

Nekad sam sa bratom pravio makete i modele aviona... to je pocelo kao hobi od papira... svako leto smo pravili brodove koji su bili "odseceni" u nivou parketa (to je kao bilo more ) i ugradjivali svetlo da bi nas matorci teska srca terali na spavanje...

Posle sam otkrio racunare

Slusaj baba dobro, ja sam MC Penzioner,
ne treba mi kviz da budem milioner.

staro
  (#27 (permalink))
Cezar
Banovan
Cezar će uskoro postati poznat članCezar će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 22.04.2007 13:15
Godine: 24
Odgovor: Da li imate hobi? - 11.01.2007, 12:13

Moj hobi C# programiranje, poker i diktatura...

staro
  (#28 (permalink))
mariposa
Veteran
mariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen članmariposa je savršen član

Član od: 11.11.2006.
Poslednji login: 15.06.2008 00:12
Odgovor: Da li imate hobi? - 11.01.2007, 17:00

Moj hobi,da pisem,da citam,da slusam muziku,da plesem kad me niko ne vidi,da crtam,da jedem kolace,da spavam,da se smejem,da se zezam,da radim,da pijem kafu,da gledam daleko,da mislim,i jos puno stvari

No me toques

staro
  (#29 (permalink))
zdenkavuk
v u c i c a
zdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostalezdenkavuk je uzor za ostale

Član od: 25.01.2007.
Poslednji login: 03.06.2008 23:11
Odgovor: Da li imate hobi? - 31.01.2007, 23:37

Kao mala skupljala sam sve i svasta.Tako sam imala kolekciju salveta,znackica,razglednica,kutije cigareta(bilo je u modi da ih zalepos na zid).
Kojekakve postere.Najvise lutke, i sad ih imam. Podsecaju me na najlepsi bezbrizni period koji se nece nikad vratiti
Sad se bavim akvaristikom i cvecarstvom.Odmaram dusu medju biljkama,pogotovo leti, kada se rasplinu hiljade cvetova i jos vise boja

sreca je kada pored sebe imas voljene osobe

staro
  (#30 (permalink))
Doti
Veteran
Doti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamantDoti je dijamant

Član od: 15.02.2007.
Poslednji login: juče 23:02
Odgovor: Da li imate hobi? - 11.03.2007, 23:04

Kao mala skupljala sam slicice Sare kej i ljubav je,...kada sam porasla hobi mi je prerastao u profesiju, .........trenutno imam dva akvarijuma sa ribicama i jedan veliki bazen koji je preko zime prazan a leti pun ribica.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz