VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Hardver > Hardverski problemi

Hardverski problemi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
"ludi mis"
staro
  (#1 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 04:44
Pol: Žensko
"ludi mis" - 24.06.2006, 18:37

S vremena na vrijeme "pointer" na mom lap-topu poludi i pocne sam da gasi programe. Iskljucila sam "touch pad" na lap-topu i sad koristim "externi" mis, ali opet isto.

Ima li neko resenje za mog "ludog misa"?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: "ludi mis"
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 06:16
Godine: 25
Odgovor: "ludi mis" - 24.06.2006, 19:41

Nisam neki serviser (zato mozda i nisam u pravu) ali ja mislim da je sa tvojim misem sve u redu. Mislim da je u pitanju neki virus koji si mozda negde zakacila i koji se poigrava sa tvojim browser-om i otvorenim prozorima. Probaj da nekim tune up programima,skeniranjem antivirusnim programom i skeniranjem spyware programom ocistis racunar od "nepozeljnih".

goldie

staro
  (#3 (permalink))
gogothegreat
Todd Anderson
gogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan člangogothegreat je naprosto sjajan član

Član od: 15.03.2006.
Poslednji login: 27.12.2007 10:27
Pol: Muško
Godine: 42
Odgovor: "ludi mis" - 24.06.2006, 20:35

Slažem se sa Goldie, mada i ja nisam neki stručnjak za laptop kompjutere.
U svakom slučaju, bolje ti je da što pre probaš sa uklanjanjem virusa, nego da čekaš na podršku Kunića, koji će ti garant predložiti da svoj laptop zaviješ u 5 jevreja i baciš, te odmah kreneš u kupovinu novog!

Volim te kad pričaš, u svom ovom ludilu...

staro
  (#4 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Odgovor: "ludi mis" - 24.06.2006, 23:57

Citat:
goldie kaže:
Nisam neki serviser (zato mozda i nisam u pravu) ali ja mislim da je sa tvojim misem sve u redu. Mislim da je u pitanju neki virus koji si mozda negde zakacila i koji se poigrava sa tvojim browser-om i otvorenim prozorima. Probaj da nekim tune up programima,skeniranjem antivirusnim programom i skeniranjem spyware programom ocistis racunar od "nepozeljnih".
Sve vec probala...

Nema ni virusa, ni "bakterija", ni "crva", ni "vaski"...

Slican problem ima i moj kolega (u pitanju je ista marka (HP Compaq Presario)).

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#5 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Odgovor: "ludi mis" - 25.06.2006, 00:10

Pa onda cu da posudim Kunicev savet.

Kupi novi lap top!

goldie

staro
  (#6 (permalink))
irnik
Moderator

Odgovor: "ludi mis" - 25.06.2006, 00:34

Citat:
goldie kaže:
Pa onda cu da posudim Kunicev savet.

Kupi novi lap top!
I moj dragi meni kaze:

"Ma, baci taj CrapTop i kupi novi"

A ja tvrdoglava pa

staro
  (#7 (permalink))
valter
Poznata faca
valter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimumvalter je dostigao maksimum

Član od: 08.05.2006.
Poslednji login: juče 23:10
Godine: 27
Odgovor: "ludi mis" - 25.06.2006, 00:47

-Neeeeeeee da bacas, greota !

staro
  (#8 (permalink))
goldie
golden girl

Odgovor: "ludi mis" - 25.06.2006, 01:41

Mozda da vidis da ti neko strucan pogleda lap topic, otvori koliko moze i mozda je u pitanju neki los kontakt pa ti zato brljavi mis. A nemoj bacati lap top. Display moze da se iskoristi za pravljenje projektora. Ja tragam za nekim pokvarenim lap top-om da bi moj brat napravio projektor pa da pravimo ulicni letnji bioskop.

goldie

staro
  (#9 (permalink))
irnik
Moderator

Odgovor: "ludi mis" - 25.06.2006, 06:18

Citat:
valter kaže:
Naravno da necu da bacam.

staro
  (#10 (permalink))
swba
typingerrormaker :)
swba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimumswba je dostigao maksimum

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 12.08.2008 07:33
Godine: 27
Odgovor: "ludi mis" - 25.06.2006, 06:47

Citat:
valter kaže:
napravis policu za cvece, recimo

You're not your job. You're not how much money you have in the bank. You're not the car you drive. You're not your fucking khakis. You're the all-singing, all-dancing crap of the world.