|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardverski problemi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: "rezach" |
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: "rezach" -
23.06.2006, 21:00
Citat:
Ako si blesava kao ja, onda ćeš štekati pare i uzeti najbolji rezač na svetu - Plextor (120 evra). Gogili, daleko od toga da želim da te napravim neznalicom. iskustvo govori iz mene, čim nešto počinje da zaribava - menjaj. Nema više lemilice. Sada se komponente popravljaju kupovinom. Naravno, sve što sam napisao, je u slučaju da nije banalna greška. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
kunicu pametniceee ljubila te ja
bio si u pravu. nakon dovodjena strucne osobe u inspekciju, covijek dodje do zakljucka u ono sto sam se pribojavala, a i sto si i sam rekao. zbunjujuce je bilo ono da cita narezane diskove, ali su mu to bili posljednji trzaji. danas apsolutno nista ne cita, a o rezanju da ne govorim. nista, crkao totalno. nisam bas toliko blesava (bez uvrede), za pocetak cu se zadovoljiti i ovim Pioneerovim od 40 EU.
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
|
24.06.2006, 13:26
Citat:
Baš mi je milo i drago da smo rešili problem. Citat:
![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
||
|
|
|
|
|
haile selassie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 05.07.2008 18:54
Pol: Žensko
Godine: 34
|
Citat:
) ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.07.2006.
Poslednji login: danas 08:48
Godine: 38
|
23.07.2006, 03:02
I ja ti isto tako imam problem.
Na Laufwerk F mi stoji prazan iako sam ubacio CD kad hocu da snimim nesto sa liste Windows Media Player uvek mi kaze CD je prazan, ubacite prazan CD nece da ga prepozna. U pocetku mislio ne valja vrsta CD koju imam pa kupio posle jos par vrsta ali opet nista. Ako je crko bilo bi glupo sada postaviti CD pored laptopa |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > "rezach" |