|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardverski problemi Pomoć i informacije u vezi sa neobjašnjivim kvarovima |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: "ludi mis" |
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: "ludi mis" -
26.06.2006, 00:21
Neće Kunić reći da ga baciš, nego će za početak da postavi par pitanja:
Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:27
Pol: Žensko
|
26.06.2006, 02:47
Citat:
Ja sam se navikla na to, tako da se trudim da sto vise koristim tastaturu i onda je Medjutim, u skorije vrijeme mi se pojavio jos jedan problem sa laptopom. Displej poceo da zeza . Ojednom su se pojavili neki zeleni pixeli (kako se ovo kaze ) na monitoru. I to traje nekoliko dana i onda sve OK. U poslednje vrijeme je sve vise i cesce.I mislim da je stvarno doslo vrijeme da ovaj moj CrapTop odnesem kod chike (kao sto kaze yiqe) na poravku. |
|
|
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
|
26.06.2006, 22:50
Sada, ako budeš imala sreće, možeš jednim udarcem ubiti dve muve.
Elem, ti "zeleni" pikseli znače da jedna (u tvom slušaju dve) boje ne rade. Piksel se sastoji od Red, Green i Blue. Znači, tebi R i B ne rade, tj. mrtvi su. To se naziva polumrtav piksel, koji ima velike predispozicije da postane mrtav (crna tačka na monitoru). E sad, većina proizvođača daje garanciju na LCD monitore, makar oni bili i na lap-topu. Garancija se kreće od minimum godinu dana, pa do dve, tri itd. S obzirom da je u pitanju ozbiljan proizvođač, trebala bi i garancija da bude ozbiljna. Znači, lap-top po mišku, pa u radnju i kažeš im da ti crkava monitor. Čak u i Srbiji su (uglavnom) dužni da ti promene monitor u slučaju da imaš jedan mrtav piksel ili tri polumrtva. A verujem da HP daje finu garanciju na svoje proizvode, prema tome... E sad, ako ti je istekla garancija, onda nastaje problem, jerbo se mrtvi pikseli ne mogu popraviti. A što se tiče miša, probaj ti da skineš najnovije definicije antivirusa, čak probaj sa instalacijom drugog, jer je prevelika slučajnost da kursor ode baš na X i pozatvara sve prozore. Nekako mi je to suviše inteligentno za hardversku grešku. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Poslednji login: danas 02:38
|
26.06.2006, 23:35
Pa i ja sve vreme mislim da je virus u pitanju sto se tice misa. Tako da je najefikasnije resenje dizanje novog Windows-a.
|
|
|
|
|
|
Moderator
Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 05:27
|
27.06.2006, 06:59
Citat:
). Najcudnije je sto se displej s vremena na vrijeme normalizuje. I cim se laptop pomalo pomjeri, onda se opet pojave zeleni pixelici. Da li je moguce da se nesto otkacilo (mozda neki kabal ili da je neka konekcija losa?)Citat:
![]() |
||
|
|
|
|
|
White Eagle
|
28.06.2006, 21:51
Citat:
Jebeš HP.Znaš kako, da je u pitanju CRT monitor, pa da pomislim da se izvukao kabel i da zato pozeleni, (ovo se desilo mojoj majci i žena se za malo nije onesvestila od straha da je nešto pokvarila), ali ovo je LCD... E, a što ga ne bi odnela u servis, čisto da čuješ šta će ti reći? ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 18.07.2006.
Poslednji login: 29.09.2006 17:54
|
19.07.2006, 00:25
Ok IRNIK, dobrodosla u klub "srecnih korisnika HP"
Ti si samo jos jedan od OOOOOggromni broj korisnika HP-a koji imaju problema sa display-om. Sve se svodi na isto: Dead pixel, stuck pixel.... Stvarno je cudno kako je to moguce, ali uvek se kvar dogodi malo pre isteka garancije Znaci LCD i DVD/CD ROM su razlozi zasto nikad ne bi trebala da se odlucis za HP!!! Nemam odgovor na tvoj problem, a verovatno ga ni serviseri HP-a nece imati A sto se tice misa, to DEFINITIVNO nije hardverski problem. Posto nije virus, kako ti kazes, samo kao sugestija, proveri dali ti je aktivirana opcija remote access, i dali ti se to desava samo kad si konektovana na net? |
|
|
|