|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardver Teme vezane za hardver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
MAC vs PC |
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 05:18
Pol: Žensko
Godine: 25
|
MAC vs PC -
07.09.2006, 01:33
Citat:
1. Mac nudi besprekornu integraciju hardvera i softvera. Samo uz Mac-a možete da dobijete sistem koji su ugradili isti ljudi koji su napravili i OS, aplikacije, pa čak i sam kompjuter. 2. Mac nudi softver sa kojim se lakse rukuje sa slikama, multimediom, web sajtovima i svi ti programi su medjusobno povezani tako da se dizajnerski posao obavi za krace vreme. (Konkretno softver se zove iLife koji se sastoji od iPhoto-a, iMovie-a HD, iDVD-ja, GarageBand-a, iTunes-a i iWeb-a.) 3. Savrsen dizajn i izgled. ![]() 4. Manji broj virusa koji napadaju MAC i koji uspeju da ga zaraze. 5. Intel Core Duo procesori u MAC-u. Odlicna brzina. 6. Nema gubljenja vremena sa driver-ima. Trebalo bi da vam bude jednostavno da samo priključite foto aparat, štampač, igraću konzolu, kamkorder ili telefon na vaš kompjuter i da to odmah koristite. Ljudi vole da kazu za MAC. "Dobar je jer RADI" Evo linka sa kojeg mozete skinuti zanimljive reklame za MAC. http://www.apple.com/getamac/ads/?better_medium Ja bih volela da probam ovaj novi MAC i da se ja uverim u sve te razlike mojim ocima. I probacu ga sigurno. ![]() Da li ste imali priliku da radite nekad na MAC-u? Da li vam se dopada kako izgleda? |
|
|
|
|
Odgovor: MAC vs PC |
|
|
|
|
|
|
|
|
Spremač šupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 14:55
Pol: Muško
Godine: 41
|
Odgovor: MAC vs PC -
22.09.2006, 00:12
Draga Euridika
Naznačio sam da sam pristrasan i da je to moje subjektivno mišljenje. Ako si ti zaljubljena u MAC-a onda mi je drago za tebe. Većina mojih kolega Grafičara i dizajnera se zaklinju u MAC, ali isto tako dođu do mene kada treba nešto zakukuljeno da se odradi što prelazi granice čistog korištenja jednog programa i tada se često MAC pokaže totalno neupotrebljivim zbog svoje nefleksibilnosti. |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 28.09.2008 14:26
Pol: Muško
Godine: 26
|
Odgovor: MAC vs PC -
22.09.2006, 01:08
Citat:
Jednostavno GUI napreduje, i sve se pojednostavljuje, videces i sam da ce Vista biti josh za vece debile, ali to se radi u cilju da svako moze da koristi racunar. A u ovome je MAC uvek prednjacio!! Citat:
Citat:
Ovo bih mogao porediti sa PC-em koji sam sklopis, ili ti ga neko kod nas u nekojo garazi (ko sto obicno biva sa radnjama koje su Fancy izgleda) i uvali ti kojekakvu konfiguraciju, i mashine koju je sklopio DELL, Fujitsu Siemens ... Za misha nemam komentar, jer stvarno je besmisleno govoriti o externim uredjajima kao dobrim ili loshim. A mislim da je problem ljudi koji prelaze sa jedno na drugo radno okruzenje u tome da se "uplase" istog i onda kao odbrambeni mehanizam koriste pljuvanje i skrnavljenje tog drugog na koji nisu navikli. SVE JE STVAR NAKIVE |
|||
|
|
|