VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Hardver

Hardver Teme vezane za hardver

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Misevi
staro
  (#11 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Pol: Muško
Godine: 26
Odgovor: Misevi - 21.07.2006, 20:35

ja bi pre kupio ovaj:

http://www.logitech.com/index.cfm/pr...3&ad=hp_mx1000
samo treba da se skupi kesa

電子男の子

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Open-air
Novi član
Open-air je na dobrom putu

Član od: 18.07.2006.
Poslednji login: 29.09.2006 17:54
Odgovor: Misevi - 04.09.2006, 23:10

OK, eboye, kad se odlucis za G7, imaj nesto na umu: Nemoj slucajno da zaboravis da instaliras drajvere za njega, iako ce raditi i bez drajvera. Kad ga "vozas" bez drajvera, baterija traje samo jedan dan (recharge bat), dok sa drajverom traje duze. Neznam koji je fazon, ali ja sam umalo bacio moj kada sam video da moram svaki dan da ga punim

staro
  (#13 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 19:03
Godine: 15
Odgovor: Misevi - 05.09.2006, 14:35

Citat:
HLEBmaster kaže:
pa cool je to, nego koji je to mish?
Slika vredi hiljadu reci Izgleda bas 'vako

Mis je nikada me nije izdao ( sem kada sam mu obrisao softver ) a i manji je od vecine tako da sjajno "lezi"

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

staro
  (#14 (permalink))
Mind_reset
Iskusni forumdžija
Mind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom SuncaMind_reset obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 27.03.2006.
Poslednji login: 27.05.2008 19:22
Odgovor: Misevi - 05.09.2006, 16:43

E moj mis, prosao je svasta samnom, mnogo je izdrzljiv, uzastopno udaranje pesnicom po njemu nista nije uradilo, udoban je, skrol nije los, za baterije ne brinem, ima lep dugacki rep, podlogu nikada nije video koristi samo sve ostale povrsine, a tek sto mu je kuglica dobra

Tolko je mator da sam jedva sliku naso

Ono što osoba doživljava u stvari nije realnost; više je hipoteza koja može ali ne mora biti tačna.

staro
  (#15 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Odgovor: Misevi - 20.09.2006, 00:58

Citat:
Open-air kaže:
OK, eboye, kad se odlucis za G7, imaj nesto na umu: Nemoj slucajno da zaboravis da instaliras drajvere za njega, iako ce raditi i bez drajvera. Kad ga "vozas" bez drajvera, baterija traje samo jedan dan (recharge bat), dok sa drajverom traje duze. Neznam koji je fazon, ali ja sam umalo bacio moj kada sam video da moram svaki dan da ga punim
Ok imacu to u vidu ...
A kad cu ga imati, josh se nezna ... prvo ide RAM, pa FIREGL, pa .... MISH

電子男の子

staro
  (#16 (permalink))
eboye
infidel

Odgovor: Misevi - 03.07.2007, 01:31

Predstavljen je miš koji ergonomiji pristupa na potpuno drugačiji način - kao što možete da vidite iz priložene slike, on stoji vertikalno, zarotiran za 90 stepeni oko svoje ose u odnosu na "normalne" miševe. Vertical Mouse 3 kompanije Evoluent je dizajniran pomoću naučnika sa univerziteta Berkli i Kalifornija. Svi oni zajedno su ustanovili da je položaj ruke prilikom držanja ovog miša daleko prirodniji u odnosu na "klasični" pristup, te da je u ovakvom položaju opterećenje na šaku, zglobove i ruke neuporedivo manje. Cena ovog uređaja će iznositi oko 80 dolara. Kratak prikaz možete pronaći na ovoj adresi.

電子男の子

staro
  (#17 (permalink))
eboye
infidel

Odgovor: Misevi - 30.07.2007, 13:29

Daljinski miš za računar

Dolazi li nova era upravljanja računarom?

Logitech MX Air miš uvodi nas u novo poglavlje upravljanja računarom. Udobno smešteni u fotelji, novi miš možemo koristiti na sličan način kao i daljinski upravljač za tv, štedeći trud vraćanja za radni sto na kome je računar. Unekoliko sličan proizvod firme Gyration već postoji na tržištu ali se tehnologija razlikuje. Gyration-ov miš za uspešno korišćenje zahteva da bude usmeren u pravcu računara, dok to sa MX Air mišem nije slučaj. Zahvaljujući „Freespace motion control“ tehnologiji, Logitech MX Air miš ne moramo upraviti u smeru računara, već u bilo kom smeru čineći rukovanje računarom iz udobnog kutka sobe vrlo jednostavnim. Sa druge strane, promena pesme pri slušanju muzike, premotavanje scene pri gledanju videa, pojačavanje ili smanjivanje zvuka sa novim Logitech mišom može se obaviti sa daljine od čak 9 metara i bez ikakve podloge, tako što senzori za pokret bežično prenose pokrete na računar. Takođe, ugrađeni algoritmi razlikuju namerno od nenamernog pomeranja ruke koje nam se događa držeći uređaj u vazduhu. MX Air miš će se naći u prodaji u avgustu ove godine i ukoliko želite da uživate u ovakvoj udobnosti, moraćete izdvojiti oko 150 evra. Kliknite ovde da biste saznali više o ovom mišu ili ovde da biste pogledali video koji demonstrira njegove mogućnosti.

izvor: B92

電子男の子

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen