|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardver Teme vezane za hardver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kakve tastature volite? |
|
Odgovor: Kakve tastature volite? |
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 10.10.2008 05:18
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Kakve tastature volite? -
18.07.2006, 17:09
Citat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ja sam kupila skoro jednu slim crnu tastaturu. Odgovara mi slim tastatura jer onda mogu sa dugackim noktima jednako brzo da kucam. Na klasicnoj tastaturi gde su tasteri ispupceni kada su mi nokti dugacki onda mi kace one gornje tastere pa umesto slova n ispadne nh a umesto l otkucam ol. Tako da devojke slim je preporuka a jos plus tiha je i imate osecaj lap top-a. |
|
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: juče 10:20
Pol: Žensko
Godine: 33
|
18.07.2006, 18:03
Citat:
Moram i ja da pazarim te vaše upupčene, to mi je sad o'ma posle "mikrofona sa onim drugim utikačem" na spisku ![]()
|
|
|
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 14:47
Pol: Muško
Godine: 32
|
18.07.2006, 20:34
Ljudi ja cu da budem dosadan, al u ovom sluchaju drzim se najklasichnijih i najpozdanijih SAMSUNG tastatura. Che ga uslikam pa ce vam pokazzem.
![]() Ovo moje chudo i posle 5 godina radi bez problema. Lako se chisti chak i kad se zalije kafom i kokakolom ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
|
|
|
|
|
Novi član
![]() ![]() Offline
Član od: 18.07.2006.
Poslednji login: 29.09.2006 17:54
Pol: Muško
|
19.07.2006, 18:22
Od svih tastatura sto sam do sada koristio, Microsoft Ergonomic 4000 - jednostavno sam se zaljubio na prvi dodir
Iskreno, vise mi lezi Logitech, ali ovo morate da probate da bi osetili razliku ![]() |
|
|