VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Hardver

Hardver Teme vezane za hardver

Prikaz rezultata glasanja: Imate li stampac?
Da 17 80.95%
Ne 4 19.05%
Učesnika ankete do sada: 21. Ne možete da glasate na ovoj anketi

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Printeri
staro
  (#1 (permalink))
vlado
Veteran
vlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen članvlado je savršen član

Član od: 22.06.2006.
Poslednji login: 22.11.2008 20:05
Pol: Muško
Godine: 15
Printeri - 12.10.2006, 19:57

Imate li stampac, i ako ga imate koje je marke? Da li ste zadovoljni kvalitetom stampe i koliko vam traje toner?

Ja sam juce kupio "Lexmark 617" i prezadovoljan sam Uz njega sam dobio web kameru, koja je takodje . Sto se stampe tice fenomenalno Vec sam istampao 150 stranica (teksta) i otislo je 3/4 tonera (crnog). Takodje sam odstampao i nekoliko slika (preko celog paprira ), najboljega kvaliteta a toner je kao netaknut

Da cujemo vas...

Carl doesn't want to belive, he wanted to know

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Printeri
staro
  (#2 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Odgovor: Printeri - 12.10.2006, 20:25

Citat:
vlado kaže:
Imate li stampac, i ako ga imate koje je marke? Da li ste zadovoljni kvalitetom stampe i koliko vam traje toner?
Imam ink džet HP koji sam davno platio nešto bedno para. Znao sam - koliko para toliko i mjuze, ali je on sebe još davno isplatio. Sada čekam da rikne, pa da ga pretvorim u kutiju za hleb. Nikada više u životu neću kupiti ink džet, jer je to prokleto bacanje para. Platiš štampaš 50-tak evrića i posle kroz kertridže kupiš bar 10. Laser je majka. Sada na svu sreću ima home varijanti po pristupačnoj ceni i sasvim zadovoljavajućeg kvaliteta štampe. A reciklaža tonera takođe nije skupa.

Inače Vlado, čisto da znaš za ubuduće: ink džet štampači nemaju toner, nego kertridže. Toner je kod lasera.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

staro
  (#3 (permalink))
Meggy
Veteran
Meggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostaleMeggy je uzor za ostale

Član od: 12.03.2006.
Poslednji login: 11.12.2006 13:27
Pol: Žensko
Godine: 31
Odgovor: Printeri - 12.10.2006, 20:42

Canon Laser Shot LBP-1120

Kako radi? Nadživeće me

Gather ye rosebuds while ye may...

staro
  (#4 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Godine: 25
Odgovor: Printeri - 12.10.2006, 23:15

Imam dva komada. Lexmark koji je zapeko i trazi pare za nove ketridze. U sustini su novi ketridzi skuplji od celog stampaca.
I sad imam HP 5440. Radi ok, kao i svaki ink dzet. Ovaj HP moze da stampa fotografije na onom debljem papiru za fotke. Ali pitanje koliko se isplati. Brzo se trose boje i nisu jeftine, tako da je punjenje ok solucija. A laser bi mi lepo lego, 10 puta manje trosi boje.

goldie

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
Odgovor: Printeri - 13.10.2006, 01:22

Ja imam Canon iP 1500. Nemam pojma šta ima, kol'ko troši i da l' će me nadživi, al' radi. A to što ne mogu da štampam dok sam na netu... to je već druga priča ( ona stara o mojim USB-ovima i kompu koji se zamrzava ). Imam i one papire za fotke. I to štampa. Pre toga sam imala neki matrični predratni Epson LX400, jes' bio kao tenk, al' radio je odlično, vidim, sve su ga kladionice imale (neke još uvek) ... a ono mastilo - džabe burazeru. Bilo 100 dindži sećam se. Ne znam ni di je taj završio

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
eboye
infidel
eboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostaleeboye je uzor za ostale

Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Godine: 26
Odgovor: Printeri - 13.10.2006, 15:58

Ja sam imao jednom davno jedan pljuckavac ... i nikad vishe.
Sad imam CANON LBP-810 vec 5 godina i tek sam jednom menjao toner (tacnije receklirao). Reciklaza kosta 50-80e, ali zato traje oko 8000 strana. I isto tako mislim da ce me nadziveti. Mada bi mozda trebao da ga nosim na ciscenje valjaka, al moze to da saceka. Inace radi savrseno stampu na pausu, sto je meni inace potrebnije nego 80g papir

電子男の子

staro
  (#7 (permalink))
makilli
Moderator
makilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimummakilli je dostigao maksimum

Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
Odgovor: Printeri - 16.04.2007, 23:17

Imamo HP Deskjet 3920 ili drugim rečima kutiju za hleb(često se zezamo da će nam jednom umesto odštampanog papira izleteti tost iz štampača.Za sada nas služi,nema šta nismo radili sa njim mada uvek može bolje.Ako i kada bude više novca verovatno ćemo ovaj proslediti bubici da pravi od njega solarijum za lutke(malko i na to liči)...

...i may not be perfect but i'm always me...

...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala...

staro
  (#8 (permalink))
lav71
odžačar grla
lav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimumlav71 je dostigao maksimum

Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
Odgovor: Printeri - 16.04.2007, 23:23

...trenutno na comp povezani laseri HP 6P, samsung SCX-4100 i jedan pljuckavi canon pixma ip-1600....
...samsung je shit jer mu je toner potrošiv čini mi se za tabak papira, ali dobar je skener na njemu i kad treba da se nešto brzinski iskopira....pixma k'o i svaki pljuc, tu je kad zatreba nešto u boji da se odštampa, ali zato matori 6P progura tone papira kroz sebe sa refilom tonera i uz generalku (čišćenje) na svake dve godine radi kao švajcarski sat...

...raznosim damama p....

...oklone...

staro
  (#9 (permalink))
Andjelika
Poznata faca
Andjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članovaAndjelika je miljenik mnogih članova

Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
Odgovor: Printeri - 18.04.2007, 18:41

imam HP 1215 ...... shtampach, kopir,, skener .... sluzi svrsi, nije neki ultra kvalitet, ali nije ni losh.

kutji imamo neki pljuckavac i neki laserski, ali stvarno ne znam koje su marke...

Moras prihvatiti poraze i pobede,
moras se navitji na tugu i sretju,
moras da volis i da te vole,
moras biti deo stvarnosti,
ipak,
nikada ne napustaj svoje snove!

staro
  (#10 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
Odgovor: Printeri - 18.04.2007, 19:50

Za firmu sam pre 2 nedelje nabavio ovu Zv(j)er!!!

HP Laserjet 3390 je idealano resenje za sva poslovna okruzenja koja zele visoko kvalitetni ,isplativ i jednostavan za koriscenje multifuncijski uredjaj! On u sebi sadrzi: crno beli laserski stampac, faks, skener i kopir .
Ono sto 3390 pruza je precizna stampa kako dokumenata tako i grafike i to uz veoma povoljnu cenu otiska. Faks je potpuno funkcionalan- sa adresarom i sopstvenom memorijom. HP 3390 nudi skeniranje i kopiranje dokumenta bez nadgledanja. Sve u svemu sa ovim MFP-om zadovoljstvo je zagarantovano!

* Kvalitet štampe(crna): odlican sa rezolucijom 1200dpi
* Brzina štampe: do 22 ppm
* Memorija: 64 MB RAM,
* Konektori : High USB 2.0 ; ugradjena Enthernet network connectivity sa 1RJ-45 portom;faks port
* Fax: adresar sa 120 kontakata, faks delay, junk mail barier
* Kapacitet standardnog kertridza je 2,500 strana; a sa high capacity kertridzom - i do 6,000 strana

Lično Iskustvo: Radi odlično, u okruženju od 2 servera i 15 računara. Ovaj HP Multi uređaj sam dodao na mrežu - dodelio mu IP adresu i ponaša se kao i svaki računar.

Posebno me je impresionirao HP-ov program za skeniranje (instalira se na svaku radnu stanicu, može