|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardver Teme vezane za hardver |
| Prikaz rezultata glasanja: Imate li stampac? | |||
| Da |
|
17 | 80.95% |
| Ne |
|
4 | 19.05% |
| Učesnika ankete do sada: 21. Ne možete da glasate na ovoj anketi | |||
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Printeri |
|
Odgovor: Printeri |
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 02.12.2008 21:27
Pol: Žensko
Godine: 25
|
Odgovor: Printeri -
12.10.2006, 23:15
Imam dva komada. Lexmark koji je zapeko i trazi pare za nove ketridze. U sustini su novi ketridzi skuplji od celog stampaca.
![]() I sad imam HP 5440. Radi ok, kao i svaki ink dzet. Ovaj HP moze da stampa fotografije na onom debljem papiru za fotke. Ali pitanje koliko se isplati. Brzo se trose boje i nisu jeftine, tako da je punjenje ok solucija. A laser bi mi lepo lego, 10 puta manje trosi boje. |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 13:31
Godine: 33
|
13.10.2006, 01:22
Ja imam Canon iP 1500. Nemam pojma šta ima, kol'ko troši i da l' će me nadživi, al' radi. A to što ne mogu da štampam dok sam na netu... to je već druga priča ( ona stara o mojim USB-ovima i kompu koji se zamrzava
). Imam i one papire za fotke. I to štampa. Pre toga sam imala neki matrični predratni Epson LX400, jes' bio kao tenk, al' radio je odlično, vidim, sve su ga kladionice imale (neke još uvek) ... a ono mastilo - džabe burazeru. Bilo 100 dindži sećam se. Ne znam ni di je taj završio ![]()
|
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 07:35
Pol: Muško
Godine: 26
|
13.10.2006, 15:58
Ja sam imao jednom davno jedan pljuckavac ... i nikad vishe.
Sad imam CANON LBP-810 vec 5 godina i tek sam jednom menjao toner (tacnije receklirao). Reciklaza kosta 50-80e, ali zato traje oko 8000 strana. I isto tako mislim da ce me nadziveti. Mada bi mozda trebao da ga nosim na ciscenje valjaka, al moze to da saceka. Inace radi savrseno stampu na pausu, sto je meni inace potrebnije nego 80g papir ![]() |
|
|
|
|
|
Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.11.2006.
Poslednji login: danas 10:23
Godine: 26
|
16.04.2007, 23:17
Imamo HP Deskjet 3920 ili drugim rečima kutiju za hleb(često se zezamo da će nam jednom umesto odštampanog papira izleteti tost iz štampača
.Za sada nas služi,nema šta nismo radili sa njim mada uvek može bolje.Ako i kada bude više novca verovatno ćemo ovaj proslediti bubici da pravi od njega solarijum za lutke(malko i na to liči)... ![]() ...najmračnija mesta u paklu rezervisana su za one koji ostaju neutralni u vreme krize morala... |
|
|
|
|
|
odžačar grla
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 07.01.2007.
Poslednji login: danas 07:14
Godine: 37
|
16.04.2007, 23:23
...trenutno na comp povezani laseri HP 6P, samsung SCX-4100 i jedan pljuckavi canon pixma ip-1600....
...samsung je shit jer mu je toner potrošiv čini mi se za tabak papira, ali dobar je skener na njemu i kad treba da se nešto brzinski iskopira....pixma k'o i svaki pljuc, tu je kad zatreba nešto u boji da se odštampa, ali zato matori 6P progura tone papira kroz sebe sa refilom tonera i uz generalku (čišćenje) na svake dve godine radi kao švajcarski sat... ![]() ![]() ...oklone...
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 19.01.2007.
Poslednji login: 14.09.2008 17:46
Godine: 25
|
18.04.2007, 18:41
imam HP 1215 ...... shtampach, kopir,, skener .... sluzi svrsi, nije neki ultra kvalitet, ali nije ni losh.
kutji imamo neki pljuckavac i neki laserski, ali stvarno ne znam koje su marke... moras se navitji na tugu i sretju, moras da volis i da te vole, moras biti deo stvarnosti, ipak, nikada ne napustaj svoje snove! |
|
|
|
|
|
NEDOBRI Moderator
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 10.11.2008 23:09
Godine: 31
|
18.04.2007, 19:50
Za firmu sam pre 2 nedelje nabavio ovu Zv(j)er!!! ![]() HP Laserjet 3390 je idealano resenje za sva poslovna okruzenja koja zele visoko kvalitetni ,isplativ i jednostavan za koriscenje multifuncijski uredjaj! On u sebi sadrzi: crno beli laserski stampac, faks, skener i kopir . Ono sto 3390 pruza je precizna stampa kako dokumenata tako i grafike i to uz veoma povoljnu cenu otiska. Faks je potpuno funkcionalan- sa adresarom i sopstvenom memorijom. HP 3390 nudi skeniranje i kopiranje dokumenta bez nadgledanja. Sve u svemu sa ovim MFP-om zadovoljstvo je zagarantovano! * Kvalitet štampe(crna): odlican sa rezolucijom 1200dpi * Brzina štampe: do 22 ppm * Memorija: 64 MB RAM, * Konektori : High USB 2.0 ; ugradjena Enthernet network connectivity sa 1RJ-45 portom;faks port * Fax: adresar sa 120 kontakata, faks delay, junk mail barier * Kapacitet standardnog kertridza je 2,500 strana; a sa high capacity kertridzom - i do 6,000 strana Lično Iskustvo: Radi odlično, u okruženju od 2 servera i 15 računara. Ovaj HP Multi uređaj sam dodao na mrežu - dodelio mu IP adresu i ponaša se kao i svaki računar. Posebno me je impresionirao HP-ov program za skeniranje (instalira se na svaku radnu stanicu, može |