|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardver Teme vezane za hardver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Čvrsti diskovi kompanije Maxtor sadrže trojance |
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.11.2007.
Poslednji login: 14.05.2008 06:59
Pol: Muško
Godine: 37
|
Odgovor: Čvrsti diskovi kompanije Maxtor sadrže trojance -
30.11.2007, 21:12
Citat:
Necujan a jos 16MB Cache... |
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
|
30.11.2007, 22:10
Citat:
Western Digital Caviar SE16 500GB SATA II (WD5000AAKS) Volem WD a volem i Seagate ... da ne pomisliš kako forsiram WD. Dodao bih kako sam imao i imam nekoliko Maxtor HDD ali nemam loših iskustava sa svojim diskovima. Maxtor se kod nas jedno vreme jako puno kupovao, taj trend je i danas prisutan tako da mi je sasvim razumljivo da je bilo i biće primedbi na njihov kvalitet shodno brojnoj zastupljenosti na tržištu i u računarima. Jedina serija stvarno loša u zadnjim godinama je bila njihova serija od 120GB ali takvih promašaja na tržištu su imale i druge velike kompanije pa medju njima Seagate, WD itd. Pojedinačne loše serije su svi imali i po njima se ne može doneti neki generalno tačan sud o proizvođaču. Naša sreća je što mi shodno našoj platežnoj moći, pa donekle i iskustvu ne kupujemo nikada friške proizvode već uvek sačekamo prve reakcije onih najradoznalijih i najnestrpljivijih korisnika koji sve moraju prvi da probaju ... tako da naša iskustva i nisu toliko loša jer ne kupujemo sumnjive modele, već se prethodno dobro upoznamo sa proizvodom koji odabiremo. • Cene diskova su sve povoljnije da polako učvršćujem ideju da počnem čuvati podatke na njima umesto što pravim kopije podataka na DVD. Lepo kupim WD Book ![]() i Bog te veselio ... kada ga popunim dodam sledeći i tako redom. PS. Prvi Seagate HDD koji sam kupio bio je od 90MB a koštao je preko 900 DM, znači jedan 1MB = 10 DM a danas je to sve džabaka ... |
|
|
|
|
|
|
Senio®
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 01.09.2008 06:17
|
30.11.2007, 22:38
Western Digital
My Book - Pogledajte više informacija ako vas zanima. • Meni se nešto ovaj dopao, jeste da je beličast ali to bih nekako zanemario ![]() My Book Studio Edition Uobičajen pogled: ![]() Konekcije, zadnja strana: ![]() Pa zar nije kao bombonica? |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Čvrsti diskovi kompanije Maxtor sadrže trojance |
Slične teme
|