|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardver Teme vezane za hardver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Da li ste hardveras ili softveras? |
|
Odgovor: Da li ste hardveras ili softveras? |
|
|
|
|
White Eagle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Pol: Muško
Godine: 25
|
Odgovor: Da li ste hardveras ili softveras? -
25.04.2006, 20:08
Po buducem zanimanju softveras, a po hobiju hardveras.
![]() Brze se razvija softver, narocito game industry i da nema igara i dalje bi nam bio dovoljan Pentium II za svakodnevne potrebe. A sto se tice inovacija, pratim koliko mi dzep dozvoljava. ![]() Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu... ![]() Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
|
19.07.2006, 01:16
Na ID tag-u mi stoji Software developer... Bem li ga, ja mu onda dodjem softverash?
Zanima me i hardware, naravno, obozhavam da dishem za vrat inzhenjerima na poslu, dok dizajniraju novu elektroniku :D A inovacije... Pa, pratim, informisan sam, al' ne jurcam bash da kupim, chim neshto izadje... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 21.06.2008 13:10
Godine: 26
|
21.07.2006, 18:24
i jedno i drugo, radim sa software-om a koristim hardware, pratim i jedno i drugo, ne jurcam ko sto kaze Galahad.
struka: graficki dizajn ... tako da se slaze sa odgovorom, na neki nachin ![]() 電子男の子
|
|
|
|
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 02:38
Pol: Žensko
Godine: 25
|
29.07.2007, 18:17
Hardware me cesce iznervira nego software.
Zato vise volim software. Kad mi nesto nije u redu sa hardware-om onda to kod mene izaziva samo frustracije jer moram odmah da razmisljam o posledicama crkavanja neke komponente. Sta cu izgubiti time, kolko para mi treba za novu komponentu, da li se isplati kupovati komponentu tih karakteristika ili da unapredim racunar, sto povlaci za sobom kupovinu nekih drugih novih komponenata i prodaju starih preko kojekakvih oglasa.... E to me smara. Mrzim hardware. A software ako zajebava, deinstaliram, instaliram neki drugi i nema briga. Ili ako nema drugog onda na netu nadjem resenje za moj problem. I dopada mi se sto je resenje uvek tu, odmah posle nekoliko klikova. ![]() |
|
|
|
|
|
uzimati 3x2 dnevno!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 01.04.2007.
Poslednji login: danas 08:48
|
29.07.2007, 18:25
Ne pratim inovacije, nisu mi interesantne.
Dugi niz godina sam obavljao razvoj modula i uredjaja, zato me vise interesuju novine u samim komponentama, nego u gotovim uredjajima. PC i uopste racunarskom tehnologjom se bave mnogi, pa sam resio da se specijalizujem u hardveru. To znanje mi pomaze brzo skalpanje konfiguracija, po potrebi. Sto se softvera tice, iz istih razloga sam presao u programiranje samih uredjaja koje se razvijaju unutar nase firme (OEM), nego da programiram PC. Za PC uvek mogu naci radnu snagu i to cak jeftinije od cene mog rada na uzoj specializaciji. Smatram sebe hardverasom, a softver ponekad instaliram sam, ali nekad me i to mrzi. Svet je pun mladjih kolega, koji tu vrstu posla odlicno obavljaju. ![]() i shvatio da me optuzuju sto sam tajio da sam gajio zelenu travu doma mog
|
|
|
|
|
|
Poznata faca
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 29.05.2007.
Poslednji login: 26.05.2008 13:00
Godine: 47
|
13.08.2007, 19:34
U krvi, garant, jos uvek imam rastvorenog kalafonijuma
. (salim se).U mladosti sam pravio razna elektronicka cudesa (znaci hardveras) ali sa razvojem PC-a, vise nisam mogao da se bavim samo harverom, morao sam nauciti i sofver. Poceo sam sa masincem za Z80, pa dalje... U vreme dok je PC bio citavo malo bogatstvo, preusmerio sam se na pisanje programa za racunovodstvo, obracun zarada i sl. To se tad isplatilo i moglo se lepo unovciti znanje i trud. Kasnije sam to malo zabatalio i prebacio se na sklapanje novih i polovnih konfiguracija. Posle sam i to zabatalio (stigli neki novi klinci). Sad sve to u moje ime radi moj sin. Osecam da me je polako pregazilo vreme. ![]()
|
|
|
|
![]() |
|