|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardver Teme vezane za hardver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Kakve imate zvucnike? |
|
Odgovor: Kakve imate zvucnike? |
|
|
|
NEDOBRI Moderator
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: 06.10.2008 23:33
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Kakve imate zvucnike? -
24.06.2007, 10:16
Ponosni sam vlasnik zvučnika:
Altec Lansing 2.1 ATP-3 ![]() * RMS snaga: 30 W (sateliti 2 x 6 W, subwoofer 18 W) * Muzička snaga: 60 W * Kontrole: On/Off prekidač, jačina zvuka, treble/bass odnos * Frekventni odziv: 90 Hz - 22 kHz (sateliti), 20 - 210 Hz (subwoofer) * SNR: 70 dB * Sateliti su magnetno izolovani + subwoofer ima drveno kućište , bass je mnogima PREJAK, a meni bass nikad nije prejak ali ipak ga MORAM SMANJITI - držim ga na 1/3 snage jer se i ovako tresu prozori u sobi koja nije mala - 4 x 3.5 . - Sateliti imaju po 3 zvučnika (2 visokotonca u telu i 1 niskotonac u podnožju koji šalje zvuk ka dnu, a subwoofer ima 2 , znači ukupno 8 zvučnika... malo su se zeznuli na Pakomovom sajtu što se tiče ovih tehničkih karakteristika , zvučnici su zver!)Kao što se na slici vidi, i sateliti i subwoofer imaju odstojnike kako bi se zvuk nesmetano prostirao. Imaju snage na pretek, ako su pojačani na više od 50% ne može se izdržati u njihovoj blizini duže vreme. Sve preporuke sa moje strane, zvučnici su extra kvalitet, za cenu od 55 EUR nema boljih. Dizain im je neprevaziđen i uz dodatak DFX-a 7.5 za Winamp rade ko pravi ![]() ![]() "Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag." (Beli je svakako naj.... )
|
|
|
|
|
|
Boško
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2006.
Poslednji login: juče 23:18
Godine: 32
|
24.06.2007, 19:08
Al' se ovaj iznad rasprich'o ko da opisuje spejs TajShl
![]() Pa de da i ja metnem slichku ![]() altec lansing ada745 4.1 system ![]() * 95 W total RMS * 51 W subwoofer RMS * 5.25" (inchni) subwoofer u drvenom kuchishtu * Chetiri 3" (inchna) magnetni izolovana satelita * 30Hz - 18KHz frekventni odziv, itd... Cijena cirka $50-60PS Vish da ima boljih za te pare od 55 EUR ![]() Crvena zvjezdica na kapi sja, o vratu marama, tralalala |
|
|
|
Kakve imate zvucnike? |
|
|
Angel Of Love
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 21.09.2008 16:30
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Kakve imate zvucnike? -
24.06.2007, 19:15
Logitech X-530 Speakers ![]() Dual driver satellites provide full rich sound. Ported subwoofer minimises distortion for pounding base. Subwoofer design displaces more air for deeper bass. Matching front and rear satellites deliver balanced surround sound. Dedicated centre channel makes dialogue clear and intelligible. Satellite speaker stands rotate for easy wall mounting. Headphone jack. Master volume and subwoofer level controls placed for quick, convenient access. Total RMS power: 70 watts RMS. Satellites: 45 watts RMS (2 x 7.4 watts front, 15.5 watts centre, 2 x 7.4 watts rear). Subwoofer: 25 watts RMS. Total peak power: 140 watts. Size of satellites 8 x 2.5 x 3in. Size of subwoofer 9 x 6 x 9.25in. £59.79 ~~~~~ potpuno sam zadovoljna |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.03.2006.
Poslednji login: 01.10.2008 22:12
Godine: 26
|
04.07.2007, 13:27
Sto se tice zvucnika, jos uvek koristim moje prve, prastare stereo zvucnike. Kupio ih sa prvom zvucnom karticom, davne neznam ni ja koje vec godine. Navodne snage "120W". Poceli su polako da riknjavaju, ili je to do kablova, ili konektora, ko bi ga znao.
Inace je moja trenutna preporuka Logitech X-540, malo je lepsi i bolji od X-530. Ali zato imam dobre slushke Sennheiser HD 201, koje su mi vise nego dobre. ![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 10:22
Pol: Žensko
Godine: 33
|
04.07.2007, 14:00
Ja imam neke Logitech, slatki su, crni i malecki i sijaju onako space plavo kad se upali lampica, ne znam im performanse, ali su mi sasvim dovoljni dok sedim za kompom. Kad želim da napravim malo bučniju atNosferu
, ja odvalim teatar koji mi stoji u dnevnoj sobi, pošto je ceo komp povezan sa TVom i DVDom u dnevnoj, sve što radim ili pustim ovde, može da se gleda ili sluša tamo, samo prebaciš na daljinskom ![]()
|
|
|
|