|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardver Teme vezane za hardver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Kakve imate zvucnike? |
|
|
|
|
Ser Žile
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: 28.06.2008 21:08
Pol: Muško
Godine: 32
|
Odgovor: Kakve imate zvucnike? -
24.11.2007, 00:17
Trtimo se u glavnom
Ja sam se rukovodio prvo - iskustvom sa altec sistemima u firmi, koji daju sasma odlichan i chist zvook, preporukama iskusnijih i naravno preporukama i rewievima sa neta, chasopisa itd. Naravno da nisam mogao da uporedjujem model po model Logitecha pa Alteca, ali po svim kriterijumima su Logiteca 2.1 sistemi zaostajali za Altecovim - kvalitetu izrade, zvuku i dizajnu. Logitech kolko znam ima dobrih modela u skupljim klasama, ali ovi srednje i nizze klase sa cenom su plastikaneri i potroshna roba Evo nekoliko tudjih mishljenja koja nisam bilo lenj da usvojim : Citat:
Citat:
), jer che inache Altec verno prenositi krchanje vashe integrisane zujalice... Ukratko, odnos kvaliteta izbora modela uz neshto vishu cenu od logiteca je presudiJo.... I nikad ih nisam pojachavao do kraja, poshto ne bi bilo humano.. ![]() Za 'leba i uz 'leba..;
|
||
|
|
|
|
|
|
Lala, Bogu 'Fala
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
|
26.11.2007, 11:15
Imam neki smeshni MS Industries 5.1 sistem... Nishta posebno za videti, ali shto se zvuka tiche, super je... Kvalitetan tu i tamo, i ono shto je meni najbitnije, ima dobar bas, i glasan je
Dovoljno da se trese sve po kutji kad napanjim... I shto goldie reche, sretja pa sam u kutji, pa me niko ne dira... sem mojih ![]() Inache, jednog lepog dana, ima da opremim sebe Genelec kutijama, i jednim Creative Labs Sound Blaster X-Fi Platinum... A mozhda i jedan Creative Labs E-MU 1616... Al\ to tje vetj biti perverzija... Inache, jerbo sam radio oko dve godine kao tonski snimatelj u RTS, prilichno sam navuchen na kvalitetan zvuk, jer sam imao prilike da chujem neke stvari onako kako su zamishljene... Zbog toga balavim na profesionalne audio komponente za comp... Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig... |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 04.02.2008.
Poslednji login: juče 01:44
Godine: 17
|
10.02.2008, 18:57
Imadem 5.1 ozvucenje,..firme : Microlab,..kazu da imaju oko 240w
ja nem pojma al dobri su ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
Toxygen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: 03.07.2008 10:50
|
10.02.2008, 19:34
Genelec 1030
Finski (i fino zvuce) zvucnici, uglavnom se koriste za (studijski) monitoring. Kompaktne su, imaju biamplifikaciju i visoki frekventni raspon. Prednost je u tome sto uopste ne boje* zvuk vec ga "prenose" u svom pravom obliku**. *pod bojom podrazumevam akcenat na pojedine frekvencije sto je uglavnom mana vecine zvucnika **linearan, po pojedinim slusaocima zvuk moze biti okrugao kao i kockast pa vi sad zamislite formu Hold infinity in the palm of your hand, And eternity in an hour... |
|
|
|