VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Hardver

Hardver Teme vezane za hardver

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Najtanji laptop na svetu
staro
  (#1 (permalink))
DarkRed
NEDOBRI Moderator
DarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimumDarkRed je dostigao maksimum

Član od: 30.11.2006.
Poslednji login: danas 14:20
Pol: Muško
Godine: 31
Najtanji laptop na svetu - 25.05.2007, 21:59

...

Kompanija "Intel", koja je poznata po proizvodnji računarskih procesora predstavila je najtanji prenosni računar na svetu, debljine citavih 1.7 centimetara.

Računar službenog naziva "Intel Mobile Metro Notebook" težak je nešto više od jednog kilograma, a u sebi sadrži najbolje komponente koje "Intel" posjeduje u ovom trenutku.

Kompanija nije saopštila detalje oko sadržaja hardvevra jer je reč o prototipu. Prema nezvaničnim informacijama proizvodnja ovog "šminkera" najavljena je za kraj tekuće godine.

Laptop je boje šampanjca, za njega će biti dostupne i raznobojne magnetne navlake, tako da će ponosna vlasnica moći da menja boju svog ljubimca, jer sve upucuje na to da je ovaj lepotan prvenstveno namenjen nežnijem polu. Navlaka će omogucavati računaru da se puni bežično, a moguće je na njega zakačiti kaiš i nositi ga kao torbu.

Koliko će da košta najnoviji proizvod "Intela" još nije poznato, ali uzimajući u obzir da je šminkerskog izgleda, predpostavka je da ce biti veoma skup.

(MONDO)

Prava igračka za bogatu žensku čeljad ... ili sponzoruše .... neće biti više... dragi kupi mi novi mobilni... nego: - Kupi mi laptopčić da mi se slaže uz tašnicu!

- Al stvarno je umetnost spakovati sav onaj hardver u 1.7 cm visine... da funkcioniše i nepregreva se! (dobro, ovo poslednje tek treba da se proveri i potvrdi funkcionalnost u praksi...)

"Ne pada sneg da pomori svet, već da svaka zverka ostavi svoj trag."
(Beli je svakako naj.... )

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Najtanji laptop na svetu
staro
  (#2 (permalink))
goldie
golden girl
goldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimumgoldie je dostigao maksimum

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: danas 12:08
Pol: Žensko
Godine: 25
Odgovor: Najtanji laptop na svetu - 26.06.2007, 17:18

Ocem ja jedan. Ne bi mi smetao.... Nacekacemo se mi dok dodje vreme kada ce kod nas sponzoruse traziti lap top-ove od celavih tipova u dzipu.

goldie

Odgovor: Najtanji laptop na svetu
staro
  (#3 (permalink))
Lady S
Administrator
Lady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimumLady S je dostigao maksimum

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 29.09.2008 10:22
Pol: Žensko
Godine: 26
Odgovor: Najtanji laptop na svetu - 01.07.2007, 16:08

Citat:
goldie kaže: Pogledaj poruku
Ocem ja jedan. Ne bi mi smetao.... Nacekacemo se mi dok dodje vreme kada ce kod nas sponzoruse traziti lap top-ove od celavih tipova u dzipu.
Potpisujem od reči do reči.

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Hardver > Najtanji laptop na svetu
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Virtuelna Srbija u virtuelnom svetu Necromancer WWW 6 15.10.2007 20:25
Deset najčudnijih mesta na svetu... Goga Belosvetske zanimljivosti 0 29.09.2007 21:30
Najveća gej parada na svetu silvia Spomenar 10 27.06.2007 09:10
Zanimljivosti i rekordi u svetu pasa silvia Kućni ljubimci 0 17.04.2007 12:04