|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Hardver Teme vezane za hardver |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
MAC vs PC |
|
|
golden girl
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: juče 10:23
Pol: Žensko
Godine: 25
|
MAC vs PC -
07.09.2006, 01:33
Citat:
1. Mac nudi besprekornu integraciju hardvera i softvera. Samo uz Mac-a možete da dobijete sistem koji su ugradili isti ljudi koji su napravili i OS, aplikacije, pa čak i sam kompjuter. 2. Mac nudi softver sa kojim se lakse rukuje sa slikama, multimediom, web sajtovima i svi ti programi su medjusobno povezani tako da se dizajnerski posao obavi za krace vreme. (Konkretno softver se zove iLife koji se sastoji od iPhoto-a, iMovie-a HD, iDVD-ja, GarageBand-a, iTunes-a i iWeb-a.) 3. Savrsen dizajn i izgled. ![]() 4. Manji broj virusa koji napadaju MAC i koji uspeju da ga zaraze. 5. Intel Core Duo procesori u MAC-u. Odlicna brzina. 6. Nema gubljenja vremena sa driver-ima. Trebalo bi da vam bude jednostavno da samo priključite foto aparat, štampač, igraću konzolu, kamkorder ili telefon na vaš kompjuter i da to odmah koristite. Ljudi vole da kazu za MAC. "Dobar je jer RADI" Evo linka sa kojeg mozete skinuti zanimljive reklame za MAC. http://www.apple.com/getamac/ads/?better_medium Ja bih volela da probam ovaj novi MAC i da se ja uverim u sve te razlike mojim ocima. I probacu ga sigurno. ![]() Da li ste imali priliku da radite nekad na MAC-u? Da li vam se dopada kako izgleda? |
|
|
|
|
Odgovor: MAC vs PC |
|
|
|
|
|
|
|
|
Spremač šupe
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2006.
Poslednji login: danas 10:56
Pol: Muško
Godine: 41
|
Odgovor: MAC vs PC -
22.09.2006, 00:12
Draga Euridika
Naznačio sam da sam pristrasan i da je to moje subjektivno mišljenje. Ako si ti zaljubljena u MAC-a onda mi je drago za tebe. Većina mojih kolega Grafičara i dizajnera se zaklinju u MAC, ali isto tako dođu do mene kada treba nešto zakukuljeno da se odradi što prelazi granice čistog korištenja jednog programa i tada se često MAC pokaže totalno neupotrebljivim zbog svoje nefleksibilnosti. |
|
|
|
|
|
infidel
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.03.2006.
Poslednji login: 22.07.2008 16:14
Godine: 26
|
22.09.2006, 01:08
Citat:
Jednostavno GUI napreduje, i sve se pojednostavljuje, videces i sam da ce Vista biti josh za vece debile, ali to se radi u cilju da svako moze da koristi racunar. A u ovome je MAC uvek prednjacio!! Citat:
Citat:
Ovo bih mogao porediti sa PC-em koji sam sklopis, ili ti ga neko kod nas u nekojo garazi (ko sto obicno biva sa radnjama koje su Fancy izgleda) i uvali ti kojekakvu konfiguraciju, i mashine koju je sklopio DELL, Fujitsu Siemens ... Za misha nemam komentar, jer stvarno je besmisleno govoriti o externim uredjajima kao dobrim ili loshim. A mislim da je problem ljudi koji prelaze sa jedno na drugo radno okruzenje u tome da se "uplase" istog i onda kao odbrambeni mehanizam koriste pljuvanje i skrnavljenje tog drugog na koji nisu navikli. SVE JE STVAR NAKIVE 電子男の子
|
|||
|
|
|
|
|
Toxygen
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 16.12.2007.
Poslednji login: danas 14:14
|
24.01.2008, 20:23
Svidja mi se ova tema iz fioke... Apple Macintosh kompjutere koristim vec duze vreme. (pouzdano) znam da je sistem (OS X) optimiziran tako da ostavlja prostora procesoru za ostale operacije. Tacno je da se apple masine ne unapredjuju kao pc-i ali mislim da je dobar sistem mozda i vazniji od samog |