VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Informacione tehnologije > Hardver

Hardver Teme vezane za hardver

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Koji monitor posedujete?
staro
  (#21 (permalink))
Leonard Peltier
Onaj Koji Je Puk'o
Leonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimumLeonard Peltier je dostigao maksimum

Član od: 29.08.2007.
Poslednji login: danas 03:45
Pol: Muško
Godine: 30
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 12.02.2008, 00:30

LITE-ON

Sličan ovom, samo 19''

"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best"

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#22 (permalink))
Goga
Mama u Boji
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.08.2008 22:58
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 12.02.2008, 00:47

Philips 19'' ostale podatke ne znam

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#23 (permalink))
DRAKCE
Iskusni forumdžija
DRAKCE će uskoro postati poznat članDRAKCE će uskoro postati poznat član

Član od: 10.01.2007.
Poslednji login: 27.08.2008 16:44
Godine: 24
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 14.02.2008, 00:15

Juce sam uzeo LG M 228WA 22" i ekstra je monitor ima i TV

"Ako ti neko kaze da si konj, izmlati ga, kad ti to kaze njih pet idi kupi sedlo!"

staro
  (#24 (permalink))
Nenad_DPb
Unexpected
Nenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen članNenad_DPb je savršen član

Član od: 31.03.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 09:58
Godine: 22
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 15.02.2008, 20:21

Daewoo 725BF FLAT 17´´

Retko se gasi, šljaka dobro.

Treba znati da se prvi poljubac ne daje ustima vec ocima.

staro
  (#25 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 07:54
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 19.02.2008, 01:42

Pre više od godinu dana sam kupio Samsung SyncMaster 931BF

a pre toga sam imao nekoliko izvrsnih monitora koji su vremenom ispuštali svoje plemenite duše ... jedan od boljih je bio 17'' EIZO sa ravnim ekranom perfektan model koji je imao savršenu sliku što se tiče svih mogućih parametara a otišao mu je visokonaponski trafo i nisam ni pokušao da ga popravljam, sledeći je bio jedan 17'' DELL-ov model sa takođe vrhunskim performansama kod koga je po mom skromnom mišljenju otišla katodna cev ... nisam puno proveravao niti pokušavao da ga popravljam jer je kao i prethodnik zaslužio da se odmora ...

Pre kupovine ove Samsungove igračke sam želeo da kupim jedan profesionalni 19'' ViewSonic CRT monitor ali nikako nisam uspevao da ga nabavim na našem tržištu jer su ga neki čas imali (pa čas nemali) u ponudi ali ne i na lageru tako da sam se odlučio za 931BF ...

Da ne zalazimo u to šta je bolje a šta modernije napomenuću da sadašnji TFT LCD monitori imaju tačku oko 0,295 a da su prosečni CRT imali veličinu tačke oko 0,20 ... a brzinu da ni ne spominjemo jer je kod CRT monitora standardno bila 1ms a tek što ovi novi ''lažu'' što se tiče vernosti boja ...

staro
  (#26 (permalink))
Galahad
Lala, Bogu 'Fala
Galahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostaleGalahad je uzor za ostale

Član od: 05.07.2006.
Poslednji login: 26.06.2008 21:19
Godine: 26
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 11.03.2008, 22:44

Evo i mene posle duuugo dugo vremena... Promena u monitoru

LG Flatron L184WS WideScreen TFT... Divan, lep, chist... 1440x900 rezolucija... Mega oshtre boje...

*ebavao sam se sa wintendom i rezolucijom, navodno moja grafichka ne mozhe da potera 1440x900... I strechuje mi sliku, i beshe fuj, i muljavo i sve...

I predjem ja lepo na Linux (ne zbog toga)... I eto ga sretjno radi na 1440x900, na staroj grafichkoj, i leti... Efekti su wow

Spajdr pig, spajdr pig, daz vatevr a spajdr pig daz, ken hi sving, from a veb, no hi kent, hiz a pig, lukaaaaaaaout, hiz a spaaaajdr piiiiiig...

staro
  (#27 (permalink))
zrnce
IhLibeDihtung....
zrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimumzrnce je dostigao maksimum

Član od: 24.10.2007.
Poslednji login: danas 00:03
Godine: 32
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 11.03.2008, 22:54

Citat:
Buba Erdeljan kaže: Pogledaj poruku
Zrnce, i ja imam LG Flatron /LSD L1718S I kada ga stavim na night text i dalje mi bolje dreče. Brightnes mi je na polovini. Ne mogu da izoštrim sliku ( ne pada mi bolji izraz na pamet)
Jel' kod tebe sve ok.?
slichan problem....zvala ortaka...servisera....i namesti ga....jbmliga kako....znachi....zovemo choveka....

Chibu....bre!

staro
  (#28 (permalink))
ZOE
uvek ista
ZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimumZOE je dostigao maksimum

Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 04:51
Godine: 46
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 11.03.2008, 22:59

crno-beli

Bzzzzzzzzzzzz....zujim po potrebi

staro
  (#29 (permalink))
simke
Senio®
simke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimumsimke je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 28.08.2008 07:54
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 21.03.2008, 08:48

Citat:
ZOE kaže: Pogledaj poruku
crno-beli
ja vooliiim partizan ...

staro
  (#30 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 08:17
Odgovor: Koji monitor posedujete? - 28.05.2008, 16:08

Samsung 753s, 17 incha...vreme je da ga menjam

Dokle god volimo nekoga zbog njegovih vrlina to nije ništa ozbiljno Kada ga počnemo voleti radi njegovih mana eeee, onda je to ljubav