VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava > Funny links

Funny links Linkovi ka raznim (uglavnom) besmislenim sajtovima koje posetite, nasmejete se i zaboravite.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Na koga licite?
staro
  (#1 (permalink))
maqa
Iskusni forumdžija
maqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Suncamaqa obasjava toplim zrakom Sunca

Član od: 17.05.2006.
Poslednji login: 22.09.2008 21:02
Pol: Žensko
Godine: 30
Na koga licite? - 07.06.2006, 21:48

Ovo je link da vidite na koga licite od poznatih osoba:

http://www.myheritage.com/

Istina, morate se registrovati, ali sve to ide brzo....

Sto se mene tice, 72% Kristi Tarlington, Katrin Denev, 71% Bipasa Basu i Prijanka Copra(kogod one bile) 70% Grejs Keli, Zan Seberg i 67% Sinejd O'Konor .... Sve neke lepe zene...

Pa da cujem vas...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Na koga licite?
staro
  (#2 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 20:56
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Na koga licite? - 07.06.2006, 22:10

Ted Tarner 61% , 57% Gary Oldman , Ernest Shackelton 57%, Eusebio 56%, Franz Lehar 55%, Barack Obama 55%, Aleksandar Graham Bell 53 %, Steven Seagal 53%, Michael Sumacher 53%, Herbert Spencer 52%

Etee

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#3 (permalink))
nattydread
haile selassie
nattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimumnattydread je dostigao maksimum

Član od: 04.05.2006.
Poslednji login: 30.11.2008 19:18
Godine: 34
Odgovor: Na koga licite? - 08.06.2006, 12:27

rachael leigh cook 73% (ma tko god ona bila), renne russo 66%, emanuelle beart 66% (pojma nemam tko je ta), rachel weisz 64%, selma blair 62 % (???), uma thurman 60 % (???, e to mi nije jasno, nisam plava ni u tragovima)

nattydread is coming to dinner

staro
  (#4 (permalink))
HLEBmaster
Ser Žile
HLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimumHLEBmaster je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2006.
Poslednji login: juče 20:56
Pol: Muško
Godine: 32
Odgovor: Na koga licite? - 08.06.2006, 12:31

Citat:
nattydread kaže:
rachael leigh cook 73% (ma tko god ona bila), renne russo 66%, emanuelle beart 66% (pojma nemam tko je ta), rachel weisz 64%, selma blair 62 % (???), uma thurman 60 % (???, e to mi nije jasno, nisam plava ni u tragovima)
Mislim da registruje samo crte lica i globalan ton ..

Ko tebe kamenom, ti njega 'lebom;
Za 'leba i uz 'leba..;

staro
  (#5 (permalink))
SQUAW
Snebivljiva Aždaja
SQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimumSQUAW je dostigao maksimum

Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Godine: 33
Odgovor: Na koga licite? - 08.06.2006, 13:34

Madonna 73%, Kate Moss 70%, Linda Evangelista 70%, Uma Thurman 64%, Judy Garland 60%, Rene Russo 60%, Renee Zellweger 60%, Dannii Minoque 50%, Gloria Estefan 50%

Pa čoveče Renee Zellweger i Uma Thurman ne da nemaju nijednu zajedničku crtu lica negooooooo

Gaa wiin daa-aangoshkigaazo ahaw enaabiyaan gaa-inaabid

staro
  (#6 (permalink))
kissigirl
klinka, pa sta
kissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimumkissigirl je dostigao maksimum

Član od: 26.05.2006.
Poslednji login: 08.10.2008 11:56
Godine: 18
Odgovor: Na koga licite? - 09.06.2006, 17:52

Queen Rania 70%, Ava Gardner 68%, Kate Winslet 68%, Ursula Andreas 67%, Vivien Leigh 66%, Elizabeth Taylor 64%, Ashley Judd 64%, Moran Atias 63%, Sally Field 62%, Carmen Electra 57%

Covece,pola njih ne znam

staro
  (#7 (permalink))
Sonja
Poznata faca
Sonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamantSonja je dijamant

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 13.01.2007 06:22
Godine: 27
Odgovor: Na koga licite? - 10.06.2006, 07:59

Opa bato..Monica Belluci (74%),Liz Hurley (73%),Holly Marie Combs (73%),Mena Suvari (73%),Natalie Portman (79%)...

Slicna stvar,mozda cak i bolja (nije potrebna registracija)

Natalie Portman,Amy Acker i neka Azijatkinja za koju nisam cula

staro
  (#8 (permalink))
SansRomantic
Samo svoja...
SansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimumSansRomantic je dostigao maksimum

Član od: 18.05.2006.
Poslednji login: 20.05.2008 09:01
Godine: 31
Odgovor: Na koga licite? - 10.06.2006, 14:05

Divota!

Meni kaže: Halle Berry 84%
Vivien Leigh 72%
Shannon Elizabeth 72%
Penelope Cruz 73%

Al sam probala i Sonjicin, i sad mi kaže sledeće:
1.

2.

3.

"Frankly my dear, I don't give a damn!"

Poruku je izmenio SansRomantic, 10.06.2006 u 14:18.

staro
  (#9 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: juče 23:31
Odgovor: Na koga licite? - 10.06.2006, 15:57

Uh,

Julia Roberts 90%
Kirsten Dunst 73%
Nadia Comanci 72%
Gillian Anderson 70%

Ali ne znam bas koliko je ovo tacno jer mi ove dame nesto ne lice

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#10 (permalink))
Lady in red
Epona of The Nosfera
Lady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen članLady in red je savršen član

Član od: 24.05.2006.
Poslednji login: 30.10.2008 15:43
Godine: 23
Odgovor: Na koga licite? - 07.07.2006, 02:53

Liv Tajler 66%, Kim Novak 66%, Sibil Separd 62%, Hali Beri 61%, ne znam za vas ali ja sam prilicno zadovoljna

Odgovor