VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava > Funny links

Funny links Linkovi ka raznim (uglavnom) besmislenim sajtovima koje posetite, nasmejete se i zaboravite.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Podivljaj se...
staro
  (#1 (permalink))
NSdjanka
..seal in disguise..
NSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimumNSdjanka je dostigao maksimum

Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:26
Pol: Žensko
Podivljaj se... - 30.09.2008, 08:53

http://www.buildyourwildself.com/

Eto, sad imate priliku da okitite svoju sličicu svim životinjskim atributima... Pustite mašti na volju i "lepite"...

nije dotakla ništa što bi moglo da boli
njene ruke su bele kao led
njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Podivljaj se...
staro
  (#2 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:11
Godine: 34
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 09:16

Morala sam sve da isprobam

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

staro
  (#3 (permalink))
PersonaGrata
Poznata faca
PersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimumPersonaGrata je dostigao maksimum

Član od: 28.08.2008.
Poslednji login: juče 16:52
Pol: Muško
Godine: 29
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 09:17

http://www.buildyourwildself.com/get...als=10&cobra=1

Mea vita, mea culpa.

staro
  (#4 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:16
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 09:21

......simpatično...
...nije loše da se osvetite nadrndanom šefu tako što ćete mu prikačiti slonovsku surlu

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#5 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 00:46
Godine: 19
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 12:29

bas je mocno ispalo... neka mesavina zechice sa antenama (nije mi vise potrebna pretplata na kablovsku) + kandze za odbranu + krila da odletim gde god pozelim i patike da mogu brze bolje da potrcim ako me ovi iz cirkusa krenu da vijaju

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#6 (permalink))
silvia
Moderator
silvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimumsilvia je dostigao maksimum

Član od: 01.11.2006.
Poslednji login: danas 00:03
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 12:46

Ono što može i biti i ne biti uvek se, na kraju krajeva, pokori onome što mora biti.

staro
  (#7 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: danas 01:11
Godine: 34
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 20:27

Silvia gde si nabavila oktopodove nogice?

Nisam ih videla

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Poruku je izmenio Goga, 30.09.2008 u 21:02. Razlog: Pronašla skrol.. lol

staro
  (#8 (permalink))
shacky
medeno srce
shacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimumshacky je dostigao maksimum

Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:16
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 20:38

...evE i mene

Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam.

staro
  (#9 (permalink))
Bazarov
el_komadam_te
Bazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimumBazarov je dostigao maksimum

Član od: 14.03.2008.
Poslednji login: danas 00:24
Pol: Muško
Godine: 23
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 20:42

staro
  (#10 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 00:00
Godine: 31
Odgovor: Podivljaj se... - 30.09.2008, 21:06

Bas sam zanosna.

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde