VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava > Funny links

Funny links Linkovi ka raznim (uglavnom) besmislenim sajtovima koje posetite, nasmejete se i zaboravite.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Kakva biste veštica bili?
staro
  (#11 (permalink))
TVO.JA_
...limiT_
TVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimumTVO.JA_ je dostigao maksimum

Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 20:33
Pol: Žensko
Godine: 33
Odgovor: Kakva biste veštica bili? - 01.11.2007, 19:18

The "How Ya Like Me Now?" Witch

If you woke up with magic abilities tomorrow, we would definitely be telling everyone who had ever crossed you, talked smack about you, or looked at you funny to... pretty much hide. Sure, you could get some very satisfying revenge with the help of supernatural powers, and you might also be able to manipulate people into doing what you want. But be warned -- many witches believe in the "Law of Three", which says that everything you do, good or bad, will "be returned to you threefold." So, definitely go easy on doling out the zits to your enemies, nahm sayin'?
31% of the people who took this quiz got the same evaluation.

qq meni pa ovde nešto ne valja ..ili ...umreću od smeha

Ćuti i prenesi dalje....

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Crazy Angel
Angel Of Love
Crazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimumCrazy Angel je dostigao maksimum

Član od: 14.04.2007.
Poslednji login: 22.11.2008 20:20
Godine: 28
Odgovor: Kakva biste veštica bili? - 01.11.2007, 20:26

Moon Goddess Witch

The Moon Goddessy, Earth Mothery witches attune themselves to nature, the Earth, and balance.
They're known for basically being total sweeties who are well-suited to helm the environmental clubs at school,
give amazing hugs, and get far more stoked by the Winter Solstice than they do by Halloween.
They are also known for their delicious vegan cookies.
You, on the other hand, might like cheeseburgers, but this is a personality quiz, not the SATs.
20% of the people who took this quiz got the same evaluation.

staro
  (#13 (permalink))
Kitty
...one of a kind...
Kitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimumKitty je dostigao maksimum

Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: juče 16:26
Godine: 34
Odgovor: Kakva biste veštica bili? - 03.11.2007, 16:08

Citat:
Crazy Angel kaže: Pogledaj poruku
Moon Goddess Witch

The Moon Goddessy, Earth Mothery witches attune themselves to nature, the Earth, and balance.
They're known for basically being total sweeties who are well-suited to helm the environmental clubs at school,
give amazing hugs, and get far more stoked by the Winter Solstice than they do by Halloween.
They are also known for their delicious vegan cookies.
You, on the other hand, might like cheeseburgers, but this is a personality quiz, not the SATs.

I ja, i ja

When life hands you lemons, ask for tequila and salt

staro
  (#14 (permalink))
Kalina
....dream chaser....
Kalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimumKalina je dostigao maksimum

Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: juče 23:06
Godine: 28
Odgovor: Kakva biste veštica bili? - 15.07.2008, 14:45

Moon Goddess Witch

Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.

staro
  (#15 (permalink))
coolgirl
La Nińa [:
coolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostalecoolgirl je uzor za ostale

Član od: 28.02.2007.
Poslednji login: juče 19:46
Odgovor: Kakva biste veštica bili? - 15.07.2008, 15:14

The "How Ya Like Me Now?" Witch
nisam kopirala tekst,ne da mi se :D

IT'S ONLY ROCK AND ROLL,BUT I LIKE IT

staro
  (#16 (permalink))
prewrnuta_torta
*Ded' Mraz'ca*
prewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimumprewrnuta_torta je dostigao maksimum

Član od: 18.06.2008.
Poslednji login: danas 00:46
Godine: 19
Odgovor: Kakva biste veštica bili? - 15.07.2008, 21:28

Moon Goddess Witch

The Moon Goddessy, Earth Mothery witches attune themselves to nature, the Earth, and balance. They're known for basically being total sweeties who are well-suited to helm the environmental clubs at school, give amazing hugs, and get far more stoked by the Winter Solstice than they do by Halloween. They are also known for their delicious vegan cookies. You, on the other hand, might like cheeseburgers, but this is a personality quiz, not the SATs.

I don't want a lot for Christmas... Make my wish come true, all I want for Christmas is... you

staro
  (#17 (permalink))
Sokica
smucalica...
Sokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimumSokica je dostigao maksimum

Član od: 20.05.2006.
Poslednji login: danas 00:45
Godine: 36
Odgovor: Kakva biste veštica bili? - 15.07.2008, 22:18

Citat:
prewrnuta_torta kaže: Pogledaj poruku
Moon Goddess Witch

I ja spadam u ovih 20 %

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava > Funny links > Kakva biste veštica bili?
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Kad biste bili... Kill Bill Chit-Chat 1834 juče 12:38
Bili smo drugovi, pa ljubav probali... Lady in red Ljubav 60 13.09.2008 20:05
Osma Sednica Pocetak Kraja Vojvodine Bacanin Spomenar 13 11.10.2007 19:07
Istorija Srbije vlado Istorija 183 04.07.2007 08:16