VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava > Funny links

Funny links Linkovi ka raznim (uglavnom) besmislenim sajtovima koje posetite, nasmejete se i zaboravite.

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
FutureMe - podsvest je čudo
staro
  (#1 (permalink))
DrinChe
just en
DrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimumDrinChe je dostigao maksimum

Član od: 08.07.2007.
Poslednji login: 27.11.2008 10:47
Pol: Žensko
FutureMe - podsvest je čudo - 17.06.2008, 14:34

Tražila sam "našu" Futuramu, a naišla na sajt na kome možemo i mi odrasli koji volimo da se igramo da pošaljemo mail sebi ( ! ), na svoju adresu i da naznačimo kada želimo da nam stigne. Prvo mi je delovalo čudno, a onda sam se setila , između ostalog, i onih ceduljica na kojima sebi pišemo podsetnike (kod swbe, na mlijeku, da se ne zaboravi )a i beleške, planove. I onda sam napisala sama sebi mail! Da me sačeka pred doček naredne godine.

Pročitala sam tek onda šta pišu ostali ljudi, jer postoji opcija da to što napišete bude dostupno za čitanje i drugima, ako želite. Osim što je zabavno i pozitivno je. Nigde negativnosti u tim pismima !

Sada razmišljam o svojim pismima deda mrazu i vremenu sadašnjem u kojem deca u njega ni ne veruju. Realniji im je Spajdermen, na primer. E, pa i za decu mislim da može da bude zabava, a vama lep način da ih povremeno i na ovaj način oslušnete: neka vam diktiraju pismo na neku laku životnu temu koja ih tih dana okupira, a vi procenite na koji period, na koliko dana(npr.) da podesite da im stigne mail, pa da onda zajedno kroz to čitanje vide koliko su neki problemi brzo i lako rešivi ako se o njima razmišlja pozitivno i ako im se ne priđe sa velikom ozbiljnošću. Da ne dužim, probajte vi, pa vidite šta će vam usput sve još pasti na pamet.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Zabava > Humor i zabava > Funny links > FutureMe - podsvest je čudo
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Podsvest Lillith Psihologija 34 23.11.2008 10:48