VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Sport > Sportska centrala > Fudbal

Fudbal Najvažnija sporedna stvar na svetu

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije
staro
  (#11 (permalink))
bobby
Početnik
bobby će uskoro postati poznat članbobby će uskoro postati poznat član

Član od: 12.05.2006.
Poslednji login: 28.07.2007 23:16
Pol: Muško
Godine: 55
Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 02.09.2006, 00:33

Citat:
Necromancer kaže:
Verovatno ću izbaciti 2-3 para (još ne znam koje), ali daću jedno 300 din, trebalo bi da bude oko 6-7 hiljada dobitak.
Neizbacuj nista .prva misao koja dodje je ok.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
Necromancer
Support
Necromancer je onemogućio reputaciju

Član od: 11.03.2006.
Poslednji login: 20.09.2008 14:05
Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 02.09.2006, 00:51

Iskustvo je na vašoj strani. Mogao bih sutra duplo da se radujem - dobijem na kladionici i dernemo ove indijance iz Azerbejdžana.

Koristite Uputstvo i Pretragu u neograničenim količinama!

staro
  (#13 (permalink))
irnik
Moderator
irnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimumirnik je dostigao maksimum

Član od: 01.04.2006.
Poslednji login: danas 23:31
Pol: Žensko
Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 02.09.2006, 01:02

Citat:
Necromancer kaže:
dernemo ove indijance iz Azerbejdžana.
Je l' ovo rek'o Milicic?

"I may not have gone where I intended to go, but I think I have ended up where I needed to be." Douglas Adams.

staro
  (#14 (permalink))
bobby
Početnik

Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 02.09.2006, 11:59

spanija,nemacka,mi,engleska. i skoti ,sve 7+.kvote 3,5:21:11:3,5:9.igrao sam 4+5/5 za 50 din {al sam se istrosio} nagrada od 10.106,25 do 386.487.50 keda vidime soce biti? obicno nista

staro
  (#15 (permalink))
bobby
Početnik

Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 02.09.2006, 18:00

Citat:
bobby kaže:
spanija,nemacka,mi,engleska. i skoti ,sve 7+.kvote 3,5:21:11:3,5:9.igrao sam 4+5/5 za 50 din {al sam se istrosio} nagrada od 10.106,25 do 386.487.50 keda vidime soce biti? obicno nista
skotska -far ost 6:0 {ovi farani nemogu ni pocasni gol da daju uuuaaaa}

staro
  (#16 (permalink))
Necromancer
Support

Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 02.09.2006, 22:50

Bre Bobby, pukli smo ko zvečke.

Čim se završe sve utakmice, objavljujem rezultate.

Ali mi je srce puno. Jedan, ali vredan!

SRBIJA!

staro
  (#17 (permalink))
bobby
Početnik

Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 02.09.2006, 23:00

Citat:
Necromancer kaže:
Bre Bobby, pukli smo ko zvečke.

Čim se završe sve utakmice, objavljujem rezultate.

Ali mi je srce puno. Jedan, ali vredan!

SRBIJA!
Dasimi ti ziv i zdrav bice jos pucanja.ako neubodemo nesto do nove godine ja odo u "poslovnu pratnju"

staro
  (#18 (permalink))
bobby
Početnik

Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 02.09.2006, 23:07

Citat:
bobby kaže:
Dasimi ti ziv i zdrav bice jos pucanja.ako neubodemo nesto do nove godine ja odo u "poslovnu pratnju"
Tamoje brate sigurica 100%

staro
  (#19 (permalink))
Necromancer
Support

Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 03.09.2006, 00:20

Finci dobili Poljake, "azurima" samo bod

Golovima Jarija Litmanena (dva) i Vairinena, fudbalska reprezentacija Finske pobedila je u subotu uveče u gostima selekciju Poljske 3:1 u 1. kolu Grupe A kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Litmanen je doveo Fince u vodjstvo u 54. minutu, potom je u 76. minutu iz penala postigao i drugi gol, a u 85. minutu Vairinen postiže treći gol za Finsku i donosi prve bodove Fincima u kvalifikacijama za EURO 2008. godine koje će biti održano u Austriji i Švajcarskoj.

Počasni gol za Poljake, koji su igrali na Mundijalu u Nemačkoj ove godine, postigao je Gargula u 89. minutu.

Poljska će 6. septembra ugostiti reprezentaciju Srbije u 2. kolu kvalifikacija.

Prvaci sveta nerešeno protiv Litvanije

Iako je početak meča u Napulju, izmedju Italije i Litvanije bio svečarski, jer je na stadion uneta "Boginja" - pehar svetskog prvaka, Italijanima je preseo prvi meč kvalifikacija za EURO 2008. pogotovo novom selektoru Robertu Donadoniju.

Litvanci su bez straha ušli u meč protiv svetskih prvaka i poveli u 21. minutu preko Danilevičijusa. Ipak, devet minuta kasnije, Filipo Pipo Inzagi postiže super gol posle duplog pasa sa Antoniom Kasanom za 1:1.

Pre utakmice na stadionu "Sao Paolo" u Napulju vidjena je prava ludnica. Najpre je atletskom stazom provozana "Boginja" u plavom automobilu-kabrioletu na kojem je pisalo "šampioni" kraj četiri iscrtane zvezdice (četiri italijanske titule svetskog šampiona).

A onda pred sam početak utakmice, kada je izgledalo da je sve spremno za sudijski zvižduk, južna tribina stadiona razvukla je gigantsku zastavu sa likom kapitena italijanske reprezentacije Fabija Kanavara (rodjen u Napulju) sa peharom.

Vodje navijača Napolija potom ulaze na teren i grle Kanavara i zajedno odlaze do tribina. Kanavaro je bio u transu, a sudija potpuno zbunjen. U "zlatno doba" Napolija kada je za njega igrao Dijego Maradona Kanavaro je bio dečak i skupljao je lopte na stadionu.

Italijani su imali dosta prilika, ali i promašivali.

Rezultati po grupama:

Grupa A:

Srbija - Azerbejdžan 1:0 /Žigić 72'/
Poljska - Finska 1:3

Grupa B:

Škotska - Farska Ostrva 6:0
Gruzija - Francuska 0:3
Italija - Litvanija 1:1

Grupa C:

Malta - Bosna i Hercegovina 2:5
Madjarska - Norveška 1:4
Moldavija - Grčka 0:1

Grupa D:

Češka - Vels 2:1
Slovačka - Kipar 6:1
Nemačka - Republika Irska 1:0

Grupa E:

Engleska - Andora 5:0
Estonija - Izrael 0:1

Grupa F:

Severna Irska - Island 0:3
Letonija - Švedska 0:1
Španija - Lihtenštajn 4:0

Grupa G:

Belorusija - Albanija 2:2
Rumunija - Bugarska 2:2
Luksemburg - Holandija 0:1

staro
  (#20 (permalink))
Kunic
White Eagle
Kunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen članKunic je savršen član

Član od: 20.03.2006.
Poslednji login: 27.10.2007 16:37
Godine: 25
Odgovor: Euro 2008 - kvalifikacije - 06.09.2006, 13:54

Klemente traži dobru igru, Dekiju i remi OK

Sudeći po izjavama selektora i kapitena reprezentacije Srbije, nerešen rezultat predstavljao bi lep uspeh u meču kvalifikacija za Evropsko prvenstvo protiv Poljske, zakazanom za sredu u Varšavi (20.30) časova.

Havijer Klemente čak je rekao da mu je od krajnjeg ishoda na semaforu važnije da tim prikaže dobru igru!

Da li je to ono što zaista misli, ili samo znalački vodi "predigru" kako ne bi dodatno motivisao domaćina "ranjenog" subotnjim porazom od Finske, pokazaće se tokom 90 minuta igre na stadionu Legije.

"Pre svega želim da igrači daju sve od sebe i pokažu veliku želju za pobedom. Ovo nije odlučujući meč u kvalifikacijama, tako da neću biti nezadovoljan čak i ako izgubimo, jer to se u fudbalu dešava, ali uz kvalitetnu partiju", izjavio je Klemente na konferenciji za novinare koju je Fudbalski savez Srbije priredio u hotelu "Sofitel", u centru glavnog grada Poljske.

Dejan Stanković istakao je da će reprezentativci Srbije težiti ispravljanju grešaka iz duela sa Azerbejdžanom, kog su na praznoj Marakani teškom mukom dobili sa 1:0.

"Očekujem tešku, mušku utakmicu i nadam se povoljnom rezultatu, a to bi bio i remi. Znamo da Poljaci posle poraza od Finske nisu u dobroj situaciji, ali oni nas ne zanimaju, osim u smislu da sada ne smemo da ih potcenimo. Trebalo bi da gledamo sebe i pokušamo da popravimo igru u odnosu na meč od subote. Igrao sam dva puta protiv Poljske, oba puta izgubio, pa se nadam rušenju tradicije", istakao je najiskusniji igrač u taboru nacionalnog tima.

O promenama u timu na dan utakmice

Klemente je izrazio uverenje da bi ekipa koja je počela meč protiv Azerbejdžana, protiv Poljske ispravila mnoge loše stvari i odigrala bolje. Ipak, promena u odnosu na taj sastav će skoro sigurno biti.

"Imam još jedan dan da razmislim o eventualnim izmenama u timu. Poljska je kvalitetnija od Azerbejdžana, ali to ne znači da će nam predstavljati težeg rivala. Nekada je mnogo veći problem pobediti autsajdera. Očekujem da oni koji se nadju na terenu u potpunosti odgovore postavljenim zadacima", naglasio je španski stručnjak.

Neuobičajeno pred ovakve utakmice, "orlovi" su jedini trening u Varšavi odradili praktično usred dana, umesto u terminu njenog odigravanja.

Prema nezvaničnim informacijama, ne očekuje se da će tribine stadiona Legije u sredu biti ispunjene do poslednjeg mesta, bez obzira na to što se radi o svega 12.500 mesta. Navodno, navijači su ljuti i na igrače i na selektora, Holandjanina Lea Benhakera.

U Varšavi je oblačno i vetrovito, tokom dana temperatura iznosi oko 17-18 stepeni, tako da bi meč trebalo da bude odigran po svežem, ali suvom vremenu.

Neki ljudi samo zinu, pa zagade okolinu...

Nisam paranoičan, ali to ne znači da me neko ne progoni!

Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza
Linearni prikaz Linearni prikaz