|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Odgovor: Žene su jači pol? |
|
|
|
Nepopravljiva
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 26.08.2006.
Poslednji login: 01.12.2008 22:35
Pol: Žensko
Godine: 33
|
Odgovor: Žene su jači pol? -
11.10.2008, 21:35
Dobro bre memento mogao si ovo malo i da zakomlikuješ nekim početkom od praistorije
![]() Sad samo još neko da pomene i Evu ![]() Hteo si da kažeš da su nadmoćne one žene koje su podredjene muškarcima? ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
zena u crwenom
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 21:19
Godine: 41
|
12.10.2008, 10:52
u kom pravcu ide zene ce brzo brzo da budu daleko nadmocnije od muskarca...to mislim zato sto je danasnja zena nezavisna.samopouzdana , energicna, jaka,ostroumna,snalazljivija....
ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 15.09.2006.
Poslednji login: juče 11:22
Pol: Muško
|
12.10.2008, 11:09
Citat:
Zena je mutacija muskarca. Tako da je sve ustvari muskarac. Da budemo precizniji, koristeci terminologiju Biblije " Sve je Otac (Bog) " Otac nosi u sebi spermatozoid koji je sin ili cerka, tako da je cerka fizicki - otac, bas kao i sin. Opet, nauka je uspela da is kostane srzi zene kreira spermatozoid koji moze da oplodi zenu, ali beba ce uvek biti zensko. piter |
|
|
|
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 02.10.2008.
Poslednji login: juče 22:16
Godine: 38
|
12.10.2008, 11:22
moje mišljenje je da snaga ličnosti nema mnogo veze sa polom..nadmoćnih ima i medju muškarcima i medju ženama, zavisno od karaktera, inteligencije, vaspitanja, načina života i td i td..
a ta tumačenja ko je od koga postao i kako je tekla evolucija su bar za mene nerealna jer niko od nas nije živeo tada kad se to dešavalo da može pouzdano da nam kaže..sve su predpostavke i nikada nisam volela da se zamaram sa tim..zanimljivo mi je da čujem različita mišljenja na tu temu, ali svako uzimam sa rezervom..možda zato što sam tip čoveka koji veruje samo u ono što vidi svoji očima.. ponavljam, ovo je samo moje mišljenje.. ![]() ![]() Svaka je žena lepa u mraku, iz daljine i pod kišobranom.. |
|
|
|
|
|
Colonel Walter Kurtz
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 20.08.2007.
Poslednji login: juče 22:32
Pol: Muško
|
22.10.2008, 18:09
Vekovna nerešiva enigma za muškarce je kako da proceni kada je žena spremna za seks i kako ona uopšte shvata sam taj čin seksualnog sjedinjavanja. To proizilazi iz različitog načina funkcionisanja seksualnih motiva muškarca i žene.
Naime, muškarac poseduje dva seksualna motiva, odnosno taj motiv se manifestuje na dva načina. Prvi je motiv za zaštitom. Muškarac brani svoju porodicu, svoj rod, svoje pleme i svoj narod. On ide u rat sa ostalim muškarcima i bore se kako bi zaštitili svoje potomstvo i saplemenike. Druga manifestacija muškog seksualnog motiva je motiv za seksualnim sjedinjavanjem. To znači da standardan (da ne kažem normalan) muškarac svaku ženku koju sretne procenjuje kao seksualni objekat. Bez izuzetaka. To je sasvim normalno i ne znači da muškarci skaču na sve što nosu suknju, već se to radi gotovo po automatizmu i uveren sam da muškarci koji ovo čitaju jako dobro znaju o čemu je reč. Kod žena postoji samo jedan seksualni motiv, ali znatno složeniji nego što je to kod mužjaka. Naime, taj motiv se uslovno naziva motiv za bioseksualnom vlašću i on proizilazi upravo iz ženine superiornosti u odnosu na muškarca. Pre svega, koliko god muškarci ne razumevali seksualnost žena, toliko žene savršeno znaju kako sve to funkcioniše kod muškaraca. Kada već dođe to tog seksualnog čina (ili više njih), muškarac se bavi sekundarnim problemom i pita se da li je bio tehnički dobar. I tu je priroda išla ženama na ruku. Recimo, muškarcu je nemoguće da sakrije ili simulira svoj orgazam, ali zato žena lako može da ga odglumi. Muškarac, zatim, misli da je za ženu puno važniji sam seksualni čin nego što jeste, nikako ne shvatajući da je žena potpuno zadovoljna tek kada u dubini duše spozna uticaj koji ima na svog mužjaka. Naime, upravo taj uticaj koji svaka žena želi ostvariti na svog muškarca je u stvari često ta klackalica uspešne veze. Pošto je u suštini taj motiv kontradiktoran i njegovo potpuno realizovanje je u stvari i početak kraja ljubavi žene prema muškarcu. O čemu se radi? Žena voli muškarca sve dok ga osvaja i potčinjava pod svoju seksualnu vlast. Zato je jako važno, često važnije i od samih tehničkih sposobnosti muškarca kao ljubavnika, to da se muškarac nikada do kraja ne potčini ženinoj seksualnoj vlasti. Kako to biva u praksi. Posle seksualnog čina, sledi ženin zahtev, da ne kažem faktura, tipa: „Dragi, mogli bi kupiti nove zavese!“ Naravno, ne moraju to biti samo zavese, niti se kupovati bilo šta, ali neka obaveza već sledi. Taj postupak žene takođe sprovode u idealno vreme po njih, jer je muškarac posle polnog čina potpuno podložan manipulaciji i zaista su retki oni mužjaci koji instiktivno i tada pružaju otpor i ne potčinjavaju se, čak ni u tom slučaju. To je svakako dobro i za njih, ali i njihove žene jer će ženin motiv za ljubavlju i dalje imati uzrok i te veze su obično stabilne i dugotrajne... Rebel
|
|
|
|
|
|
TerminatorJedanMuški
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: danas 00:12
|
22.10.2008, 20:19
Citat:
Ne slažem se sa iznetim. Muškarac je podložan manipulaciji neposredno pre polnog čina, nikako kasnije. A i tada je ubeđen da zapravo on manipuliše ženom, nikako obrnuto. (mislim da poslovica glasi: tvrda q... - meka srca, meka q... - tvrda srca; a da bi se predali manipulacii, potrebno je meko srce, zar ne?) |
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.09.2008.
Poslednji login: 30.11.2008 13:52
|
27.10.2008, 23:06
Mislim da su muskarci jaci pol, jer u vecini slucajeva oni su ti koji razmisljaju glavom a ne srcem, sto je kod zena uglavnom obrnuto. Zene su te koje se osecaju sigurno i zasticeno pored muskaraca a ne muskarci pored zena
... Jedino sto su zene lukavije pa znaju to da koriste ![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|