|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sve se vraća - sve se plaća |
|
Odgovor: Sve se vraća - sve se plaća |
|
|
|
|
dugica
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 17.10.2007.
Poslednji login: danas 00:30
Pol: Žensko
Godine: 31
|
Odgovor: Sve se vraća - sve se plaća -
04.10.2008, 00:25
Baš tako..sve,i dobro i loše.
"Učini dobro i zakopaj pod kamen, ono će od kamena načiniti sebi jezik i objaviti se",reče jedna mudra glava. Ne brinem za sebe,nek platim šta sam dužna...već za svoju decu,i često mi je ta misao prisutna, nedao Bog da oni plaćaju moje životne cehove. Ovih dana,pravim neko malo istraživanje na netu o jednoj porodici...čestiti ljudi,plaćaju tuđ ceh,i kada sam otkrila tek samo neke detalje,bilo mi je jasno,zaista plaćaju nedužni...ali takođe i podaci koje sam otkrila tek u naznakama,nisu naivni nimalo... Ono na što mi sami možemo da utičemo u ovoj priči,je upravo do nas...imati to na umu. treći oblačić levo...dugica
![]() |
|
|
|
|
|
Snebivljiva Aždaja
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.03.2006.
Poslednji login: danas 00:00
Godine: 33
|
04.10.2008, 10:21
Ako se sve vraća neka donesu taj zakon o restituciji više
![]() Ne verujem u te gluposti oko vraćanja retroaktivno Ono što je loše su ljudi izmislili kako bi sebe utešili što se trenutno pate. A dobrom valjda svako treba da teži ne nadajući se da će biti nagrađen... ali najčešće nije tako Dobri su dobri da bi im se vratilo, a loši su loši jer drugačije ne umeju. Citat:
Ovo je na primer sigurno rekao neki dobar čovek ![]() Sve svoje plaćam sama A buđelar... kafanski ![]()
|
|
|
|
|
|
|
..seal in disguise..
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 10.04.2007.
Poslednji login: danas 00:26
|
04.10.2008, 16:25
Da, verujem u to... Verujem da se dobro dobrim vraća(ili loše lošim), mada to ponekad ne izgleda tako... Često puta nam se učini kako loši dobro prolaze, ali kad tad sve dođe na naplatu... Ipak, mislim da čovek najpre zbog samoga sebe treba da se trudi da bude ispravan... Najlepše se spava mirne savesti... njene ruke su bele kao led njene misli su čiste, ona misli da voli,ona veruje, veruje |
|
|
|
|
|
...limiT_
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 12.02.2007.
Poslednji login: 01.12.2008 20:33
Godine: 33
|
04.10.2008, 19:07
Citat:
Neka Bog radi svoj posao , a ja ću svoj... ![]() Ono o čemu mislimo često(positivno/negativno) i ono u šta verujemo je to šta dobijamo u životu, prije ili kasnije. To je suština Zakona Privlačnosti-slično se sličnom raduje! i u tome je neka istina...karma je čudo. Na kraju puta, mislim da da! Mora postojati balans. Dobro i zlo! Crno i belo! Vruće i hladno! Prosto to tako ide. |
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:16
Godine: 29
|
04.10.2008, 20:29
Verujem u balans u životu.
Balans između dobra i zla, suza i smeha. Verujem da se dobro vraća dobrim a loše lošim, jer sam već bila u situaciji da svoje grehe platim sama i to na isti način kako sam ih i počinila, a da mi se dobre stvari dogode baš onda kada se najmanje nadam ali gotovo u istom obliku u kom sam ih i ja činila. Decu već ne bih mešala u tu stvar. Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 00:24
Godine: 46
|
04.10.2008, 21:20
Koliko pazarim, toliko i placam. I niko drugi.... samo ja! Ne znaci da je svaki "pazar" i dobar pazar. Desavalo se da su cene nekih od njih bile preskupe, da neke nisam mogla da priustim, ali mnogi od mojih "pazara" naucili su me da budem malo stedljivija u zivotu.
Žene imaju problem za svako rešenje
|
|
|
|