|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Sve je moguće... |
|
Odgovor: Sve je moguće... |
|
|
|
|
|
|
medeno srce
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 05.10.2007.
Poslednji login: juče 21:16
Pol: Žensko
Godine: 29
|
Odgovor: Sve je moguće... -
04.10.2008, 20:07
...ali upravo pozitivne misli nam daju portebnu energiju da koračamo ka cilju.Naravno da nema vajde od sedenja i čekanja da nešto padne s neba, ali da bi čovek postigao neki cilj ili ostvario želju mora na tome i da radi i da to jako želi inače može doći do zasićenja i ili jednostavne situacije 'a zašto ja to kog đavola radim?'.Znači ipak treba imati veliku želju, misliti o tome i nadati se, što nam sve zajedno daje snagu da činimo sami sebi život lepšim.Cilj je slađi ako do njega dođemo sa osmehom na licu. ![]() Kad bi meni dali kišobran, ja ga ne bih potrošio sam
pola mesta ja bih dao nekom, ko je dobar a slučajno sam. |
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 09.08.2008.
Poslednji login: 28.11.2008 08:26
Pol: Muško
Godine: 31
|
Odgovor: Sve je moguće... -
09.10.2008, 18:58
Mislim da je tema odlična, pa ću izneti svoje viđenje.
Svi mi bi želeli da kreiramo svoju stvarnost-relanost. Za to nam je potrebno poznavanje metafizičkih zakona. Kažu da je spoljašnji svet u kome živimo odraz našeg unutrašnjeg tačnije naših misli. Međutim, koliko god želeli nešto u svojim mislima nekada se ostvari a nekada ne.. Kada čovek nešto poželi u svojim mislima to predstavlja samo prvi korak prema materijalizaciji svoje želje. Na materijalizaciju želja utiče znatan broj faktora u zavisnosti od toga da li se materijalizuju stanja u čoveku ili okolnosti oko čoveka. Glavni ali ne jedini faktor jeste utrošena energija koja je potrebana da se želja materijalizuje. Energiju predstavljaju naše emocije. E pa sad, grubo rečeno, kada je želja u mislima potkrepljena enrgijom ona je na putu da se materijalizuje...Šta je zaustavlja u napredovanju ili joj ne omogućava da se materijalizuje? Zaustavlja je donošenje druge odluke-želje koja je u suprotnosti sa prvom. Mi ustvari nesvesno menjamo svoje želje i one teču upravo u onom smeru koji želimo ne ostvarenju. *Mislim da će sutra izaći samom*----*Ma nema šanse*.... Ono što mi sigurno ne možemo je da slažemo univerzum... |
|
|
|