|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Tragovi iza nas ... |
|
Odgovor: Tragovi iza nas ... |
|
|
|
Veteran
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 17.11.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 18:56
Pol: Žensko
Godine: 42
|
Odgovor: Tragovi iza nas ... -
01.09.2008, 21:21
Citat:
ostaju dalje samo vanredni umovi,ljudi s idejom.....bojim se da nisam jedna od njih.... |
|
|
|
|
|
|
....dream chaser....
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.10.2007.
Poslednji login: danas 23:06
Pol: Žensko
Godine: 28
|
Odgovor: Tragovi iza nas ... -
10.09.2008, 06:07
Iako celog svog zivota izbegavam gomilu, mislim da se u pesku vremena nasi tragovi najzad preplicu, i gube u nepreglednosti mase...
Delici nas svakako ostaju u deci nase dece, al ne prepoznatljivi.....Moji su daleki preci meni tek imena neka, i ne vidim da ce samnom biti drugacije, postacu tek ime a kasnije ni to...mozda i ostaje neki glas, neki eho nas u nasim potomcima ali sumljam da ce neke potonje generacije umeti da prepoznaju to kao delic nas, kao sto ni mi ne prepoznajemo nase... Covek je sinteza beskonacnosti i konacnosti,prolaznog i vecnog, slobode i nuznosti, kratko: sinteza.
![]() |
|
|
|
![]() |
| Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju) | |
| Alati vezani za temu | |
| Vrste prikaza | |
|
|
| > Tragovi iza nas ... |