VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Davati sebe?
staro
  (#11 (permalink))
Captain Jack
Jolly Roger
Captain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimumCaptain Jack je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: 26.11.2008 16:54
Pol: Muško
Odgovor: Davati sebe? - 22.06.2008, 09:29

Noc je nekako stvorena za to,jos kad se pomesa sa onim malim procentom sto vino cini toliko interesantnim...ne dajem sebe tako lako,samo onima koji to zasluze,recju,pogledom,onim sto nose u grudima...da sam kukavica i nisam,udaram kad drugi zastajkuju,dobar sam politicar mada jos treba da radim na sebi,valjda je za politiku potreban i cinizam,imam ga ali ne u toj meri...
nekad se zaletim pa zastanem,nekad samo precutim ono sto ne treba reci,reci su ponekad tako daleko od misli...e tu sam majstor,to je moje svetiliste,da izvrnem stvarnost i priblizim ga iluziji,ne govorim o manjku hrabrosti vec o potrebi da sebe zastitim,borba za opstankom nam je svima u krvi,priroda je sama nastimovala uloge,samo je na pojedincu da pronadje snagu u sebi...
i mozda se pitate kakve to veze ima sa davanjem...ima...snazniji ne biraju da li ce biti pred nokdaunom,oni ga svesno izaberu jer znaju da ga mogu podneti...strahovi se najlakse prebrode stojecki...i otvorenih ociju...i kao sto svaka akcija vodi reakciji tako i osmeh,rec,poljubac,sapat,pogled,urlik...vodi necem sto treba osetiti...zadovoljstvo je biti tome svedok...znaci da jos uvek disemo...

Not all treasure is silver and gold, mate.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
staro
  (#12 (permalink))
GostBG
Banovan
GostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostaleGostBG je uzor za ostale

Član od: 24.06.2008.
Poslednji login: 06.10.2008 10:51
Godine: 41
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 01:26

Kada dajem sebe,dajem se 100% i do kraja,bez rezerve.Kad ne dajem,ne dajem apsolutno nista! Taki sam rodjen.

staro
  (#13 (permalink))
cvishna
Čuvar Zaborava
cvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimumcvishna je dostigao maksimum

Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: juče 17:58
Pol: Žensko
Godine: 32
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 14:18

Ja uvek pomažem, naravno ako sam ja u mogućnosti da pomognem. Ali ako nisam ja u mogućnosti, uvek nađem nekog da mi pomogne da bih pomogla tom nekom. Volim drugima pomoći i da ti sebe, a ne volem tražiti pomoć za sebe...joooooj što mi to bude strašno neprijatno i zato u svakoj situaciji dajem sve od sebe samo da ne bih tražila pomoć od drugih.

S nežnošću gledah ti stopa trag, trag na snegu belom
i znadoh da ćeš biti mi drag, drag u životu celom

staro
  (#14 (permalink))
CHichaGlisha
Mali Badža
CHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimumCHichaGlisha je dostigao maksimum

Član od: 01.08.2008.
Poslednji login: danas 00:13
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 15:27

Moj glas uvek ide u glasačku kutiju DAVATI

ZA DOBRO ........-...... ZA ZLO !
još Više ............................ najViše
još Bolje ........................... jošGore
još Jače ............................ najJače
još Lepše ............................. najGadnije

Imam ja tu još jednu kategoriju.
Pojavljuju se s'vremena na vreme i primer(c) - davanja na Blanko. Ima ih.
I funcionišu tako.
- sve dotle dok se sami ne razvrstaju u jednu od one dve osnovne.

staro
  (#15 (permalink))
Savannah
Divlji badem
Savannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimumSavannah je dostigao maksimum

Član od: 27.10.2006.
Poslednji login: 25.11.2008 17:13
Godine: 31
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 15:47

Davati, ali onima koji zasluzuju. Ja se drzim one poslovice:"Ne bacaj bisere pred svinje". Nisam uvijek bila takva, naprotiv. Rodjena sam sa simptomom Majke Tereze, neobjasnjivom potrebom da svima budem na raspolaganju uvijek, da se nikada ne suprotstavim, da uvijek dam i zadnju kosulju sa sebe. Svu svoju energiju ulozila sam u druge ljude noseci na svojim ledjima i njihove probleme, cak mozda vise i nego oni sami. Iscijedise me skroz. Otrijeznis se kada se okrenu karte i ti sam osjetis potrebu za necijom paznjom.
Nisam prestala davati sebe, ali dajem onima koji uzvracaju na isti nacin.

Tajne su tu zato da ih neko nasluti...Postoji reč koja vredi tek kad se odćuti...

staro
  (#16 (permalink))
_baba_
_BLU_
_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum_baba_ je dostigao maksimum

Član od: 22.01.2007.
Poslednji login: danas 00:14
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 16:18

Citat:
Savannah kaže: Pogledaj poruku
Svu svoju energiju ulozila sam u druge ljude noseci na svojim ledjima i njihove probleme, cak mozda vise i nego oni sami. Iscijedise me skroz.
...kao limun.
I kad je doslo do toga da ne mogu vise, poslusala sam savet jedne meni drage osobe koja mi je rekla: teraj to sve dodjavola (u malo drugacijem kontekstu...)
I jesam. Sve one koji su navikli samo da uzimaju, a nista ne daju, bas ti koji me cede i prave od mene limunadu, sam sikterisala. Zbog takvih mozda nisam primetila one koji jesu spremni da uzvrate i na dobro vrate jos boljim. Moja greska. Dajem i ne znam kad je dosta...cesto pogresnim ljudima.
Ko tebe kamenom ti njega hlebom? Ma ni u najvecem ludilu

I don’t suffer from insanity, I enjoy every minute of it.
...jer ja sam jedno čudo.... BaBa Bluuu...

staro
  (#17 (permalink))
lado
zena u crwenom
lado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostalelado je uzor za ostale

Član od: 21.08.2008.
Poslednji login: juče 21:19
Godine: 41
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 18:41

davala najbolji deo sebe ljudima koji ne zasluzuju . sad vise ne. sve po zasluzi

ako sejes kaktuse,ne ocekuj grozdje

staro
  (#18 (permalink))
Kal_el
:)
Kal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimumKal_el je dostigao maksimum

Član od: 02.03.2007.
Poslednji login: 30.11.2008 02:48
Godine: 42
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 18:54

... mene povremeno prevare pa se dam
a one me uzimaju kako stignu i rukama i ustima i ... svakako ...

Ko je za jednu rely vožnjicu ?

Poruku je izmenio Kal_el, 17.09.2008 u 18:55. Razlog: zamenjen je igraç sa brojem 16 a u igru uşao igraç s brojem 22 :uzbud:

staro
  (#19 (permalink))
jovuk
E n i g m A
jovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimumjovuk je dostigao maksimum

Član od: 27.05.2008.
Poslednji login: danas 00:00
Godine: 31
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 19:40

Ne umem da kazem NE

Volecu svetlost,jer mi pokazuje put;ali volecu i tamu,jer mi omogucava da vidim zvezde

staro
  (#20 (permalink))
egzotic
Muskarcina
egzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimumegzotic je dostigao maksimum

Član od: 03.08.2008.
Poslednji login: juče 19:19
Godine: 26
Odgovor: Davati sebe? - 17.09.2008, 19:52

pa narawno,uwjek sam tu da pomognem nekako,da ga nasmijem oraspolozim,ako je crno,da naprawim ambijentmda uticem,mogu to,i umijem

Opusteno Ko Babina Sisa

Odgovor