|
| Registracija | Uputstvo | Lista članova | Pretraga | Današnje poruke | Označite forume kao pročitane | Kalendar |
![]() |
|||||||
|
|||||||
| Filozofija Mislim, dakle postojim |
![]() |
|
|
LinkBack | Alati vezani za temu | Vrste prikaza |
Promene... |
|
Odgovor: Promene... |
|
|
|
Delete Woman
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.06.2006.
Poslednji login: juče 23:25
Pol: Žensko
|
Odgovor: Promene... -
26.05.2008, 15:25
Menja se svet oko nas, ne mogu da budem slepa i da to ne vidim. A sa svetom oko mene menjam se i ja. Naravno, menjam se u okviru onih granica koji me definišu kao osobu. Mogu da se promenim, ali ne mogu da ne budem ja -ja.
Promene uglavnom prihvatam sa radošću i bez tereta. Nekad uhvati sebe kako im se opirem (ugavnom bezuspešno), a opet nekad bezuspešno pokušavam da se menjam. I zato se držim sledećeg: Daj mi Bože snage da prihvatim ono sto ne mogu da promenim, hrabrosti da menjam ono sto mogu promeniti i mudrost da razlikujem jedno od drugog. |
|
|
|
|
|
bataci za dz :)
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 23.03.2007.
Poslednji login: danas 04:28
Godine: 20
|
26.05.2008, 15:35
ne volim promene i ne volim da ista menjam sto kod sebe sto kod svojih navika..
jednostavno, znam kako sta radim i kako mi odgovara i ne volim kad mi moju "kolotecinu" neko dira.. sto se tice misljenja.. ono je formirano oko vecine stvari i ne menjam ga, ne postoji argument koji bi me na to naterao.. pa mogli bismo reci da sam magarac za te stvari ![]() doduse, nije iskljucivo da se ne bih se promenila zarad nekoga koga volim.. onda je sve otvoreno.. a i moram njemu isto kao i on meni da se prilagodim.. iako mi teze pada to sto svoje otvaram prema njemu.. ali i to je deo zivota.. jednostavno, ne znam da se nosim sa promenama.. plase me, izvlace iz koloseka.. tesko se navikavam na novi ritam.. da ne lazem, flexi sam za odredjene stvari koje su retke.. prilagodjavam se samo ako moram.. posto znam da ne moze svet da se prilagodi meni.. ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
Početnik
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 18.05.2008.
Poslednji login: danas 01:26
Godine: 29
|
26.05.2008, 15:43
Citat:
![]() |
|
|
|
|
|
|
Iskusni forumdžija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 25.01.2008.
Poslednji login: 07.07.2008 18:00
Godine: 28
|
26.05.2008, 17:45
Naravno da nam promene trebaju, i ljudi treba povremeno da promene misljenja i da dopuste da im neko promeni nacin zivota, jer dok ne znamo sta propustamo, ni ne zalimo za tim.
Ja licno smatram da je svaka promena dobra, makar ona isla i na gore, jer covek od jednolicnosti zivota postaje depresivan i bolestan, i samo neka promena moze to da popravi. Glasam za promene!
|
|
|
|
|
|
uvek ista
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 13.12.2006.
Poslednji login: danas 03:14
Godine: 46
|
26.05.2008, 19:25
Promene se desavaju svakodnevno... dobre, lose... to su promene koje su neminovne u svakodnevnom zivotu (manje ili vise), ali ako govorimo o globalnim promenama na koje se sami odlucujemo, onda ostajem uzdrzana. Mozda sam vec u godinama, kada mi vise prija mir i stabilnost od promena. Dok sam bila mladja suocavala sam se i vrlo smelo odlucivala na velike promene, i neke od njih su mi donele dobro, ali ne sve! Dobro razmislite pre nego sto se odlucite na neku veliku promenu! Brzopletost kod ovakvih odluka,uglavnom se ne zavrsi dobrim!
|
|
|
|
|
|
žena drugog sistema
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Offline
Član od: 14.11.2007.
Poslednji login: 05.07.2008 17:50
Godine: 31
|
26.05.2008, 22:04
Citat:
![]() te nemam šta da dodam ![]() "Whenever people agree with me I always feel I must be wrong" Oscar Wilde
|
|
|
|
|
|
|
Čuvar Zaborava
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Član od: 22.02.2008.
Poslednji login: danas 09:28
|
28.05.2008, 10:10
Ja nevolim promene kada je u pitanju nečije mišljenje ili promena nekog plana. Iz razloga tog zato što mislim da je menjanje mišljenja nesigurnost u sebe. A promena plana, uh to baš nevolem
taman isplaniram šta, kako i gde, kad ono promena plana. Ali promene tipa da sprečiš monotoniju u životu, za te promene jesam ![]() to nije ništa ozbiljno Kada ga počnemo voleti radi njegovih mana eeee, onda je to ljubav ![]()
|
|
|
|