VojvodinaCafe
Index - Forumi - Chat - Blog - Upoznavanje - Galerije - Igre - Download
Registracija Uputstvo Lista članova Pretraga Današnje poruke Označite forume kao pročitane Kalendar

Vrati se nazad   VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija

Filozofija Mislim, dakle postojim

Odgovor

LinkBack Alati vezani za temu Vrste prikaza
Odgovor: Promene...
staro
  (#21 (permalink))
Goga
impresario
Goga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimumGoga je dostigao maksimum

Član od: 08.04.2006.
Poslednji login: juče 12:08
Pol: Žensko
Godine: 34
Odgovor: Promene... - 11.10.2008, 09:34

Da li je u pitanju nesigurnost u sebe, ili nešto drugo...
Životne situacije su me navele da promenim mišljenje o ljubavi, slobodi, sreći, toleranciji i o još mnogo čemu.

Jesu bile bolne - kao rezovi,
ali se na kraju pokazalo da su ispravne .
Uvek na bolje, kako god to delovalo u prvom momentu.

Promene planova, zavisi u kom smislu.
Sve je izvodljivo,
ako uz sebe imam dobru ekipu,
koja će da realizuje promenu na pravi način.

DakleM, sama ili uz ''malu pomoć pijatelja''.

Ako vam deluje da je sve u redu, nešto vam je promaklo.

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor: Promene...
staro
  (#22 (permalink))
izabelitta
Iskusni forumdžija
izabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimumizabelitta je dostigao maksimum

Član od: 31.08.2006.
Poslednji login: juče 18:33
Pol: Žensko
Godine: 37
Odgovor: Promene... - 11.10.2008, 10:13

Citat:
memento kaže: Pogledaj poruku
Mislim da je potrebna bliza definicija promena kojima podlezemo i u tom smislu bi ih uslovno svrstao na interne i eksterne, odnosno na one koje ne zavise puno od nase volje i na one u kojima je nasa volja bitno zastupljenija.
Ovo kao da sam ja pisala...
Ne mogu da svrstam sve promene u jedan koš, pa tako ni da odredim svoj odnos prema njima. To je kao sa oblačenjem recimo. Naizgled bezazlen primer, ali... Volim da menjam garderobu, da kupujem različite stvari, uvek imam na pameti šta mi još treba, od detalja do krupnijih stvari, ali sva ta gomila odeće mora da bude prilagođena mom ukusu, i to ne bih menjala nikad. Smetnja može da bude cena, i veličina koja mi možda ne odgovara, a to su eksterni faktori kojima moram da se prilagođavam. Doduše, ponekad se zeznem i kupim i ono što nikad posle ne obučem, ali to su oni minutići kad nas zanese neka zavodljiva, ali pogrešna procena...
Tako je i sa drugim stvarima u životu. Postoje one sfere mog života koje sa zadovoljstvom ispunjavam promenama, ali postoje i one zakucane koje nipošto ne želim da menjam. Na spoljne faktore nisam imuna, procenjujem ih u hodu i gledam da moj najvažniji prtljag u životu bude maksimalno sačuvan i što manje oštećen. Na nešto se jednostavno ne može uticati i moramo se prilagođavati, uz gundjanje, uzdah ili psovku, ali nekad se mora i to...

Vrag odneo šnalu...

Odgovor sa citatom Povratak na vrh stranice
Odgovor

Članovi koji trenutno čitaju ovu temu: 1 (0 članova i 1 gostiju)

Alati vezani za temu
Vrste prikaza

Vaš status
Ne možete da pokrenete novu temu
Ne možete da odgovarate na postavljene poruke
Ne možete da priložite fajlove uz poruku
Ne možete da prepravljate svoje poruke

vB kod je uključen
Smajliji su uključeni
[IMG] kod je uključen
HTML kod je isključen
Trekbek je uključen
Pingbek je uključen
Refbek je uključen
Pređi na forum

VojvodinaCafe Forum > Kultura > Filozofija > Promene...
Slične teme
Tema Autor Forum Odgovora Poslednja poruka
Bog postoji Hadzija Religija 657 20.11.2008 21:26
Osnovi astrologije i astroloske konsultacije Lillith Astrologija 68 16.10.2008 02:23
Mali saveti za velike promene SQUAW Zdravlje i lepota 21 11.09.2007 08:23
Danski naučnik tvrdi da su klimatske promene na zemlji izazvane česticama u svemiru HLEBmaster Nauka i tehnologija 2 22.07.2007 01:43
Promene na telu! playgirl_ns_89 Zdravlje i lepota 7 13.02.2007 22:32